קדחת באפי בישראל...?

Buffybot

New member
אם כבר

אז אני גם כבר שנתיים לא לומדת בעקבות פרישה. שנה אחת הייתי ללא עבודה וללא לימודים ועכשיו אני חושבת להתפטר מעבודתי :) בהצלחה בלימודים לכולם! (מה הקשר לבאפי???)

android

New member
my annoyng school...

sorry for writing in english but my computer is bugging me abaut my hebrew... so my fridays go like this bible bible math math fisics...(׳ט׀ י גטךווו or in other words fridays stink)

as Dawn says..

a Big square building filled with boredom and despair.. (Buffy:just as I remember it..) couldn`t describe it better. ואל.

buffstar

New member
אם מדברים כבר על מרכת שעות דפוקה

לי יש מחר שעת אפס כימיה ואחרי זה: פיזיקה פיזיקה מתמטיקה מתמטיקה תנך תנך There is nor enough yak in the world

B a n j o

New member
מערכת דפוקה ?

מחר אני בתורנות ומ- 7:00 בבוקר אני סוחב ארגזים ומסדר הזמנות... (אני אוהב עבודה פיזית !
) וביום שני מ- 6:30 אני בתורנות קונדיטוריה. נתנחם בג´בטה חמה...

buffstar

New member
הלו!?

שעתיים פיזיקה שעתיים מתמטיקה שעתיים תנך! Can you say bored to Death?! Can we turn the sympathy this way?

buffstar

New member
Thanks../images/Emo6.gif

עכשיו אני באמת צריכה לקום מהמחשב וללכת להכין שיעורים, טוב לא בדיוק לקום כי הוא על השולחן שלי אלה רק לכבות אותו או משו, הוא מסיח את דעתי... זה קונפירציה נגדי אני אומרת לכם...

buffstar

New member
האמת היא של המחשב...

אבל גם בית ספר זו קונספירציה בפני עצמה... Don´t get me started on that... או כמו שספייק אומר: That´s all schools are, you know. Just factories, spewing out mindless little automatons.

Buffybot

New member
ואל

עם מערכת כזאת הייתי מעדיפה להתאבד! טוב, לפחות לפרוש מהלימודים. פעמיים מכל המקצועות ההכי מגעילים?? רחמים!

B a n j o

New member
תגידי לי

מה תעשי בצבא? מה תעשי אחרי יום שלם של אימונים כשיש לך הסבר על המערכת הצבאית ואם את נרדמת את לא יוצאת שבת ? איך תחזיקי מעמד את השבוע וחצי טירונות של הבנות ? (
אתן לא יודעות להעריך את המזל שלכן...)

למעלה