קדחת באפי בישראל...?

matara

New member
קדחת באפי בישראל...?

מה קורה כאן בזמן האחרון..? בעודי מזפזפת לתומי במכשיר הטמטום נתקלתי בערוץ חדש ושמו:"ישראל פלוס" ערוץ ישראלי ברוסית. ושניה לפני שאני עוברת לערוץ הבא הגיעה לאוזני מנגינה מוכרת במיוחד מתוך פרומו לשעשון טריויה (נראה לי..לצערי אני לא דוברת רוסית).מנגינה שדומה באופן מחשיד למדי לאחת הנעימות של באפי (אם אני לא טועה מהתהוות). מה קורה פה אנשים? אם אני טועה אז בבקשה תתקנו אותי ובבקשההה תגידו לי מאיזה פרק זה למה כבר יום שלם אני משתגעת...!

ANGEL N

New member
ערוץ מטומטם בטירוף...

אני לא מבין את זה. תראו כמה ערוצים יש וכמה ערוצים רוסיים יש , מי צריך עוד אחד. חוץ מזה הגיע הזמן שהרוסים כבר יחליטו להתאקלם. הערוץ הזה רק יקשה על הקליטה שלהם בארץ והבדלנות שהם נמצאים בה. שמתם לב שבכל מקום יש קבוצות שלהם, הם לא ממש מנסים להיות איתנו להשתלב. ולמה אין ערוץ אתיופי אם כבר!

WillowFreak

New member
מה אין לך בית ספר?!?

סתם... אל תפגע...
אתה אחד מהחביבים עלי פה -----> עוד willow freak אבל עכשיו באמת... אין לך בית ספר?

14מתן

New member
חיחיחי תודה ! גם את ../images/Emo9.gif

we should stick 2gether - the willows freaks אממממ ביום שישי אני מתחיל ב9 ומסיים ב10 אז כבר סיימתי...

~*~gaL

New member
אתה לומד שעה ביום שישי?!

OMG! גם אני רוצה! לי יש שעת אפס! גרררר...

idan3k

New member
גם לי יש שעת אפס...

אני לומד מ7:30 עד 12:00 ביום שישי אבל יש בשכבה שלי כיתות שמתחילות ב9:15 ומסיימות ב12:00 ויש שמתחילות ב7:30 ומסיימות ב11:00 ויש ויש ויש...

buffstar

New member
אני לא לומדת ביום שישי...

וגם אני רוצה להצתרף לאחוות אוהבי ווילו...וטארה לצורך העניין

nAm250

New member
גם לי שעה ביום שישי

ואז אני באה הביתה ב-10 והבית בדרך כלל ריק ,אז יש לי שעתיים לצפות בפרקים החדשים של באפי ואנג´ל בלי שהאח המעצבן שלי יפריע לי!

resputin

New member
תהיו בשקט כולכם, נקבות!

משבע וחצי עד שתיים וחצי, ועוד לומדים את המקצועות הכי מסריחים שיש (מישהו יכול לומר שעתיים מתמטיקה, שעתיים לשון, שעתיים היסטוריה, ספרות ותנ"ך.?)

שעה? למה לטרוח לבוא לביצפר?

נשמע נפלא רספיוטין, במיוחד הקטע שהכל בא כפול. ואל.

resputin

New member
...כן, ממש.... תענוג...(NOT!)

לעוד מישהו יש אדם כחול וקטן ממש כותב פה..^^ ומעצבן והוא לא יכול להעלי... היי, הוא נעלם! לא שיט, הוא חזר. זונות

ד י י ז י

New member
../images/Emo6.gif

אני כותבת את ההודעה ואני רואה שהוא לא נמצא , אז אני חושבת "יש!!! הפסיקו לשים אותו!" ואז הוא חוזר.. "שלום! יש לי הודעה בשבילך!לחצ\י עליי לפרטים נוספים"

B a n j o

New member
באמת נקבות....

חכו חכו לעולם הגדול.... אני עובד כל יום מ- 8:00 (ושלושה ימים מ- 6:30 אפילו) עד 16:00 ויש ימים שאני עובד מ- 15:00 עד 23:00 וזה לא סתם עבודה של לשבת על הכיסא, זה לסחוב ולהרים ולבשל וכו´. ועד כמה שאני יודע אתם לא לומדים בשבתות או בשישי בלילה נכון ?

B a n j o

New member
לומר את האמת

אני לא חושב שמה שאני מקבל מהביטוח הלאומי נחשב כסף.... ואני עדיין בבי"ס לטבחות, זו עדיין לא העבודה ככה שגם הייתי צריך לשלם, מה לעשות, כאן לא תקף חוק חינוך חובה חינם

resputin

New member
מותק, בלי להתנשא, אוקיי?

Dear, שמעת על המושג "גם לומדים, וגם עובדים"? -כמו כלבה, אם אפשר לציין. מסיימים בשתיים, שעה מנוחה ואז עובדים עד עשר בלילה..

B a n j o

New member
טוב אז אתה ספיישל

אתה נקבה סתם...
בצחוקקקקקקקקקקקקקק
אחחח אני קורע את עצמי אחרי שעות העבודה...

למעלה