קדחת באפי בישראל...?

resputin

New member
בוא נאמר שבמפגש הבא... תבוא עם

מאפים...
(
)

B a n j o

New member
אילו בדיוק?

אתה תביא את אבקת האפייה...
מה קורה עם טאז BY THE WAY ? ובואו נארגן כבר מפגש ! אנשים מתחילים לדבר פה ועברו כבר איזה חודשיים (סוכות נכון?) ננסה לארגן את הבית שלי אבל לא הייתי בונה על זה

B a n j o

New member
השאלה

אם אני עובד או לא בחנוכה.... בכל מיקרה אם אתם רוצים אפשר לאסוף כסף ואני אקנה למשפחה שלי כרטיס טיסה לאילת לסופ"ש..
וזה ישתלם גם! אני גר בת"א, אז זה קרוב לכולם (אני מניח) אבל על המחשב יש לי מסך "19 והוא מחובר למערכת אז זה לא רע מבחינת איכות + כל הפרקים של הם איכות טובה

B a n j o

New member
המממממ......

תחילת שישית באפי ואנג´ל שלישית אבל אין לי בעיה להוריד עוד (ADSL BABY !). בבקשה שלא ימחקו, שלא ימחקו........

WillowFreak

New member
לי יש...

* 2 פרקי תחילת 6.... (מחשב) * שישית 2 - 11 (בוידאו כל מה ששודר עד עכשיו בטלויזיה הבלגית..) * כמה מאמצע 6...(מחשב) * 4 פרקי הסיום של השישית....(מחשב) * שביעית - כל מה ששודר עד עכשיו...(מחשב) והכל צרוב בפורמט VCD מה שאומר שאפשר גם לצפות בהם ב-DVD YA BABY!!! * מאנג´ל יש לי את השלישית מ- 3X03 עד 3X11 (בוידאו מה ששודר בטלויזיה הבלגית עד עכשיו) * אמצע שלישית מ- 3X10 עד 3X14 (מחשב) אבל את מה שיש לי מאנג´ל במחשב אי אפשר לראות ב-DVD זה בקובץ AVI

WillowFreak

New member
הצתה מאוחרת... ../images/Emo9.gif אבל...

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא !!!!! חופשי אני ישלח לך את ה- VCD אבל..... איך?

nAm250

New member
זה רק ביום שישי

יום החופש היחיד שלי. שאר השבוע אני מתחילה ב- 7:25 ואני לומדת 9 שעות כל יום אז לא הכל טוב ויפה. וגם אצלי הכל בא בזוגות. אתם יודעים מה זה שעתיים פיזיקה ברצף, אני נרדמת באמצע השיעור!

Idomania

New member
פיזיקה??

תזכרי לי מה זה??? אהה זהלא המקצוע שקבלתי ממנו פטור שנה שעברה

Skunk On Wheels

New member
פטור? מי צריך פתור? .]

אני כבר לא צריך פיזיקה... רק שנה שעברה בכתה ט למדתי פיזיקה... ודווקא היה לי דיי כיף, וזה בגלל שהייתי בהקבצה ב´ בפיזיקה וגם המורה היה דיי משוגע, בשביל להדגים כוח אלסטי הוא הרביץ ללוח.... מעניין מה היה קורה אם היינו לומדים איתו פיזיקה גרעינית.... .]]]]]

די דומה למערכת שלי

ביום שישי. מתמטיקה אנגלית ספרות היסטוריה היסטוריה לשון לשון מסריח ביותר

14מתן

New member
גם שלי... ../images/Emo7.gif

שעה שלמה של ביולוגיה ואז הביתה חיחיחיחיחיחיחי

TomWitch

New member
באסה לכם....

אתם לא יודעים איזה כיף זה לסיים לימודים! חוץ מהקטע שמתחיל הצבא ואז ממש מתחיל הבאסה....
The hardest thing in this world is to live in it

B a n j o

New member
ואז הוא ניגמר

ואז יש למצוא עבודה שזה לא קל... בקיצור: STAY IN SCHOOL

btvs

New member
תרשו לי לגחח על כולכם...

לי אין לימודים ביום שישי!!! אבל כמו שאומרים, אליה וקוץ בה. אני לומדת כל השבוע עד שלוש ועשרים ומגיעה בארבע וחצי הבייתה שזה ממש זוועה!

WillowFreak

New member
טוב נו אז אני יכולה לגחח על כולכם!

לא עובדת לא לומדת...!! (אבל מצד שני יש לי בגרויות אז כנראה שבסוף אכלתי אותה כמו כולם....
)

למעלה