קבלת שבת

jess r

New member
השיר

ממש מאגניב. שמעתי אותו מזמן ואפילו ציינתי אותו באחד משירשורי סיכום השבוע.

creepy creep

New member
אני מכירה את השיר..

היה אותו ב"סיפור אהבה בלתי נשכח" לא?! שיר יפה:) שבוע מעולה!

creepy creep

New member
זה היה שבוע ארוך מדי..

משהו טוב שקרה השבוע: היה טיול של"ח ביום שלישי-ז"א לא היו לימודים! ביום רביעי היתה הצגה- "אני אתגבר"- על ילדה עם פיגור מוחין שנמצאת בקשר עם ילד רגיל.. וזה היה די עצוב, אבל הצגה ממש טובה. משהו רע שקרה השבוע: בטיול של"ח זכיתי להכיר את הצד היותר מסריח של עכו
וגיליתי שלא הולך להיות לי ממש חופש בפסח הזה.. כל יום יש תגבור של מקצוע אחר.. סרט טוב שראיתם השבוע: אין לי זמן ): שיר השבוע שלכם: Coldplay- Green Eyes
Blackfield - Pain תמונה של מה שבא לכם:

Roncha87

New member
עכו ../images/Emo6.gif

השקיעות שם מדהימות. וזהו בערך
וקולדפליי רולז

steelwater

New member
עכו../images/Emo99.gif

הו עכו... גרתי שם בשנת שירות. אני ממש אוהתב את העיר הזאת! איפה טיילתם ומה עשיתם?

creepy creep

New member
אממ

בהתחלה ביקרנו בכלא עכו,הישן.. והיינו בחדר הגרדום וזה היה ממש עצוב. אח"כ טיילנו בשוק וזה היה פשוט מזוויע, כל שני מטר היה דוכן של דגים (וגם סרטנים ועוד כל מיני חיות משונות) מסריחים.. אבל אז הלכנו לים:) וזהו בעצם הכול.. לא הספקנו הרבה..

AdamINC

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

משהו טוב שקרה השבוע: שיצאתי שישי
משהו רע שקרה השבוע: שהתגייסתי לשיריון
סרט טוב שראיתם השבוע: איזה סרט איזה??? שיר השבוע שלכם: Blackfield - Miss U - עדיין משבוע שעבר תמונה של מה שבא לכם: אין אין אין

Roncha87

New member
החייל הצעיר! ../images/Emo195.gif

שיריון זה טוב! מזל טוב! בהצלחה!

Angelus

New member
שלח את השיר.../images/Emo46.gif

יש לך טעם טוב בשירים, יא שיקוץ. הקליפ של mika - grace kelly גאוני!

steelwater

New member
אדדדדם!

איך בצבא? חחח. מגניב שיצאת בסופ"ש הראשון שלך. אפילו אני שהייתי באיזה טירונות מינוס 10 והיא הייתה רק 10 ימים סגרתי את השבת הראשונה שלי חחח. וואי, כמה בכיתי. זה היה נורא. חחח.

R i s a

New member
שלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה ../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לשמוע די הרבה שייגעצ, כאילו, אהבתי אותם גם פעם אבל זה כאילו גיליתי אותם ממש מחדש! וחוץ מזה יש לי יצר של אושר לפתע פתאום :) משהו רע שקרה השבוע: נאלצתי לנקות את הבית כפיצוי על כך שהברזתי מבית ספר
סרט טוב שראיתם השבוע: אוקיי, טכנית, זה היה ביום שבת - אבל למי איכפת. מישהו לרוץ איתו
שיר השבוע שלכם: שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות תמונה של מה שבא לכם:
Refraction של larafairie מדוויאנטארט.

Roncha87

New member
ואי מישהו לרוץ איתו! ../images/Emo99.gif

סרט מדהים, אחד הטובים שראיתי.

steelwater

New member
ייי!

אני שמחה שיש לך יצר של אושר פתאום.
שייגעצממש טובים. מישהו לרוץ איתו זה סרט מעולה!

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היו התרמות והיה ממש משעשע. איזה עשירה אחת נתנה לנו 10 דולר וביקשה מאיתנו לסחוב קופסאות. היו עוד מקרים משעשעים. היה יום בטיחות בדרכים והביאו לנו את הגמדה הלסבית ודין-דין, או משהו כזה. לא נשארנו לראות, אבל מה שכן לא למדנו באותו היום! משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד. סרט טוב שראיתם השבוע: ראיתי "טריינספוטינג" ונהנתי, אבל אני לא חושבת שהוא כל כך טוב כמו ששמעתי שהוא אמור להיות. ראיתי "בבל" וזה סרט נהדר, פשוט מצויין. שיר השבוע שלכם: John Mayer - No Such Thing John Mayer - Neon John Mayer - Love Soon The Clash - Lover's Rock The Clash - I'm Not Down תמונה של מה שבא לכם: אין לי

למעלה