קבלת שבת

אני בהלם שאתה לא יודע מי זה הקלאש

הם שרו את לונדון קולינג. מביך.

Angelus

New member
המביכה היא את.../images/Emo7.gif

אילו הייתי סופר את הפעמים בהם אמרת לי שאת בהלם ממני.
פרקטיקלי.

AdamINC

New member
אתה כזה גרוע!!

דה קלאש הם להקה מעולהההה! תוריד את Should I stay or should I go אתה בטח מכיר את השיר הזה.

Angelus

New member
מכיר, נו

אבל אני לא שדרן רדיו.
לא בקיא בשמות!!!
אסור לי לשאול שאלות יותר.

steelwater

New member
מי אלה הקלאש? חחח!

תקשיב ל-London colling, Roking the Cashba ול-Should I stay or should I go? שירים גדולים. תקשיב גם ל-White riot אבל זה קצת יותר פאנקי מטורף אז אולי לא תאהב אותו חחח.

steelwater

New member
טריינספוטינג= מאסטר פיס!

רק נהינת ולא כל-כל אהבת אותו? וואו! תראי אותו שוב חחח. זה אחד הסרטים שאני היכ אהובת. הוא בערך בין שלושת הסרטיחם שאני הכי אוהבת בעולם.יואן מקגרגור הוא אחד הדבירם הכי יפים ומוכשרים שיש בעולם הזה חחח.אחרי שראיתי את הסרט בפעם הראשונה הייתי בשוק. ישבתי מול המסך ולא יכולתי לזוז. הייתי בשוק טואטלי. הוא שינה יל את החיים. מאז ראיתי אותו עוד המוני פעמיים. גם לי היו המון ציפיות לפני שראיתי אותו. אבל לשמחתיועלה הרבה מעליהן.The Clash הם אחלה להקה.

SAMAR

New member
איחור או לא?

משהו טוב שקרה השבוע: דניס 3> משהו רע שקרה השבוע: אמא |: סרט טוב שראיתם השבוע: אלפא דוג. שיר השבוע שלכם: לא יודעת, היו יותר מדי. תמונה של מה שבא לכם: ממתי אני שמה? XD קצר וקולע, אין מה לומר :) שבוע מגניב לכולם, וחופשה מהנה! [מתי המפגש?XD]

Angelus

New member
סאמר../images/Emo42.gif

הסבירי את חתימתך. מזל טוב על דניס.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו החתימה של האלפקה../images/Emo6.gif

יפתח!!! האלוהים!!!!

SAMAR

New member
אמממ....מזל טוב?

חחח זה די...כבר לא :( חתימה??? :O יפתח הוא אלוהי פורום לינקין פארק, יש לסגוד לו ולשמר את זכרו לעד :) ואני מופקרת [אתה לא תדע זאת לעולם ;)] ורוצחת X: ובלונדה....בלונדה זו מישי שגנבה לי איש יקר ערך ויש להחביא אותה מפני העולם

למעלה