קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתם השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
שבת שלום.../images/Emo13.gif

יעל, שוב משמרת שיש-שבת? שתהיה קלה ומהירה.
משהו שעשה לי את השבוע: חברים, ועדי יצאה שו"ש.
משהו שניסה להרוס לי את השבוע: אדם התגייס.
אני מדגיש ניסה
למרות שאני מבין שהוא מסתדר שם. יאללה, אפשר להתחיל לצעוק לשמיים - "עד מתי מרץ 07???"
סרט טוב שראיתי/סדרה: אני מתכנן לראות מחר גוסטריידר, עם ניקולס קייג'.
, אפשר להכתיר את זה כסרט השבוע?
ואם לא - היו כמה פרקים יחסית טובים במגרש ביתי. שיר השבוע:
יפתי - הלילה יעבור
, Kelis - Lil star
תמונה רנדומלית: משהו גדול שידידה טובה שלי יצרה.
אפשר להניח שהבחורה לא מחבבת את היצור..
סופ"ש נעים, אפילו שהמזג אוויר מוזר.. ואני מקווה לישון כמה שיותר. צריך את זה.
וסתם לידיעה, גיתית חוזרת ארצה בשבוע הבא
אז נתחיל לדבר על תאריך למפגש פורום שבו אני מקווה לראות את כולכם.

Roncha87

New member
סופשבוע ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בתל אביב והיה לי ממש כיף. חוץ מהעובדה שאני שונאת את ת"א, מעדיפה את הצפון
משהו רע שקרה השבוע: החתולה שלי הייתה אצל הוטרינר איזה יומיים כי היא הייתה חולה וזה היה מאוד עצוב
סרט טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי ממש.. ראיתי את ההתחלה של מהיר ועצבני 3 וזה היה נחמד פלוס. אבל הפרק של עקרות בית נואשות, להיט!
שיר השבוע שלכם: Jem- Maybe i'm amazed, אפרת גוש- שעתיים אחרי. תמונה של מה שבא לכם: התמונה האחרונה שלי על מדים ביום שהשתחררתי עם ידיד שלי. אחח החופש!
(לפני עוד מעט 8 חודשים ואי..) שיהיה לכולם סופש מהנה תשמרו על עצמכם!
שבת שלום

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

נכון והיא דוקא לא סרוקה
איש אחד שהוא נחמד

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב. משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע נחמד. יצאתי עם חברים ואתמול נפגשתי עם חברה שלי שלא ראיתי הרבה זמן ועכשיו אני שוב לא אראה הרבה זמן והיה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: אחותי חזהר לחו"ל. רבתי איתה לפני שהיא חזהר לחו"ל. אני פאקיגנ סוגרת שבת! אררר. סרט טוב שראיתם השבוע:חיכתי ה-מ-ו-ן זמן לראות את "המספר 23" וממש רציית לראות אותו. ראיתי אותו ביום רביעי עם אמא שלי ולצערי אני חייבת להגיד שהוא בכלל אל היה משהו הוא היה די גרוע. שיר השבוע שלכם: Switchfoot - I dare you to move. אני מפצייייייייירה בכם לשמוע את השיר זהה! זה אחד השירים הכי יפים, מגניבים וטובים בעולם.אתם חייבים לשמוע אותו ובבקשה תדווחו לי מה חשבתם עליו. תמונה של מה שבא לכם: My dear Bono... איציק, אני מודיעה לך כבר מעכשיו, אני עושה משמרות בבוקר של החג שזה יום שני וביום רבייעי לילה. שבוע אחרי זה נראה לי שאני עושה שוב שני בוקר רביעי לילה או משהו כזה. בכל מקרה אני עושה את הלילה של החג השני ואת הבוקר של החג הראשון ועוד שתי משמות. חוץ מזה אני פנויה לפגישת פורום אז תתחשב בזה!

Roncha87

New member
שבת מהירה וקלה ../images/Emo140.gif

המספר 23? זה הסרט החדש עם ג'ים קארי לא? אז הוא לא טוב אה.. אקח לתשומת ליבי

steelwater

New member
כן...

זה הסרט החדש עם ג'ים קארי. ג'ים קארי היה ממש טוב. הוא שחקן אדיר בכל מקרה. אבל הסרט היה משעמם, לעיתים צפוי ולא ממש מותח. זה מבאס כי ממש חיכיתי לו. אבל בכל זאת, תראי אותו ב-DVD או משהו. כי הרעיון של הסרט ממש מגניב ויש כמה קטעים נחמדים ומותחים. הרעיון ממש טוב רק חבל שלא עשו אותו טוב.

steelwater

New member
אה, ושכחתי לכתוב!

אני ממש נכנסת ל-Smallville חחח! איציק, זה גדול! אני בעיקר רואה את הפרקים בAXN, או שזה ערוץ אחר ב-HOT? ומידי פעם גם ב-YES בצבא אם יוצא. ראיתי השבוע את הפרק שקלארק מאבד את הכוחות שלו והום עובירם למישהו אחר, שישחק גם ב-X-MAN. זה היה פרק ממש טוב! אני חולה על קלארק חחח. וגם היתה מוזיקה טובה והיה שיר של U2 אז זה בכלל היה מגניב.

limors2

Well-known member
אנג'לוס../images/Emo99.gif

המחשב עשה רעשים של מכסחת דשא והלך לתיקון!

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

סדרה מעולה. סופרמן בהתהוותו. תמשיכי לעקוב. אם את מעוניינת - יש לי את עונות 1-4 במארזי DVD מקוריים.

Angelus

New member
בכמה?

זה יקר לחייל. אז הייתי אזרח עשיר, הייתי מוכן להשקיע. היום מדובר בכמעט משכורת שלמה.

למעלה