קבלת שבת

steelwater

New member
דוקא סרט נחמד.

לא משהו מיוחד, המאת די גרוע. חח סתם. הוא לא משהו אבל הוא בסדר והוא נחמד כזה.

Angelus

New member
../images/Emo12.gif

אלוהים אדירים, אם יעל אפילו לא תומכת בי - והיא אולי אחד האנשים הבודדים שעדיין אוהבים אותי בפורום, מצבי עגום. יש סיכוי שהסרט באמת היה גרוע?
אולי זה היה ה-39 חום?

אולי זה היה ה39 אייקיו?

מי הולך לסרט כשהוא חולה?? אל תענה לי, אני יודעת מה תגיד-- "אבל הסינמה גורמת לי להיות בריאאאא
"

Angelus

New member
רגע, רגע, רגע.. בואי נסדר פה דברים-

לא הלכתי לסרט! אלוהים ישמור, באמת נראה לך שאשלם על סרט (ועוד בסינימה
) של כמה שחקניות מוזרות + מריל סטריפ? הסרט היה במחשב של אחי, ובמקרה הטלוויזיה דלקה.. ובמקרה ידי הושיטה לעכבר והקלקתי פעמיים לראות במה מדובר. ושוב, אני עדיין טוען שזה היה סרט סבבה. איכזבת שחשבת שאני הייתי רואה סרט כזה בסינימה..

תראה, זה אולי סבבה שלא שילמת

שילמת כרטיס ולא ראית אותו בסינמה וכו'. אבל גוד לורד לוסי אתה חושב שזה סרט נחמד!!! אז זה אולי עושה אותך פחות הומו, אבל לא פחות בחורה. וזה הכל.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

ואיך הייתה השבת שלך יעל?.. העיקר פותחת שרשורים. אנחנו צריכים לחדור לפרטיות גם שלך.

Ch3nf3l

New member
שבת שלום!!!

משהו טוב שקרה השבוע: - עברתי 10000 השמעות שירים באתר last.fm - היום עשינו בינגו מורים, 3 שעות, כל הכיתה. היה ענק. - חבר שלי מצא סיפורים שבורים שכתבנו במהלך יא'. ענק. - ציון תעודה במחצית במתמטיקה 93. כיף. (4 יח') - אה, והתחלתי לראות עונה 3 של באפי. משהו רע שקרה השבוע: - המיונים לקצין לוגיסטיקה הלכו לא משהו. סרט טוב שראיתי השבוע: - נאדה. אבל יש לי את הסרט דומינו על המחשב ועדיין לא ראיתי. - רשמתי כבר שהתחלתי לראות Heroes? ראיתי 7 פרקים והסדרה עדיין גרועה. מאוד גרועה. איך אנשים אוהבים את זה? שיר השבוע שלכם: The Shins - Kissing The Lipless The Shins - So Says I The Shins - Saint Simon ובאווירה של כריסמס ושנה חדשה... Jump, Little Children - You're All I Want 4 Christmas Counting Crows - A Long December השיר האחרון ששמעתי לשנת 2006 Death Cab For Cutie - The New Year השיר הראשון ששמעתי לשנת 2007. Jonathan Rice - Mid November The Fratellis - Whistle For The Choir Sarah MacLahlan - Full Of Grace בטח רשמתי שבוע שעבר. אבל שיר יפה. ולהקה חדשה שהתחלתי לשמוע אתמול והם ממש טובים... British Sea Power - Please Stand Up BSP - It Ended On An Oily Stage BSP - Like A Honeycomb BSP - Remember Me BSP - Something Wicked BSP - The Lonely BSP - Carrion

steelwater

New member
הו חנפל...

The Shins - So Says I
כל השירים באלבום המדהים הזה אבל השיר אחד הכי טובים. הוא תופס אותי כל-כך חזק בלב ובכל החלקים הפנימיים ומרעיד אותם! "Because it made no money Nobody saved no one's life" Jump, Little Children - You're All I Want 4 Christmas זה מדיסק או סתם מהאינטרנט? איפה אני משיגה את זה? למרות שלרוב ששמעתי שירים שאמנים שונים מוציאים לכריסמס הם לא היו משהו לא בכוונה, הם פשוט לא היה משהו חחח. The Fratellis - Whistle For The Choir איך גילית את השיר? אני שמעתי אותו ב-MTV2 במקרה והורדתי אותו וממש התאהבתי בו. שיר מעולה! מזל טוב על כל הדבירם הטוהבים! נאי גם רוצה כזה הרבה השמעות ב-last.fm... איך שיחקת בינגו מורים? אנחנו היינו משחקים משחק כזה שכל מיני ילדים בכיתה שיחקו וכל אחד היה מקבל דף עם מילים והיה צריך לגרום למורים להגיד את המילים שבדף ועם הם אמרו אז מחקת עד שמישהו זכה בבינגו. זה היה משחק כל-כך כיף וזה היה אחד הדברים המצחיקים בחיים שלי חחח. באמת. כל-כך צחקתי כשהיינו משחקים את זה! כמו שלא צחקתי בחיים שלי. כל-כך ניהנתי מזה וממש בא לי לעשות את זה שוב מתישהו בחיים שלי איפשהו גם אם אל בביה"ס.

Ch3nf3l

New member
אמ..

בנוגע ל-The Shins - אני ניסיתי לקרוא את המילים ואני לא מבין כלום, ככה שהשירים לא עושים לי משהו מיוחד. You're All I Want 4 Christmas זה מהמייספייס של ג'אמפ, יש להורדה בחינם אם הם לא מחקו. חח השיר לא כזה משהו.. The Fratellis? לא יודע, שלחו לי שיר. הוא חביב. בנוגע ל-last.fm - תכנסי. המלצתי לך על שירים חחח בינגו מורים היה אדיר, פשוט 2 מהכיתה שלי הכינו מלא כרטיסים שיהיה לכל הכיתה ושיחקנו 3 שעות. פירטתי הכל בבלוג שלי.

steelwater

New member
אל תכנסו?

חחח!המילים של The Shins באמת לא מובנות ברובן וזה ממש מוזר ומצחיק וגם טיפה מתסכל. אבל לפעמים אני קולטת כמה מילים ממש יפות.למשל בשיר Pink bullets: "Since then it's been a book you read in reverse So you understand less as the pages turn Or a movie so crass And awkardly cast That even I could be the star" ולפעמים בגלל שהרוב לא מובן ונראה טיפשי, מה שמוצאים שהוא מוכן ויפה, הוא ממש יפה. ראיתי המלצה אחת והורדתי שירים של הלהקה. אני מאד אשמע אותם כנראה. איך אני יכולה להמליץ לאנשים אחרים גם?

Ch3nf3l

New member
המלצות:

תורידי את התוכנה של last.fm (גם אני לא ידעתי שיש) שם את יכולה לסדר טאגים, להגיד איזה שירים אהבת וכל מיני. ואז כל פעם שאת שומעת זה נותן לך נתונים על הלהקה ישירות וקצת על השיר, ואת יכולה גם ללחוץ על Recommend.

steelwater

New member
יש לי ת'תוכנה יא מצחיק

הרי אתה שלחת לי שם המלצה. אתר גאוני. אני אנסה את זה, תודה. אתמול גם בכלל גילתי דבירם חדשים. שאפשר לשים אתפלייר ולשמוע את ההמלצות שיש לך ואת כל השיר ולא רק חלק ממנו.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יצאנו עם חברים לחגוג ביום ראשון והיה נחמד, ראינו סרט טוב באולם כמעט ריק, הלכנו לארומה, דיברנו, היה ממש כיף. עבר מבחן חרא בהיסטוריה - אבל עכשיו לפחות אני לא צריכה להמציא לעצמי תירוצים למה לא להתכונן ואז לעמיד פנים שאני מתכוננת ועוד כל מיני דברים מבזבזי אנרגיה שאפשר להשקיע ב, למשל, צפייה בשידורים חוזרים של סקראבס. משהו רע שקרה השבוע: אחרי שחזרנו ב-2 וחצי בלילה הביתה היינו צריכים לקום למחרת בבוקר למבחן בתנ"ך, שהמורה לא הסכים לדחות אפילו אחרי שניסינו ופנינו לצד הרוסי שבו. המבחן בהיסטוריה, מזג האוויר קר מספיק, העייפות וכו' וכו'... שבוע מחורבן למדי באופן כללי סרט טוב שראיתי השבוע: ביום ראשון ראיתי בקולנוע "דג'ה וו", אחלה סרט, וביום רביעי נסענו עם השיכבה לסינמטק וראינו "מישהו לרוץ איתו". הסרט סביר, אבל יש משהו מאוד חזק בלראות עלילה שמתרחשת במקומות שאנחנו מטיילים בהם באופן קבוע, לראות צד אחר לגמרי של העיר. שיר השבוע שלכם: Tegan and Sara - Divided The Cure - Friday I'm in love Stone Temple Pilots - Plush תמונה של מה שבא לכם: אין לי

DivineComedy

New member
פסוקו של יום

משהו טוב: נפגשתי עם אנשים שמזמן לא ראיתי. משהו רע: חורף כאילו דהההה סרט: Thank you for smoking שיר: Meatloaf: The future ain't what is used to be תמונה... אין לי

creepy creep

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: 83 במבחן במתמטיקה שהוא סוף סוף מאחוריי! וגם
והמבצע הגאוני של סלקום! משהו רע שקרה השבוע: פעם ראשונה שאני לא מצליחה למצוא משהו רע..חח סרט טוב שראיתי השבוע: דז'ה וו- חברה שלי הזהירה אותי שייקח לי מלא זמן להבין מה קורה אבל הצלחתי לקלוט את זה במשך הסרט סרט מעולה! שיר השבוע שלכם: three doors down-let me go three doors down- so i need you תמונה של מה שבא לכם:

creepy creep

New member
תודה חחח

גם של הסרטים, אבל בעיקר המבצע של השעה החופשית.. שעה שלמה עם שיחות והודעות חינם לסלקום..כל יום במשך שבועיים

למעלה