קבלת שבת

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

משהו טוב שקרה השבוע: סגרתי שבת, זה לא הדבר הטוב, וביום שישי פתאום גיליתי מרתון סקראבס בלילה! זה היה גדול. היו כמה פרקים של העונה השלישי שכבר ראיתי ופשוט ישבתי חצי לילה וראיתי סקראבס במועדון התפקעתי מצחוק וזה היה כל-כך טוב!
אחרי זה אחת הבנות צחקה עליי שישבתי לבד וצחקתי לעצמי חחח! ראיתי הרבה סרטים טובים. השנה נגמרה והתחילה בטוב והייתי במסיב בסילבסטר והיה כיף. אני בדיאטה וירדתי כבר הרבה ואני ממש שמחה מזה. קרו הרבה דבירם טובים השבוע אבל אני לא ממש זוכרת. משהו רע שקרה השבוע: גם קרו דבירם רעים חחח. אני חולה
וזה מבאס את התחת. ביום חמישי ניסתי ללכת לישון די מוקדם אנכנסתי למיטה די מוקדם אבל לא הצלחתי להרידם כל הלילה! בבקור עבדתי ואז נסעתי לצבא וסגרתי שבת. המשמרת שלי הסתיימה קצת אחרי 8:30 בבקור והלכתי לישון ב-9:00 ככה שהייתי ערה בערך 44 שעות וזה היה כל-כך נורא. סבלתי כל-כך. הסבת הייתה לא נעימה ודי קשה והייתי לבד במשמרות והייתי צריכה לנקות לבד וזה. הסילבסטר היה כיף אבל חזרתי הבייתה וישנתי שעתיים ואז נסעתי לצבא והרגשתי כל-כך חרא. אחד הפעמים שהרגשתי הכי חרא בחיים שלי. זה היה נורא. שילוב של עדיין שיכורת, הנגאובר ועייפות גדולה. או רק עייפות חחח. אבל זה עדיין היה נורא. סרט טוב שראיתי השבוע: בשבת ראיתי את "מועדון קרב". סרט ענק כל-כך. ראיתי אותו הרבה פעמים אבל יש ליח הרגשה שראיתי אותו פעם אחת מהתחלה לסוף ומאז ראיתי המון פעמים אבל כל פעם לא את הכל. אז הפעם ראיתי את הכל והוא היה גאוני כמו תמיד. "בבל" וואוו. סרט מעולה וחזק! שיר השבוע שלכם: Semisonic - Closing time אה שיר מעולה וחזק!!!
תמונה של מה שבא לכם: מת'יו פרי

creepy creep

New member
תהיי בריאה..

גמני רוצה מרתון סקראבס...לא ראיתי מלא זמן פרקים..ואני לא מוצאת את הפרק החדש! ):

steelwater

New member
תודה

מקסימום תיכנסי לאחד מהאתרים שיש בהם את כל הפרקים. אני מעדיפה לא לרואת ככה אבל עשיתי את זה עם אחד הפרקים בעונה החדשה שלקח לי שנים להוריד אותו ולא היה לי כוח לחכות.

למעלה