קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
סופ"ש בריא ושבת שלום.

משהו טוב שקרה השבוע: עברה עוד שנה. משמע שנתיים לשחרור. משהו רע שקרה השבוע: המפ, דיי העבודה שאני חולה בשפעת. כו# 4#$#!@%$
סרט טוב שראיתי השבוע: השטן לובשת פראדה. אולי הסרט היחיד שראיתי השבוע. סרט נחמד. שיר השבוע שלכם: rem - man on the moon
תמונה של מה שבא לכם: גו גו דולז

Ch3nf3l

New member
גם את Gutterflower

אני לא ממש אוהב, אבל הוא בסדר. החומר הישן של GGD - כלומר, A Boy Named Good ו-Superstar Car Wash הם האלבומים הכי טובים. ואין ויכוח בנושא. והאלבום הכי חדש אפילו לא קרוב להשמע ככה. לעזאזל, אפילו השמות של השירים שם מזכירים להקות בנים.

Ch3nf3l

New member
דוגמא?

זה לא יעזור לך, כי זה ממש לא הטעם שלך במוזיקה אני מאמין. גו גו דולס של פעם זה ממש לא רוק סיסי קל שהם היום (וגם באלבום Dizzy, אבל הוא אלבום טוב) 2 האלבומים הראשונים נוראיים. ואז יש את Hold Me Up מ-1990 שהוא קצת נורמלי עם שירים כמו Laughing, Just The Way You Are, There You Are, Hey, Two Days In Febuary אבל זה עדיין אלבום קצת מעפן בדרך שלו חח... ואז יש את Superstar Car Wash משנת 93. האלבום האהוב עליי. Fallin' Down, Lucky Star, Cuz You're Gone, Girl Right Next To Me, We Are The Normal, String Of Lies, Another Second Time Around, Stop The World, On The Lie ויש גם את A Boy Named Good משנת 95, אלבום גם מעולה. Long Way Down, Burnin' Up, Naked, Flat Top, Impersonality, Name, Only One, Ain't That Unusual, Eyes Wide Open וגם Dizzy Up The Girl אלבום טוב, אבל התחלתי לשנוא כמה שירים בו כמו Slide, Black Balloon כי יותר מדי אנשים שומעים אותם, זה פוגע באיכות. אבל הכי נוראי זה Iris. באמת, הפסקתי לשמוע אותו ואני לא סובל אנשים שחושבים שזה גו גו דולס באמת. כי זה לא.

steelwater

New member
מצחיק אחד

ביקשתי שמות של השירים מהאלבום האחרון שנמעים כמו של להקה בנים. חחח. לא חשוב, אני כבר יחפש בעצמי. אני יודעת ש-Iris זה אחד השירים החורשים ביותר בעולם, אבל עדיין הוא אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם. אני, בנגיוד אליך ולדומים לך, לא נרתעת משירים שהצליחו ונחרשו. אין יל בעיה עם זה. הם עדיין ממש טוב. לפעמים אני גם חורשת אותם יותר מידי ונמאס לי, אבל כרגע זה לא הסיפור עם השיר הזה. אני שומעת הרבה דברים, יכול להיות שאני יאהב את The Goo Goo Dalls, אז אל תשפוט לפני זה שאני לא יאהב אותם.

Ch3nf3l

New member
אה, זה קל,

Stay With You Without You Here Can't Let It Go We'll Be Here (When You're Gone) Strange Love Become נו באמת..

Serendipitous

New member
"השטן לובשת פראדה"???

לא הייתי רואה את זה גם אם היו מכריחים אותי. ההערה של ג'ני כל-כך נכונה שאני שוקל לקדם אותה ל"קוקס", במיוחד על רקע זה שהיא מעירה על ה"גבריות" שלך. ובקום זה אני נדרש לצטט לך - the women are men. the children - men. אגב, ו דולז יש כמה שירים בסדר, אבל לא באלבום הזה.

Angelus

New member
../images/Emo31.gif

1. לגיתית אין טעם בסרטים. באמת שאין לה. הסרט היחיד שהיא אוהבת זה 'חומות של תקווה', וזה בגלל שהיא מתגרה מההתנהגות של מנהל הכלא. הא, והיא יצור קפוא, אז מאוד קשה להצחיק אותה. זה סרט קליל ונחמד. לא תגרמו לי לשנות את דעתי.
2. אני היחיד שיש לו אומץ להודות שהוא רואה סרטים כאלה.
gimmie a man card.

מתי בדיוק יצא לך לראות איתי סרט

שאתה אהבת ואני שנאתי? ככל הזכור לי מעולם לא.
וגם אם זה אינו פגם אלא סמל לאנינות טעם. אין זו אשמתי שתעשיית הסרטים מאכזבת כל פעם מחדש בזמן האחרון. (למרות שיש לציין שלאחרונה אהבתי את The departed מאוד.) במאמר מוסגר אוסיף שאני אוהבת הרבה יותר סרטים מאשר "חומות של תקווה" הגאוני. אל תקנא. עכשיו לך לסינמה, נראה לי מקרינים את "ברבי בממלכה הקסומה" גם אחרי Bedtime.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

סינימה.
וכן, האמת זה נכון. יש לנו טעם דומה בסרטים. על כן עלייך לתמוך בדעתי שאני אומר שזה סרט נחמד.
יא מי?

איציק.

אני בחורה. בחורה!!! ואני כמעט הקאתי מהסרט הזה! (ולא, לא עקב תזוזה בזמן פיפי!)

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את אחת השנונות.. תפסיקי להעלם במסן.
ותקני ת'פלא. סופסוף יהיה לך משהו יותר טוב משלי..

חה! עמלק!

תמיד היה לי טלפון טוב יותר משלך. וצלצולי הארי פוטר! (יו עכשיו גם את זה אין לייי
)

למעלה