שבת שלום וחג שמח!
משהו טוב שקרה השבוע: 97 במתמטיקה, נסיון ראיון אנשים לספר מחזור עבר בהצלחה, מצאתי עבודה ואני מתחיל ביום ראשון ועוד כל מיני... משהו רע שקרה השבוע: כל מיני עבודות לחופש וצריך לעבוד על הספר מחזור במרץ. אממ אולטימטומים ומסיבת חנוכה בבצפר. סרט טוב שראיתי השבוע: לא סרט, אבל השלמתי מלא פרקים של Dexter. סדרה מעולה. שיר השבוע שלכם: בראש ובראשונה Oasis - The Masterplan. וואו אחד השירים הטובים ששמעתי. אממ את Belle & Sebastian התחלתי לשמוע... הורדתי את האלבום If You're Feeling Sinister ומשם אני אוהב בעיקר את: The Stars of Track and Field The Fox In The Snow Get Me Away From Here, I'm Dying Mayfly The Rifles - One Night Stand להקה בריטית... מזכירה מאוד את מילברן Duncan Sheik - Half Life, סתם כי האמפי3 שלי החליט להשמיע אותו הרבה. Elliot Smith - Fond Farewell, כי זה שיר יפה. וחבל על אליוט..

Michael Tolcher - Sooner or Later, זה שיר הנושא של Life As We Know It. והזמר נראה כמו טי-באג מפריזן ברייק. ולהקה שעדיין לא שמעתי הרבה.. אבל היא לא רעה בכלל.. בשבילכם אוהבי הבריטפופ - Suede. הורדתי את האלבום הראשון. לא רעים בכלל.