קבלת שבת

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

שבת שלום.
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי הרבה סרטים. לא יודעת מה עוד. היה שבוע בסדר אבל לא ממש עולה לראש... משהו רע שקרה השבוע: עשיתי שתי משמרות לילה ואם הבדל של יום בניהם אבל לא היה כזה נורא וכמה בנות בצבא קצת עיצבנו אותי. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי את "בוראט". זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי!!!! חחחחחחחחח זה פשוט סרט גדול! זה סרט גאוני!
שיר השבוע שלכם: הייתה הרבה מוזיקה השבוע. אולי סקראבס קצת מאכזבת מבחינות אחרות אבל זה ממש כיף שחיכתי לעונה חדשה גם בשביל המוזיקה ובנתיים התאהבתי בכל-כך הרבה שירים והכרתי כל-כך הרבה שירים ולהקות חדשות בגלל העונה החדשה! Matt Nathanson - I saw Snow Patrol - Chocolate Snow Patrol - Run קניתי את הדיסק החדש שלהם אל מזמן ואני חורשת עליו! הוא ממש טוב. תמונה של מה שבא לכם: חברים

Angelus

New member
בוראט! ../images/Emo47.gif חברים ../images/Emo99.gif

סרט אדיר. עשית לי חשק למרתון חברים..

הלו חשבתי שאתה לא אוהב את הסדרה

הזאת כל כך... ויעל- סנו פטרול אינדיד רוק, הכרת אותם רק מסקראבס?

steelwater

New member
לא

הכרתי את השם שלהם לפני סקראבס. מ-MTV2 וכל מיני כאלה. ואז Chocolate הופיע בטריילר של "הנשיקה האחרונה" ובסרט והתאהבתי בשיר והקשבתי לעוש שירים שלהם ב-Myspace והתאהבתי גם ב-Chasing cars והחלטתי לקנות את הדיסקים שלהם. שלא היה, והזמנתי במיוחד לתו השמיני חחח!

Angelus

New member
שבוע טוב וחג שמח../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע טוב. פשוט היה שבוע טוב. משהו רע שקרה השבוע: ראיתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=0h_ifrP1WaE . וארור האדם שהראה לי את זה.
סרט טוב שראיתי השבוע: המפ.. לא אראגון, זה בטוח.
נרדמתי! שיר השבוע שלכם: James Blunt - Goodbye my lover. מריסה קופר.
תמונה של מה שבא לכם: קיווי.
חג שמח

steelwater

New member
לא הבנתי את הוידיאו הזה

אתה יכול להסביר לי? ולמה הוא בדבר הרע שלך של השבוע?

Angelus

New member
הסבר -

קיווי זה זן של ציפורים בלי כנפיים. הציפור מתקין במהלך כל הסרטון את העצים אנכית למדרון, ואז קופץ (מתאבד) ובעצם, בצורה מעוותת, עף בפעם הראשונה בין צמרות העצים. כן, נשמע פלצני. אבל עצוב.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של יוסלס
היה כל כך טוב! התחרפנתי ככה משו משו! ואפילו ישי (הגיטריסט) הקדיש לי ולחברה שלי שיר =] משהו רע שקרה השבוע: המבחן במת' =/ סרט טוב שראיתי השבוע: עידן הקרח 2
שיר השבוע שלכם: Useless ID - Redemption Useless ID - Kiss Me. Kill Me (זה היה בשבילי ^^) תמונה של מה שבא לכם:כפרעליו

creepy creep

New member
שבוע חדש..חנוכה!

משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לבי"ס אחרי 4 ימי מחלה..ותהחיל חנוכה! משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה 4 ימים..הקאות, התעלפויות וכאלה.לא נעים. סרט טוב שראיתי השבוע: נראה השבוע... שיר השבוע שלכם: nickelback-savin' me תמונה של מה שבא לכם:

למעלה