קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

Ch3nf3l

New member
שבת שלום וחג שמח!

משהו טוב שקרה השבוע: 97 במתמטיקה, נסיון ראיון אנשים לספר מחזור עבר בהצלחה, מצאתי עבודה ואני מתחיל ביום ראשון ועוד כל מיני... משהו רע שקרה השבוע: כל מיני עבודות לחופש וצריך לעבוד על הספר מחזור במרץ. אממ אולטימטומים ומסיבת חנוכה בבצפר. סרט טוב שראיתי השבוע: לא סרט, אבל השלמתי מלא פרקים של Dexter. סדרה מעולה. שיר השבוע שלכם: בראש ובראשונה Oasis - The Masterplan. וואו אחד השירים הטובים ששמעתי. אממ את Belle & Sebastian התחלתי לשמוע... הורדתי את האלבום If You're Feeling Sinister ומשם אני אוהב בעיקר את: The Stars of Track and Field The Fox In The Snow Get Me Away From Here, I'm Dying Mayfly The Rifles - One Night Stand להקה בריטית... מזכירה מאוד את מילברן Duncan Sheik - Half Life, סתם כי האמפי3 שלי החליט להשמיע אותו הרבה. Elliot Smith - Fond Farewell, כי זה שיר יפה. וחבל על אליוט.. :( Michael Tolcher - Sooner or Later, זה שיר הנושא של Life As We Know It. והזמר נראה כמו טי-באג מפריזן ברייק. ולהקה שעדיין לא שמעתי הרבה.. אבל היא לא רעה בכלל.. בשבילכם אוהבי הבריטפופ - Suede. הורדתי את האלבום הראשון. לא רעים בכלל.

steelwater

New member
מזל טוב על העבודה!

בהצלחה. וגם מזל טוב על הציון הטוב. מה זה Life as we know it?

Ch3nf3l

New member
תודה...

זאת סדרה שבוטלה מהר (אחרי 11 פרקים, אבל יש 13) בעברית זה נראה לי "מה בנים רוצים", זה היה בערוץ 3. עם קלי אוסבורן חח.. לא ראיתי את זה אבל שלחו לי את השיר.

Angelus

New member
מזל"ט על הכל בערך.

וחוץ מהשיר של אואזיס, לא הכרתי שום שיר.

Ch3nf3l

New member
חחח תודה..

ולא ציפיתי שאנשים יכירו (בעצם את Belle & Sebastian כן). שיר אדיר.

Ch3nf3l

New member
עוד משהו:

קבלו קטע מצחיק: ביום חמישי הייתה מסיבת חנוכה מטעם בצפר ולקח זמן עד שמצאתי עם מי ללכת. הלכתי עם איזה אחד שרוט בשם תומר שגם מתלהב מהפלאפון דור שלישי החדש שלו. קיצר, הלכנו מהמסיבה. כמה דקות אחרי שיצאנו אני מקבל שיחה מאמא שלי ששואלת אותי מתי אני חוזר בלה בלה.. ואז גם צועקת עליי שכמה חברים שלי התקשרו הביתה והם לא יורדים מהקו והיא שומעת דיבורים ואני אומר לה "אין לי מושג מי אלה" ואני שומע אותה צועקת "הלו?! תרדו כבר מהקו!"... בכל מקרה דיברתי איתה כמה דקות ואז ניתקתי. שניה אחרי זה תומר אומר לי "אוי חחח בטעות צלצלתי אליך." אני כזה "הביתה?" "כן.. נלחצים לי פה כפתורים כל הזמן." ואני כזה בשוק ומתחיל להקרע מצחוק. היא שמעה אותנו מדברים כל הזמן והוא אמר שהוא שמע מישהי צועקת הלו וחשב שזה מגיע מהפלאפון שלי. ענק ענק. עוד משהו ענק, עשיתי ספיישל מיוחד בבלוג לכבוד הפוסט ה-100. מן לקט של כל מיני דברים. מי שרוצה - http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=104700 חג שמח לכולם!

tomerbamidbar

New member
גם אני../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי מיונים ראשוניים לשנת שירות במקוםש אנירוצה... משהו רע שקרה השבוע:נכשל באזרחות---> בעסה אש! אני לא מאמין כל הכיתה... סרט טוב שראיתי השבוע:החג המושלם של ארתור
שיר השבוע שלכם:the hush sound-wine red תמונה של מה שבא לכם:--------

steelwater

New member
ש"ש זה טוב!

אני עשיתי ש"ש וזה אחד הדברים הכי מדהימים בחיים! איפה אתה רוצה לעשות ש"ש? מצטערת על הנכשל אבל יהיה טוב חחח. מה זה החג המושלם של ארתרור? זה עם השחקן ההוא מאלי מקביל שמשחק קוסם או שזה משהו אחר?כי אני ראיתי סרט כזה ואני לא זוכרת איך קראו לו.

tomerbamidbar

New member
Jחחחחחחחחחח ענק!

ארתור מערוץ הילדים?? חחחח איפה עשית שנת שירות?? בעקרון חשבתי דרך התנועה אבל זה חרא! ועכשי ואני דרך התק"ם הולך לכנסים וכדומה... בנתיים הייתי ב2 כפרי נוער --->אלוני יצחק,בן שמן....

steelwater

New member
לא ארתרו מערוץ הילדים חחח!

למרות שזו סדרה גדולה חחח! באיזו תנועה אתה? אני ממליצה לך לעשות בתנוע הולא כל-כך חשוב איזו תנועה זאת. סתם אולי זה חשוב אבל בכל זאת חחח. כי גם אני עשיתי בתנועה. אני עשיתי בשומר הצעיר.

tomerbamidbar

New member
שמו"ץ?! חחח קיבוץ?

אני בצופים
כן פשוט מה שהצופים מציעים בשנת שירות לא מתאים לי ואני רוצה כפר נוער

steelwater

New member
הצופים זה באמת איכס חחח

מה הם מציעים לך? גם כפר נוער זה טוב. אני לא מקיבוץ. אני מ-ם.

Angelus

New member
כולם נכשלים באזרחות.../images/Emo8.gif

לפחות עד מרץ..
היכן את מעוניינת לעשות את השנת שירות? אה, ובהצלחה.

tomerbamidbar

New member
אני הוא גבר../images/Emo13.gif

זה היה קצת מוזר עם הייתי מאוהב באליוט והייתי אשה

למעלה