שבת שלום ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: וואו, כבר מעורפל לי מה קרה השבוע ומה קרה שבוע שעבר. אבל היה חופש והיה כיף, זאת השורה התחתונה. היום ראיתי את התרגיל האחרון שלנו, יצא תותח, אבל... משהו רע שקרה השבוע: ...אבל מבאס אותי מאוד שאני מפיק. מרגיש שזה לא הוגן כלפיי, אני אמרתי להם איך כדאי להם לעשות את הסרט (עם הרבה ג'אמפים, כי בהתחלה הם עשו את זה בהמשכיות וזה יצא ארוך מאוד ומשעמם אז הם הקשיבו לי), הסוף של הסרט ארוך מידי אז אמרתי להם שצריכים להוריד את זה ב-3 שניות ועכשיו כולם מסכימים שזה נראה הרבה יותר טוב, הרעיון עצמו של הסרט היה שלי [בעיקרון הוא עבר המון שינויים אבל אם אני לא הייתי מציע את המקורי, לא היינו מגיעים לזה
] וזה מבאס אותי שאני רק מפיק. חוץ מזה, היום חזרנו לבית הספר היקר, והייתה מתכונת באנגלית שהלכה לא משהו בכלל. הנה מגיעה תקופת הבגרויות, ווהו!!!
אבל קודם- תקופת מועדי ב', ווהו!!!!!!!!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מועד ב' במתמטיקה- מתפלל לקבל מעל ל-70. מועד ב' בלשון- בעצם זה בעוד שבוע- יושב לי על הוריד. חוץ מזה אין משהו מרתק. פרק בסדרה: "עמוק באדמה" פשוט עושה לי את החודש. נשארו לי רק עוד 2 פרקים כדי לסיים את העונה ואז אני לוקח הפסקה ארוכה מאוד עד ל-7 ביולי, אז אני אקבל את המארז של כל העונות שקניתי לפני כמה זמן, ואראה את העונה החמישית הפעם בדיסקים איכותיים
באותו הקשר, אימא שלי נוסעת לארה"ב, מה לבקש שתקנה לי?
חוץ מזה, "פשע מן העבר"- פרק סיום נהדר. הסוף היה צפוי למען האמת, והעלילה מאוד מאוד הזכירה לי סרט דוקומנטרי שראיתי ממש מזמן כששיעמם לי אצל סבא וסבתא (ומשום מה אני עדיין זוכר אותו), על אישה שהילד שלה נחטף וכעבור כמה שנים היא ראתה אותו ברחוב, ולבסוף גילתה שבת דודה של בעלה חטפה אותו (הפרטים קצת מעורפלים, אבל זה העיקר). אאל"ט, קרלה- סילחו לי ששכחתי את שם השחקנית- שיחקה בסרט ש-lifetime עשתה על הסיפור.
"לוסט"- פרק מצויין. מת על העונה הזאת, הזכירה לי למה הכינוי שלי הוא TheLost. "הפמליה"- פרק גדול, השניים הראשונים של העונה היו קצת משעממים אבל הפרק הזה היה פשוט מגניב בטירוף. ויש עוד אבל אני לא זוכר. פרק בסקראבס: 815. אבל סתם סתם סתם פרק. סרט/ספר השבוע:
לא סיכמנו שמפרידים?!?! ספר- "קרוב להפליא ורועש להחריד", פשוט מצויין. אני קרוב לסיים אותו. זה מפתיע כי בדרך כלל לוקח לי חודשים לקרוא ספר. תמליצו לי על עוד ספרים טובים? כי יש לי מחדל בכאלה. סרט- ראיתי את "In America" ואהבתי מאוד, סרט שקט ומאוד מפתיע, מאוד עצוב אבל מאוד נוגע, עם דמויות אמינות והרבה מאוד רגעים קטנטנים שהופכים את הסרט לאחד מהאהובים עליי שראיתי בזמן האחרון. ראיתי גם את "אמריקן ספלנדור" והוא היה משעמם חוץ מ-40 הדקות האחרונות שלו, את "P2" הסטנדרטי, ואת "ברוז'"- סרט כיפי אבל סתמי לגמרי!!!!! השירים של השבוע: ברוש - אריאל זילבר At the Bottom of Everything - Bright Eyes Bedshaped - Keane Strange - The Feeling One - Aimee Mann Wise Up - Aimee Mann