steelwater
New member
שלומות שלומות
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:מפגשפורום.
ואני בשוק שאף אחר שהיה במפגש לא כתב את זה פה.
ביום חמישי יצאתי עם כמה חברים לעיר והיה ממש כיף.
היה שבוע טוב. החופש היה ממש כיפי וביליתי הרבה. אני חייבת להתחיל לשתות פחות.
אחותי באה לבקר בארץ. אם כל זה שאנחנו לא ממש לא מסתדרות, אני מתגעגעת אליה ונחמד לראות אותה מידי פעם. משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אחותי הרבה, כמובן.
ליברפול הפסידה במשחק מול צ'לסי בליגת האלופות.
התוצאה הייתה 4:4, אבל בגלל כל מיני סיבות של כדורגל, צ'לסי עלתה לשלב הבא. אבל עדיין היה משחק ממש טוב אז היה כיף לראות אותו.
נהייתי מכורה לכדורגל.
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: המממ לא יודעת, לנוח קצת. פרק בסדרה: ספיישל חג הפסחא של דוקטור הו. פושר, אבל היה כיף לראות פרק חדש שוב.
פרק בסקראבס: 813? הפרק האחרון ששודר. סבבה ביותר. סרט/ספר השבוע: סוף סוף סיימתי את The Satanic Verses" Woohoo! ספר מעולה. סיימתי גם מחזה של מוליירי בשם The Learned Ladies שהיה נחמד ומצחיק ביותר. התחלתי לקרוא את נער החידות מבומביי באנגלית, וזה לא משהו בכלל. 4 דקות - סרט ממש טוב בגמרנית שראיתי בסנימטק. מעולה. מומלץ ביותר. השירים של השבוע: U2 - Running To Stand Still. כתבתי על השיר הזה עבודה בספרות אנגלית וזה היה אחד הדברים הכייפים לכתוב עליהם עבודה. U2 - Momment Of Surrender Fanfarlo - Fire Escapes Fanfarlo - Ghosts Fanfarlo - I'm A Pilot Cut Copy – Feel The Love Cougarettes – Ego Head Cougarettes – Suger Bloc Party – Flux Adele – Chasing Pavements תמונת השבוע: בונו, תעשה יל ילדים.
שבוע טוב לכולם.