קבלת שבת

steelwater

New member
שלומות שלומות

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:מפגשפורום.
ואני בשוק שאף אחר שהיה במפגש לא כתב את זה פה.
ביום חמישי יצאתי עם כמה חברים לעיר והיה ממש כיף.
היה שבוע טוב. החופש היה ממש כיפי וביליתי הרבה. אני חייבת להתחיל לשתות פחות.
אחותי באה לבקר בארץ. אם כל זה שאנחנו לא ממש לא מסתדרות, אני מתגעגעת אליה ונחמד לראות אותה מידי פעם. משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אחותי הרבה, כמובן.
ליברפול הפסידה במשחק מול צ'לסי בליגת האלופות.
התוצאה הייתה 4:4, אבל בגלל כל מיני סיבות של כדורגל, צ'לסי עלתה לשלב הבא. אבל עדיין היה משחק ממש טוב אז היה כיף לראות אותו.
נהייתי מכורה לכדורגל.
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: המממ לא יודעת, לנוח קצת. פרק בסדרה: ספיישל חג הפסחא של דוקטור הו. פושר, אבל היה כיף לראות פרק חדש שוב.
פרק בסקראבס: 813? הפרק האחרון ששודר. סבבה ביותר. סרט/ספר השבוע: סוף סוף סיימתי את The Satanic Verses" Woohoo! ספר מעולה. סיימתי גם מחזה של מוליירי בשם The Learned Ladies שהיה נחמד ומצחיק ביותר. התחלתי לקרוא את נער החידות מבומביי באנגלית, וזה לא משהו בכלל. 4 דקות - סרט ממש טוב בגמרנית שראיתי בסנימטק. מעולה. מומלץ ביותר. השירים של השבוע: U2 - Running To Stand Still. כתבתי על השיר הזה עבודה בספרות אנגלית וזה היה אחד הדברים הכייפים לכתוב עליהם עבודה. U2 - Momment Of Surrender Fanfarlo - Fire Escapes Fanfarlo - Ghosts Fanfarlo - I'm A Pilot Cut Copy – Feel The Love Cougarettes – Ego Head Cougarettes – Suger Bloc Party – Flux Adele – Chasing Pavements תמונת השבוע: בונו, תעשה יל ילדים.

TheLost

New member
משהו חשוב מאוד - בקשה מכולם!!! ../images/Emo70.gif

טוב, בעיקר מג'ס ורון, אבל גם כל השאר שרואים "עמוק באדמה", ראו "עמוק באדמה" או מתכננים לראות "עמוק באדמה". סיימתי אתמול את העונה הרביעית ואני עושה הפסקה של כמה חודשים עד החמישית. אז בבקשה אל תכתבו ספוילרים לעונה החמישית של עמוק באדמה!!! לא בא לי שהעונה האחרונה תיהרס לי
תודה!
אה וגם כל מי שרואה עמוק באדמה/ראה עמוק באדמה, שיאשר שהוא ראה את זה. פשוט תגיבו עם איזה
. כדי שאני אדע שקראתם ושאתם מודעים. איזה ילד קטן ומוזר אני.

yetush

New member
זה מה שמעצבן אותך? ../images/Emo46.gif

שפשפתי את עיני הבוקר לראות אולי התבלבלתי והגעתי לפורום "עמוק באדמה", מה נסגר? מעצבן אותי שזה מוגדר בתור פורום סקראבס ומדברים פה על סדרות אחרות. זה מבריח את כל מי שרואה סקראבס מהפורום ואתם מאבדים גולשים. לפחות אם אתם כבר מדברים על סדרות אחרות שימו בכותרת ההודעה:
. מצטער על ההודעה המתלהמת אבל ממש התעצבנתי על זה. בוקר טוב.

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif

אני חושבת שאין טעם להתעצבן. ההודעה נכתבה בתוך שרשור אוף טופיק ואני לא חושבת שצריך להוסיף אייקון. בכל אופן אני מאמינה שיש פה המון שרשורים על סקראבס ומה לעשות אנחנו אנשים וצופים בסדרות אחרות ואנחנו רוצים לדבר עליהם גם... בכל אופן אני מקווה שלא התעצבנת יותר מידי ושתמשיך לכתוב פה. חבל שתתעצבן, אני מבינה את הכעס אבל שוב, זה לא כזה נורא. לא?

Angelus

New member
אהלן איתי

שמע, ראשית אין צורך להתעצבן כל-כך. האייקונים האלה לא יוצרים אווירה נעימה במיוחד, אפילו אם לא התכוונת לכך.. יש דרך להעביר מסרים לאנשים אחרים וכרגע מה שיצרת זו הודעה אחת עצבנית מאד ולמרות העובדה שהצדק עמך, קשה שלא להתייחס לטון של ההודעה. אז ככה, דבר ראשון זה לא שפתחו שרשור נוסף רק בשביל לדבר על עמוק באדמה (דבר שאני בעצמי עשיתי בעבר על סדרה אחרת וקיבלתי ביקורת על כך והפנמתי), הם עשו את זה בתוך שרשור קיים ויצרו שיחה בינהם.. אני כמנהל הפורום וכחבר שלהם, לא אומר להם "חבר'ה, את ההודעות הללו תשאירו בחוץ." כי יש דבר אחד בפורום הזה שמאד מייחד אותו וזה העובדה שאנחנו מכירים אישית אחד את השני בעקבות הפגישות הרבות שקיימנו במהלך השנים, ולכן לרוב אנחנו מרשים לעצמנו פה לדבר על כל מה שעולה לרוחנו.. (כולל אלו שהצטרפו למפגשים רק לא מזמן) ואני מסכים שלגולשים החדשים, זה יכול להראות בעין לא יפה ומקבלת.. למרות שההפך הוא הנכון. אני הייתי ממשיך להרחיב, אבל אני לא מוצא לנכון לנהל דיון נרחב מול כולם, ולכן אם יש לך דברים נוספים לומר בנושא, פנה אלי במסרים בבקשה. מלבד לכך, אני אישית מאד נהנה מהעובדה שאנשים איכותיים כמותך ואני מקווה שתמשיך להישאר בפורום כי אתה תורם לו ולגולשים לא מעט. ערב טוב!

Angelus

New member
..

השורה האחרונה יצאה עקומה לחלוטין היות והפריעו לי פה..

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif יש מצב

זה עוד יכול לקרות בסדרה הזאת

TheLost

New member
נראה לי שהיא התכוונה לזה

במובן הפילוסופי של הסדרה... שכולם מתים בסוף.
אבל ג'ס - אני אגלגל עיניים ואת תביני למה.

Roncha87

New member
יאללה יאללה

חאלאס עם המובן הפילוסופי. לפעמים כולם מתים פיזית וזהו.

למעלה