קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבת שלום ../images/Emo141.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה חופש טוב מאוד, נהניתי ממש ועשיתי המון דברים, כולל להשתכר מעט
. אתמול חזרתי ללמוד, כן, לא היה לנו גשר, אבל ממש נהניתי, כיף לי. היום אני נוסעת לדודים בב"ש, יהיה כיף. הגעתי למקום טוב
משהו רע שקרה השבוע: עזבו, אני טמבלית ברמות שאי אפשר לתאר! באמת. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יומולדת לאחותי,וזהו נדמה לי
פרק בסדרה: אוקיי, מלא מלא "עמוק באדמה" אני מנסה לצמצם פערים וזה נורא קשה כשיש פרק כל יום. הגעתי למסקנה שאם אני רואה יותר משני פרקים שלה ביום אני נכנסת לדיכאון
סדרה ענקית. דוקטור הו משהו מהעונה הרביעית. זהו דיי נמאס לי מכל שאר הסדרות השטחיות שאני רואה, אחרי עמוק באדמה הכל נראה לי נורא בנאלי, רדוד וקפיטליסטי (כן כן קפיטליסטי!) וגם אמריקאי ונורמטיבי ובקיצור כל מיני דברים שאני מנסה להתרחק מהם כרגע
פרק בסקראבס: 809, ברגע זה (מנסה להשלים!) מבאס אותי שאני לא מספיקה לענות על השרשורים של כל פרק. טוב אולי כשאגיע אליכם, אעשה סיכום משלי
סרט/ספר השבוע: ספר- "בתו של שומר הזכרון" נחמד, קצת יותר מידי עמוס וקשה לי לקרוא אותו אבל סבבה. סרט- "שוב בן 17" אני מודה, זאק אפרון הוא אחד החתיכים וזה סרט כזה חמוד, באמת, הוא קיטש ואמריקקי (וכל הדברים שאמרתי מקודם על הסדרות) אבל זה מה שאני מחפשת בסרטים לרוב, בטלוויזיה אני לא מחפשת את זה יותר כי זה יומיומי, מידי פעם להיות אופטימיים כשהבחור והבחורה מתאהבים מחדש/מתחתנים/מוצאים אחד את השנייה, זה כיף לי ועושה לי טוב בלב. תלכו לראות, חמוד לאללה. השירים של השבוע: Missy Higgins – The Sound of White Meiko – Hawaii Tristan Prettyman – Love Love Love My Morning Jacket – I'm Amazed Landon Pigg – Sailed On Metric - Help, I'm Alive להקת יהושע- מתנדנד ונופל שחר אבן-צור- אישה יפה Hot Hot Heat – Goodnight Goodnight Ben Harper – Younger Than Today Black Kids – Look at Me (When I Rock Wichoo) Scouting for Girls – She's So Lovely Amy MacDonald- This is the life אבטיפוס- מועקה תמונת השבוע: קצת נוף אף פעם לא הזיק לאף אחד! מטיול מעולה בגלבוע, פשוט מדהים. כמה כיף לטייל
שבת שלום וסופשבוע מקסים לכולם

creepy creep

New member
../images/Emo6.gifקפיטליסטי!

אחותי גם הלכה ל"שוב בן 17" ומאוד התלהבה, וזה מספיק בשביל לצנן את ההתלהבות שלי
, אבל אולי בעתיד אמצא זמן לראות את הסרט הזה. קיטש אף פעם לא מזיק. מועקה
אגב רון, שכחתי לשאול איך הייתה ההופעה של אפרת.

Roncha87

New member
מצד שני

אני התלהבתי, אז זה צריך להבעיר מחדש את ההתלהבות שלך
ההופעה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה! באמת בחיים שלי לא ראיתי פרפורמרית כל כך טובה כמוהה, היא נותנת שואו מטורף, רוקדת על השולחנו, מסתובבת בין אנשים, ויש לה יכולת ווקאלית פשוט מטורפת. מומלץ בחום

TheLost

New member
עמוק באדמה באמת עושה את זה...

הופכת את הכל לנורא שטחי ולא מציאותי, במיוחד הסדרות הסופר-אמריקאיות האלה. אולי כשלא רואים את זה באופן יומי זה פחות עושה את זה, אבל כשרואים את זה כל יום זה ממש מכניס אותך לתוך המצב המלנכולי של הסדרה הזאת... בכלזאת אני רואה מלא סדרות זבל אמריקאיות

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif אולי עוד כמה זמן

אני אחזור לראות זבל. בינתיים מספיק לי עמוק באדמה, דוקטור הו ואולי קצת איליי סטון

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: וואו, כבר מעורפל לי מה קרה השבוע ומה קרה שבוע שעבר. אבל היה חופש והיה כיף, זאת השורה התחתונה. היום ראיתי את התרגיל האחרון שלנו, יצא תותח, אבל... משהו רע שקרה השבוע: ...אבל מבאס אותי מאוד שאני מפיק. מרגיש שזה לא הוגן כלפיי, אני אמרתי להם איך כדאי להם לעשות את הסרט (עם הרבה ג'אמפים, כי בהתחלה הם עשו את זה בהמשכיות וזה יצא ארוך מאוד ומשעמם אז הם הקשיבו לי), הסוף של הסרט ארוך מידי אז אמרתי להם שצריכים להוריד את זה ב-3 שניות ועכשיו כולם מסכימים שזה נראה הרבה יותר טוב, הרעיון עצמו של הסרט היה שלי [בעיקרון הוא עבר המון שינויים אבל אם אני לא הייתי מציע את המקורי, לא היינו מגיעים לזה
] וזה מבאס אותי שאני רק מפיק. חוץ מזה, היום חזרנו לבית הספר היקר, והייתה מתכונת באנגלית שהלכה לא משהו בכלל. הנה מגיעה תקופת הבגרויות, ווהו!!!
אבל קודם- תקופת מועדי ב', ווהו!!!!!!!!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מועד ב' במתמטיקה- מתפלל לקבל מעל ל-70. מועד ב' בלשון- בעצם זה בעוד שבוע- יושב לי על הוריד. חוץ מזה אין משהו מרתק. פרק בסדרה: "עמוק באדמה" פשוט עושה לי את החודש. נשארו לי רק עוד 2 פרקים כדי לסיים את העונה ואז אני לוקח הפסקה ארוכה מאוד עד ל-7 ביולי, אז אני אקבל את המארז של כל העונות שקניתי לפני כמה זמן, ואראה את העונה החמישית הפעם בדיסקים איכותיים
באותו הקשר, אימא שלי נוסעת לארה"ב, מה לבקש שתקנה לי?
חוץ מזה, "פשע מן העבר"- פרק סיום נהדר. הסוף היה צפוי למען האמת, והעלילה מאוד מאוד הזכירה לי סרט דוקומנטרי שראיתי ממש מזמן כששיעמם לי אצל סבא וסבתא (ומשום מה אני עדיין זוכר אותו), על אישה שהילד שלה נחטף וכעבור כמה שנים היא ראתה אותו ברחוב, ולבסוף גילתה שבת דודה של בעלה חטפה אותו (הפרטים קצת מעורפלים, אבל זה העיקר). אאל"ט, קרלה- סילחו לי ששכחתי את שם השחקנית- שיחקה בסרט ש-lifetime עשתה על הסיפור.
"לוסט"- פרק מצויין. מת על העונה הזאת, הזכירה לי למה הכינוי שלי הוא TheLost. "הפמליה"- פרק גדול, השניים הראשונים של העונה היו קצת משעממים אבל הפרק הזה היה פשוט מגניב בטירוף. ויש עוד אבל אני לא זוכר. פרק בסקראבס: 815. אבל סתם סתם סתם פרק. סרט/ספר השבוע: לא סיכמנו שמפרידים?!?! ספר- "קרוב להפליא ורועש להחריד", פשוט מצויין. אני קרוב לסיים אותו. זה מפתיע כי בדרך כלל לוקח לי חודשים לקרוא ספר. תמליצו לי על עוד ספרים טובים? כי יש לי מחדל בכאלה. סרט- ראיתי את "In America" ואהבתי מאוד, סרט שקט ומאוד מפתיע, מאוד עצוב אבל מאוד נוגע, עם דמויות אמינות והרבה מאוד רגעים קטנטנים שהופכים את הסרט לאחד מהאהובים עליי שראיתי בזמן האחרון. ראיתי גם את "אמריקן ספלנדור" והוא היה משעמם חוץ מ-40 הדקות האחרונות שלו, את "P2" הסטנדרטי, ואת "ברוז'"- סרט כיפי אבל סתמי לגמרי!!!!! השירים של השבוע: ברוש - אריאל זילבר At the Bottom of Everything - Bright Eyes Bedshaped - Keane Strange - The Feeling One - Aimee Mann Wise Up - Aimee Mann

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע התארגנו ונסעתי עם חברים לים ברביעי-חמישי. בהתחלה חשבנו בכיוון של ניצנים אבל היו הרבה רוחות אז נסענו לעין גדי. היה כיף מאוד, וזה תמיד מדהים לקום בבוקר ולצחצח שיניים כשברקע ים
טוב לצאת מהעיר
פרק בסדרה: "עמוק באדמה" - אני ממש אוהבת את הפרקים האחרונים. אני אוהבת את קלייר בזמן האחרון יותר ויותר. הפרק (זהירות
לעונה 4 באמצע) שבו דיוויד נחטף היה אחד החזקים. זה היה כל כך מציאותי ולא מציאותי בו זמנית, זה פשוט גרם לי להרגיש כל כך רע. ממש רע. "אמריקן איידול" - וואו! זהירות
היה פרק כל כך טוב! טרנטינו בא
והוא היה טרנטינואי ומגניב וקצת מאופר יתר על המידה אבל אני סולחת לו כי הוא כל כך ענק ומגניב ומדהים
אדם - אהבתי שוב אחרי כמה זמן שלא אהבתי, אליסון - עיבוד מדהים לשיר שאני שונאת, שירה פחות טובה מבדרך כלל אבל עדיין טוב, כריס היה הכי טוב ובכלל אני אמרתי שהוא צריך לשיר את השיר הזה והוא שר אותו! דני היה רע רע רע. אבל מה שהכי טוב בפרק הזה, זה השופטים. לא רק שקיצצו את הבולשיט שלהם, אלא שהם גם... תחזיקו חזק... הפסיקו לפמפם את דני ואדם! זה היה מדהים. הרגשתי שאני צופה בתוכנית אחרת לגמרי. פוט דה גו אין גוקי! כריס אליסון ואדם לטופ 3! אה ואיידולטרי זה אחד הדברים הכי מגניבים באנושות. אני רוצה להיות חברה שלהם. פרק בסקראבס: תגידו, באיזה יום הם משודרים? אני אף פעם לא זוכרת מתי להוריד עד שאתם מפרסמים הודעה. השירים של השבוע: פתחתם את הטלוויזיה, התחשק לכם לשמוע מוזיקה טובה, העברתם ל-MTV וחשכו אוזניכם בגלל שDisturbia נחשב ללהיט? נסו את זה
או את הגירסה הזאת
שבוע מצויין לכולנו

TheLost

New member
../images/Emo58.gifעמוק באדמה עונה 4 (לא יהרוס לך)

העונה הרביעית פשוט מדהימה.. אני עוד מעט מסיים אותה. הפרק שדיוויד נחטף היה באמת מדהים ומזעזע, וכל כך חזק. מה שמאוד אהבתי זה שדייויד כל הזמן עושה דברים מהצד (כולם שם בעצם עושים כל הזמן דברים מהצד), והנה פה הוא קיווה לעשות משהו עוד פעם וזה מה שיצא. don't have sex with strangers! עד איזה פרק ראית? כי הפרק שאחרי זה היה מצויין בזכות קלייר. אני חולה על קלייר. וסקראבס אפשר להוריד בימי חמישי

jess r

New member
אני בפרק

שאחרי הפרק שבו הוא נחטף. כשקלייר מתגלגלת על הדשא עם הלסבית
(זה יישמע גיי, אבל זה פשוט עשה לי חשק להתגלגל על דשא) זה כל כך נוראי כשהם לקחו קראק ואז באמצע כל הזה הוא עדיין מפנטז שמשהו יקרה. זה כל כך... לא יודעת מה. דפוק. זאת אומרת שהפרק משודר ברביעי?

TheLost

New member
אה, אז בקשר לשני הפרקים... ../images/Emo58.gif (לא לך)

הפרק משודר ברביעי. לא קשור.
הקטע אחרי הקראק היה דפוק, אבל גם אמיתי. אין לי מה להגיד, מהרגע שהחטיפה הפכה להיות בהילוך מהיר, זה הפך להיות סרט אימה אפקטיבי ביותר (סרטי אימה אפקטיביים רק כשאתה מזדהה עם הדמויות, ובגלל שיש כאן דמות שאנחנו מכירים כבר 3 וחצי עונות- זה עובד), עם כל הקטעים הקלישתאיים כמו המשטרה שכמעט מצילה אותו. היו שם כל מיני חורים גם למיטב זכרוני, כמו הקטע שהחוטף יצא מהאוטו כדי להעיף את הגופה [קטע נוראי בפני עצמו ולדעתי הוא לא קיבל מספיק במה], בהזדמנות הזאת דייויד היה יכול לנסוע... בכל מקרה, אחרי הפרק, הייתי ממש מזועזע (גם ראיתי לפני זה את "רוקדת בחשיכה" אז זה היה איזשהו שילוב קטלני שכזה), וכמובן- כשאתה ממש מזועזע, מה שאתה עושה זה גוגל. אז עשיתי גוגל על הפרק ומסתבר שהייתה המון מחלוקת על הפרק הזה, והיו הרבה אנשים שאמרו שהמסר של הפרק היה שאנשים עם מחשבות הומואיות נענשים, שזה משעשע כי הבמאי של הפרק והיוצר של הסדרה הם הומואים, אבל אם נתעלם מהפרטי טריוויה האלה- אז זה מעניין מאוד. מעניין מאוד למה עשו את הצעד הזה בעלילה. והפרק אחרי גרם לי להתאהב לגמרי בקלייר, כשהיא הייתה מסוממת ואמרה שהיא לא מוכנה שרק הנשים יורידו כלים מהשולחן, וגם לא רק בני מיעוטים.
מה ש"עמוק באדמה" עושה לצופים, קלייר עושה לדמויות בסדרה.

jess r

New member
We should all be working with dogs

כשהיא התחילה לדבר על הכלים בשולחן התפקעתי מצחוק. זה פשוט כל כך מצחיק בלי להיות "היי! זאת בדיחה!". בכלל, ההומור בסידרה כל כך טבעי. לא חשבתי על זה ככה, האמת. זה חומר למחשבה, תודה.

Roncha87

New member
זה היה נורא דפוק (על דיוויד)

וזה נורא העציב אותי. הדמויות שם כאלה מתוסבכות שזה.. נפלא

TheLost

New member
לדעתי הם דווקא לא מתוסבכות.

זתומרת, הן מתוסבכות, אבל קצת כמו שכולנו מתוסבכים... גם הקטע עם דייויד שהיה קצת סוריאליסטי ולא משהו שקורה לנו בחיי היומיום, היה בו משהו שהוא קצת מובן מאליו.
ים לאותו פרק עם דייויד, למקרה שיש כאן מישהו שנזהר אני חושב שמה שאני מאוד אהבתי בסיפור של דייויד, מה שגרם לי להניח שהוא מאוד ריאלי, זה לא בהכרח מה שקרה אלא מה שחשבתי שיקרה. כשדייויד לקח את הטרמפיסט לאוטו, אני אישית הייתי בטוח בהתחלה שמן הסתם עכשיו הם ישכבו/ימצצו אחד לשני- כמו שכבר ראינו שדייויד עשה עם אנשים אחרים בעונה הזאת. אז אני ציפיתי שזה מה שיקרה, וגם הכותבים ידעו שלזה אני אצפה ובגלל זה הכניסו את קטעי הפנטזיה בהתחלה, ולמרות שהייתה לי איזשהי תחושת בטן שמשהו כאן לא ממש טוב, לא חשדתי שהוא הולך לעשות משהו לדייויד עד הרגע שבו הוא באמת עשה לו משהו. קודם כל, זאת עבודה תסריטאית ממש יפה- במשך כל העונה (ואפילו אפשר לומר כל הסדרה) בנו לנו את הדמות של דייויד, ועובדה שעשו את הבנייה כל כך טוב בשביל שאנחנו כבר נדע מה דייויד חושב לעשות- ומה שעוד יותר יפה - זהירות עכשיו אני פתאום מבין מאיפה הגיעה כל הביקורת על כך שהפרק היה הומופובי - זה שדייויד קיווה לעשות סקס ובגלל זה הוא קיבל עונש ועבר התעללות קשה. מה שיותר מעניין זה שגם אנחנו הצופים מקבלים עונש, כי בגלל שציפינו שמה שיקרה עכשיו זה סתם עוד סטוץ, אז אני לפחות לא ציפיתי בכלל שהוא יעשה לו משהו ובגלל זה, כשה"משהו" הזה הפך להיות מ"יגנוב לו כסף", ל"יגנוב לו את האוטו" (שאלה השניים שחשבתי שיקרו ברגע שהיה ברור שהטרמפיסט מסוכן), לדברים קיצוניים ברמות מטורפות והתעללות נפשית רצינית. ואם הייתי מצפה שהטרמפיסט יעשה לו משהו מההתחלה, אז לא הייתי מזועזע כל כך. בקיצור זה ממש מעניין.
וזה פשוט פרק מצויין.

Roncha87

New member
ניסיתי להתאפק לא לקרוא

אבל קשה לי כשמדובר בעמוק באדמה
. על איזה מספר פרקים אתה מדבר? כי ראיתי עכשיו את פרק 4.

Roncha87

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif לעמוק באדמה

קראתי רק על הקטע שדיוויד נחטף ולא המשכתי הלאה, עכשיו ראיתי את זה וזה היה הזוי בטירוף. לא אהרוס לעצמי, תודה!

Ch3nf3l

New member
שובי דובי

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, ביטלו את הלילה שהייתי אמור לעשות ביום ראשון, אז פאקינג הייתי בחופש מראשון אחה"צ עד... מחר. :( - היינו בים בלילה ביום שני, עשינו על האש, היה די כיף. למרות שגם החברים המטומטמים שלי (יש לי גם חברים לא מטומטמים) החליטו להיטפל לילדים בכיתה ט'. אמ. - ברביעי, "דוראק" (משחק קלפים) אלכוהולי. עשה לי בחילה. ובחמישי, "דוראק" ללא אלכוהול, שהיה אחד המשחקים הכי אדירים שהיו לי אי פעם: 4 פעמים באותו המשחק אלמוג התחיל כי היה לו את הקלף המתאים, הוא סיים מקום ראשון, ואני סיימתי מקום אחרון כשהפסדתי לתומר. 3 מתוכם ברצף. 2 מתוכם כשתומר ניצח בסוף עם 2 אסים. אדיר, אדיר, אדיר!!! (והיינו 5 שחקנים) - אמ, הייתי אתמול בבצרה. עוד פעם. זה יתחיל להימאס מתישהו. בכל אופן היה יותר נחמד משבוע שעבר. והצלחתי להתחיל עם מישהי בצורה יותר נורמלית (לא שיצא משהו מזה). וראיתי סמבצית מהבסיס שלי שם. שבוע שעבר ראיתי סמבצ מהבסיס שלי שם. אני אתחיל לקרוא לזה סמב"צרה. משהו רע שקרה השבוע: - יותר מדי כסף התבזבז. אר. - זה לא רק השבוע, זה כל הזמן - חיייייייייייייייב להגידדדדדדדדדדדדדד לההההההההה. זהו. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: - יום השואה. סתם, אמממ... יהיה כיף לחזור לבסיס דווקא, התגעגעתי. ל-2 ידידות מהבסיס גם יש יום הולדת. וזה בערך מה שיש שבוע הבא. פרק בסדרה: - דולהאוס (פרק 9, משבוע שעבר) היה אדיר!! - 9.19 של CSI היה פרק טוב. - אממ התחלתי לראות גם Cupid וגם The Unusuals. הראשון ממש חמוד ונוטף קיטש, השני לא רע בכלל. פרק בסקראבס: - שני הפרקים האלו, בהמשכים, היו ממש טובים. ביל לורנס היה צריך להשקיע יותר לדעתי, לא רק בסוף. וזה שהוא מתארח באחד מהפרקים, רק מראה כמה הסוף קרוב >: סרט/ספר השבוע: - נאדה. גפ בספר לא התקדמתי, אני נוהג לקרוא כשאני באוטובוס לבסיס ולא היה לי כזה דבר השבוע. השירים של השבוע: Guillemots - Kriss Kross שיר ממש אדיר Guillemots - Falling Out Of Reach קיטש, אבל שיר יפה Guillemots - Get Over It Death Cab For Cutie - A Diamond And A Theter Death Cab For Cutie - I Was Once A Loyal Lover שניהם מתוך ה-EP החדש, שניהם חובה. Interpol - Evil אדיר Interpol - No I In Threesome The Mountain Goats - Cotton Holy Fuck - Lovely Allen Friendly Fires - Paris O+S - Permanent Scar Cold War Kids - I've Seen Enough Guster - Sattelite Red House Painters - 24 Eels - Beautiful Freak

Roncha87

New member
סמב"צרה../images/Emo6.gif

הרגת אותי חחח אתה עדיין רואה CSI? אני וויתרתי נמאס לי מהמבנה הברור של כל פרק (אהמ באפי אהמ). איך היה במנוף בסוף?

למעלה