סופשבוע ../images/Emo3.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: אממממממ. אממממממממ. אמממממממממ. עבור. אה טוב בעצם נהניתי עם בת דודה שלי שבאה
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: זה כל השבוע. הרופא שיניים עשה לי סתימה וזה כאב ואחר כך עצבן אותי כל היום, היה עוד משהו שנוותר עליו כעת, וחוץ מזה הדבר-שאי-אפשר-לדבר-עליו: "פוטרתי" ממנו. פאקינ' שיט. בעיה שהייתה לי השבוע: הכאבשיניים
(טוב בדוגרי הקטגוריה הזאת והקודמת דיי זהות) משהו מצחיק שקרה לי השבוע: כמו שציינתי... שבוע עצוב
ציטוט של השבוע: אימא: "למה ניסית להתאבד?" בן: "כי היה לי לב שבור" אימא: "באמת?" בן: "אני נראה לך עד כדי כך שטחי?!"
טוב בדוגרי זה יותר הצחיק אותי אז. אבל כל הכבוד לחן ששם את הפאנץ'!!! משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אילת. (כן, אתם לא מתבלבלים, אין הרבה התלהבות פה
) נו טוב, שאחותי לא תכעס עליי: אילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים: למכור תסריט
משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: מתחרט שלא קיללתי את זאת ש"פיטרה" אותי, חת'כת כלבה. מתחרט שלא הורדתי כאפה לרופא שיניים
וכו'. סרט/ספר השבוע: ראיתי (בפעם הרביעית) את the hills have eyes הרימייק, סרט ע נ ק. הסרט אימה הכי טוב אי פעם. עדיין מזעזע ומטריד. בת דודה שלי ראתה איתי ויש לה סיוטים עכשיו.
והיא לא כזאת פחדנית. חוץ מזה ראיתי גם את the messengers ואת in the land of women שבאופן מפתיע- ראיתי את שניהם יום אחרי יום- יש בהם את אותם שחקנים
ושניהם נחמדים, חוץ מדה מסנג'רס...
פרק בסדרה: אנג'ל - עונה מושלמת (סתם, לא מושלמת, אבל טובה). ARRESTED DEVELOPMENT - סדרה ענקית. נדמה לי. לא יודע,אני רואה אותה על הבוקר אז לא הכי קולט
. הישרדות - עונה 13 - לא רעה בכלל, דווקא יש מלא טוויסטים כמו במיקרונזיה!!
. וגם התחלתי את "עמוק באדמה"- נראה פסדר כזה, לא הכי מקורי, נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך. רק האוס הייתה משעממת ומאכזבת. פרק בסקראבס: . השירים של השבוע: Me and you and a dog named Boo. לא זוכר של מי, לא זוכר של מה, אבל יש לי את זה באמפי וזה אחלה שם לשיר
תמונת השבוע: לפני שנה...