אהלן
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע:אתמול בלילה אני וחברים שלי עשינו טיול לילה. נפגשנו בסביבות 2:30 בלילה וטיילנו כמה שעות ביער באזור עין כרם. היה קצת מפחיד לטייל באמצע הלילה אבל היה ממממממממממש כיף. בשישי צהריים הסתובבתי עם ידיד שלי בעיר. ישבנו בכמה פאבים והלכנו לאיזה מסיבת רחוב מגניבה שחברים שלו שהם בלהקת היפ הופ גם הופיעו בה. היה ממש כיף ונחמד והזוי.
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע:כרגיל, שאני לא ישנה מספיק. אני חייבת להתחיל ללכת לישון יותר מוקדם. חוץ מזה עשו לי קוביות בשיניים למטה וממממש כואב לי.
בעיה שהייתה לי השבוע:דרמות בחבורה, כרגיל...
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:כשהיינו בטיול לילה המצאנו את לוסי, נערת המים. זו ילדה שהייתה פעם בטיול באזור שטיילנו בו והיא נאבדה ולקח לאנקים הרהב זמן למצוא אותה אז היא התייבשה ומתה ומאז הרוח שלה רודפת את האנשים שמטיילים ביער והיא עושה להם מיקי מיקי מיקי כשהם שותים ומי שאין לו מים הוא יותר בסכנה כי אז היא מנסה לחטוף אותו חחח.
ציטוט של השבוע:"I'm gonna write you a letter I'm gonna write you a book I wanna see your reaction Wanna see how it looks" - Guster, "Keep it Together"
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מסיבת צהריים ביום שישי הבא אם חמי רודנר, ירמי קפלן, ועוד.
משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים: לתקלט שוב, וזה כנראה גם עומד לקרות.
משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: שלא נכנסתי למיטה מוקדם מספיק כל יום.
סרט/ספר השבוע:עדיין Bono on Bono. נראה לי שלא ראיתי סרט אבל אני אל ממש זוכרת.
פרק בסדרה:דוקטור הו שליטה!!!! מה אני אגיד? התחילו לשדר עכשיו את העונה הראשונה בהוט וגם יש אפשורת לראות את הפרקים בחינם בהוט VOD, אז ראיתי כבר איזה 3-4 פרקים מהעונה הראשונה ועוד פרק מהעונה הרביעית במחשב וזו עדיין אחת הסדורת הכי מעולות בעולם.
פרק בסקראבס:לא ראיתי.
השירים של השבוע: קניתי השבוע דיסק של הופעה של דיוויד בואי והוא מעולה! אז כולו שירי השבוע שלי וביחוד הביצוע המדהים ל-Life on Mars?
חוץ מזה, ג'ק ג'ונסון הגבר! אני חורשת אותו בזמן האחרון. הוא מאד מומלץ.
Jack Johnson - Sitting, Waiting, Wishing Jack Johnson - Banana Pancakes Jack Johnson - Better Together Jack Johnson - Good People Jack Johnson - Upside Down Augustana - Bullets
תמונת השבוע: דיוויד טאננט