קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת

פעם ראשונה שלי
ווהו! גיוונתי ושמתי שאלות חדשות (קצת) משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: בעיה שהייתה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: ציטוט של השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים: משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

סוף שבוע פרוע

משהו טוב שקרה לי השבוע: המון דברים ובראשם הייתי אמורה לסגור שבת והיום הלכתי לקריה ואז אמרו לי שאני עתודה ועכשיו אני בבית!! ושבוע שעבר נולד לי בן דוד מקסים חדש!!! משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אממ אממ גיליתי מחסור חמור בכסף.. למישהו יש עבודה בשבילי אני מוכנה לכמעט הכל! בעיה שהייתה לי השבוע:אממ.. הזכרתי את עניין הכסף? מה עוד? לבטים עמוקים על עתידי הרומנטי.. חה חה איזה פלצנית אני. לא אבל ברצינות נקווה שיהיה בסדר. משהו מצחיק שקרה לי השבוע:לעזאזל תמיד בשורה הזאת לא עולים לי דברים מצחיקים.. ואני יודעת שהיו!בטח יצחק הצחיק אותי מתישהו... ציטוט של השבוע: You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami. He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska. So dress warm משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא:אני אספר לך אחרי יום שני. משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים:עוד ים ים ים ים ים למה אפחד לא בא איתי לים? משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע:ים ים ים למה לא הלכתי לים? בעצם הייתי עם המדור שלי.. זה היה כיף. צריך ללכת יותר. ולמה אני פדלעה? אני חייבת להתחיל לעשות ספורט סרט/ספר השבוע:scarface בפעם האלף, פשוט גאוני. והרבה הרבה אולימפידה פרק בסדרה:אממ כלום האמת פרק בסקראבס: ולגמרי כלום השירים של השבוע:רדיו בלה בלה, אני אוהב אותך,אני לא רוקד כשעצוב - החברים של נטאשה תמונת השבוע:משבוע שעבר קפיצת פחד..אגב מוריה זה 8 מטר וזה היה ממממששש מפחיד!!

Roncha87

New member
../images/Emo13.gifמזל טוב על הבן דוד!

ועל זה שלא סגרת שבת חח אני הייתי 3 פעמים השבוע בים

לגמרי מקנא בך!!

אבל מצד שני לי יש בן דוד חתיך חדש ששמו נועם. ותודה תודה :)

hodown

New member
סטייק- אל תנסו להבין את הקשר- אין אחד כזה

משהו טוב שקרה לי השבוע: המממ לא היה הרבה- יש לי המווווווון זמן פנוי עכשיו... לא יודעת,רוב הזמן היה משעמם. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: גם לא יודעת. אין הרבה חדש. בעיה שהייתה לי השבוע: תהיתי לאן לקחת את אחותי ליום ההולדת. אני מעוניינת לקחת אותה להופעה כלשהיא אבל אין שומדבר מעניין. הייתי אמורה לנסוע היום להופעה של שחר חסון אבל בסוף זה לא הסתדר. יש הצעות? ברצינות חברים משהו מצחיק שקרה לי השבוע: רגע היה לי משהו- עם סבתא אני חושבת. אה נזכרתי. אבא שלי וסבתא שלי מדברים: סבתא: כשהיית קטן אחת החברות שלי אמרה שאתה נראה ומפחיד אבל היית נורא חמוד. אבא: *מחייך* ואיך אני עכשיו? מפחיד? סבתא שלי*בשיא הרצינות*: בטח, מה חשבת? אבא כבר לא מחייך. זה היה משהו!!! איזו סבתא חבל על הזמן. ציטוט של השבוע: "You broke my heart Frado"- אל פצ'ינו, "הסנדק 2" משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אני חסרת תכלית עכשיו. יכול להיות שאני אסע לתל אביב להיפגש עם השותפה שלי לעתיד. נעשה יום כיף. משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים: אקסלנט קווסצ'ן. יש יותר מדי דברים. אני רוצה להרוויח קצת כסף. לנוח הרבה. לנסוע ללונה פארק/ דיסנילנד כי אין לי אפשרות לממן נופש בחו"ל. לבלות בעיקר כל עוד יש זמן יו נואו. משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע:לא נשאר לי הרבה מה לעשות. הכל סודר הכל נקנה. אני גורמת לדיכאון הא? סרט/ספר השבוע: או סוף סוף משהו שאפשר לפרט עליו. אז ככה קריאה חוזרת של הארי פוטר חמש. אני החלטתי לחפש את כל הרמזים של הסוף שלא שמתי לב אליהם בקריאה הראשונה. מבחינת סרטים. ראיתי הרבבבבהההההה. ראיתי את כל טרילוגיית שר הטבעות שוב (כי מזמן לא ראיתי והסרטים אלה הם פשוט גאונות), יורוטריפ בשביל הכיף, ודברים חדשים כמו הסנדק. הרשו לי לפרט: הסנדק 1: ממש יפה, הסנדק 2: איזה סרט מעולה!! כל כך נהדר. יותר יפה מהראשון והשלישי. והמוסיקה, או המוסיקה. כל האנשים שמתו. ואל פצ'ינו כשהוא שיחק טוב יותר מעכשיו. ומי ידע שרוברט דנירו היה כל כך מגניב כשהיה צעיר?? והבכי- כמה בכיתי! הסנדק 3: גם יפה. פרק בסדרה: ראיתי קצת דר' הו- עד שנמאס לי. והחלטתי לנתק את עצמי כי הדוקטור החדש מלקק את השפתיים שלו יתר מדי וזה עולה לי על העצבים- וחוץ מזה הוא שיחק את ברטי קראוץ' ג'וניור בהארי פוטר 4- ושם הוא בכלל היה מעצבן. והכי חשוב התחלתי לראות קצת אנג'ל. גם סדרה יפה כמובן. ואז ------ספוילר-----------%$#&*דויל מת#$%^&*&^וזה גם עצבן אותי. אבל המשכתי לראות. פרק בסקראבס: ראיתי בעיר פרקים מהעונה ה-6 ואת הפרק האחרון של העונה ה-7 שוב, כי ראיתי אותו רק פעמיים וזה לא בסדר. השירים של השבוע: Norah Jones - Love Me Tender בוצע במקור ע"י אלביס המלך כמובן אבל הקול שלה פשוט יפייפה. תמונת השבוע:

אין ספק שאל פצ'ינו מלך

תראי scarface לדעתי היצירה הכי גדולה שלו ובכלל סרט ענק.

jess r

New member
המלצה

אם את ממש אוהבת סרטי גנגסטרים ורוברט דה נירו משעממים באורך הגלות נסי את "היו זמנים באמריקה". ו"שר הטבעות" - חפשי את הגירסה המקוצרת לסרט של קווין סמית'. יש לו גם סוף אלטרנטיבי מהמוצלחים ביותר ששמעתי עליהם! בהצלחה עם השותפה

TheLost

New member
סופשבוע ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: אממממממ. אממממממממ. אמממממממממ. עבור. אה טוב בעצם נהניתי עם בת דודה שלי שבאה
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: זה כל השבוע. הרופא שיניים עשה לי סתימה וזה כאב ואחר כך עצבן אותי כל היום, היה עוד משהו שנוותר עליו כעת, וחוץ מזה הדבר-שאי-אפשר-לדבר-עליו: "פוטרתי" ממנו. פאקינ' שיט. בעיה שהייתה לי השבוע: הכאבשיניים
(טוב בדוגרי הקטגוריה הזאת והקודמת דיי זהות) משהו מצחיק שקרה לי השבוע: כמו שציינתי... שבוע עצוב
ציטוט של השבוע: אימא: "למה ניסית להתאבד?" בן: "כי היה לי לב שבור" אימא: "באמת?" בן: "אני נראה לך עד כדי כך שטחי?!"
טוב בדוגרי זה יותר הצחיק אותי אז. אבל כל הכבוד לחן ששם את הפאנץ'!!! משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אילת. (כן, אתם לא מתבלבלים, אין הרבה התלהבות פה
) נו טוב, שאחותי לא תכעס עליי: אילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים: למכור תסריט
משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: מתחרט שלא קיללתי את זאת ש"פיטרה" אותי, חת'כת כלבה. מתחרט שלא הורדתי כאפה לרופא שיניים
וכו'. סרט/ספר השבוע: ראיתי (בפעם הרביעית) את the hills have eyes הרימייק, סרט ע נ ק. הסרט אימה הכי טוב אי פעם. עדיין מזעזע ומטריד. בת דודה שלי ראתה איתי ויש לה סיוטים עכשיו.
והיא לא כזאת פחדנית. חוץ מזה ראיתי גם את the messengers ואת in the land of women שבאופן מפתיע- ראיתי את שניהם יום אחרי יום- יש בהם את אותם שחקנים
ושניהם נחמדים, חוץ מדה מסנג'רס...
פרק בסדרה: אנג'ל - עונה מושלמת (סתם, לא מושלמת, אבל טובה). ARRESTED DEVELOPMENT - סדרה ענקית. נדמה לי. לא יודע,אני רואה אותה על הבוקר אז לא הכי קולט
. הישרדות - עונה 13 - לא רעה בכלל, דווקא יש מלא טוויסטים כמו במיקרונזיה!!
. וגם התחלתי את "עמוק באדמה"- נראה פסדר כזה, לא הכי מקורי, נקווה שיהיה יותר טוב בהמשך. רק האוס הייתה משעממת ומאכזבת. פרק בסקראבס: . השירים של השבוע: Me and you and a dog named Boo. לא זוכר של מי, לא זוכר של מה, אבל יש לי את זה באמפי וזה אחלה שם לשיר
תמונת השבוע: לפני שנה...

jess r

New member
ככה זה בשואו ביזנז

לא נורא, שמעתי שלא משלמים לתסריטאים כמו שצריך במילא
ו- מה? לא ראיתי את העונה הראשונה, אבל "עמוק באדמה" היא לא פחות מגאונות. ו"לך תבין נשים" זה זבל. שימוש לרעה בגלגלים של פילים. סרט על כלום, שמעמיד פנים שהוא אינדי-חמוד מתוק אבל הוא צואה קולנועית. שום דבר לא באמת קורה בסרט, שום דמות לא מעניינת בשיט ולא ברור למה הסרט נגמר לפני שהוא, נו, התחיל, אבל טוב שכך. לא הייתי מסוגלת לסבול הרבה ממנו. תרגיש טוב

TheLost

New member
זה הקטע בסרטי אינדי

הם סרטים על כלום... אין סרט אינדי שהוא לא סרט על כלום. זה לא הגיוני! אין תקציב בשביל לעשות סרט אינדי על משהו. בכלמקרה בשבילי זה עבד אבל זה דיי ברור שלרוב זה לא יעבוד. ובקשר לעמוק באדמה, כתבתי מה שכתבתי רק אחרי הפרק הראשון
עכשיו ראיתי את השני והוא היה יותר טוב כזה.

steelwater

New member
סרטי אינדי הם לא תמיד על כלום

לדעתי. Garden State הוא על הרבה, הוא ממש לא על כלום "לך תבין נשים" זה סרט שחיכיתי לו הרבה והוא גם לא היה ממש טוב וגם הפסקול שלו לא היה טוב כמו שחשבתי שהוא יהיה.

TheLost

New member
גארדן סטייט?

גארדן סטייט הוא הכי סרט על כלום שיש. אין יותר כלום מגארדן סטייט!

steelwater

New member
הוא הכי לא על כלום בעולם!

חחח איזה דיון מצחיק.
זה על בחור שהייתה לו ילדות קשה והוא לקח כדורים שטישטשו את הרגשות שלו כל החים שלו, ובסוף הוא חוזר לעיר הולדתו ששם כל החרא התחיל, ושם הוא גם מתחיל לטפל בבעיות שלו באמת ופוגש דמות משוגעת שעוזרת לו ומחזירה לו את הרגש לחיים! זה סרט על התפתחות והתבגרות של בנאדם, על שינוי בבנאדם, זה סרט על משפחה ובית וחברים וכמובן על אהבה.

TheLost

New member
טוב,

אז "in the land of women" זה סרט על בחור שכל החיים שלו היו מתוכננים וברגע שקלף אחד הוצא מהערימה - כל הערימה נפלה כי הוא הבין שהחיים שלו היו גרועים מאוד, הוא לא עושה שום דבר שהוא רצה, והוא רוצה לברוח מהחיים שלו מה שמעיד על אסקפיזם, והוא בחור שלמרות הכל, הוא עדיין לא "הדמות הראשית" וזה מה שעושה את הסרט מיוחד- הוא ה"חבר הכי טוב" שעוזר לבחורה להשיג אהבת אמת ו"הבן של השכנים" שמשעשע קצת את האימא, והוא דמות בלי פנים או פשוט הפיליפינית של סבתא שלו, ובכל זאת הוא מנסה להשיג משהו עם החיים שלו בזה שהוא כותב תסריט ומקווה שגם הוא בסופו של דבר יזכה לסוף הטוב שלו. זה סרט על המקום בו אנשים נמצאים, התקוות שיש לאנשים להמשך חייהם, על השגרה המשעממת שגורמת לנו להיות עיוורים למקום שבו אנו נמצאים, על הנסיונות שלנו לברוח מעימות אמיתי עם דברים חשובים, וכמובן על אהבה. כל סרט שהוא "על כלום" הוא עדיין סרט בעל עלילה ומסרים - זה לא אומר שהוא על משהו, הוא עדיין יכול להיות על כלום. שני הסרטים האלה הם סרטים על כלום, ומצטער לאכזב אבל אין דה לנד אוף וומן הוא לפחות בעל עלילה. גארדן סטייט הוא סרט בלי עלילה. מה שאמרת זה סיפור הרקע שמנסה איכשהו להדביק משהו שנראה כמו מערכונים. קראת את הביקורת על הסרט ב"עין הדג"? היא אומרת בדיוק את כל מה שצריך להגיד על הסרט (למרות שזכור לי שהיא ביקורת שלילית. אני אהבתי את הסרט - עדיין, זה סרט של מערכונים קטנים שמראים התנהגות נורמלית של האדם, ובתור סרט: הוא על כלום)

Roncha87

New member
"ומצטער לאכזב" ../images/Emo13.gif

נחמד שקבעת את זה שלגארדן סטייט אין עלילה. אולי זוהי דעתך, וזוהי יכולה להיות הדעה של כל האנשים שיודעים יותר טוב ממני, זה לא מעניין אותי, יש דברים שהם לפי איך שבן אדם רואה אותם וזה בכלל לא קשור למבקרים באתר סרטים. לדעתי הסרט מלא בעלילה, מלא במסרים והוא הכי לא על כלום. סה טו

TheLost

New member
גארדן סטייט?

גארדן סטייט הוא הכי סרט על כלום שיש. אין יותר כלום מגארדן סטייט!

jess r

New member
אה, לא

אף סרט לא אמור לעסוק ב"כלום". בטח שלא סרטי אינדי, שאמורים לעסוק בנושאים הקשים לעיכול, אלו שלא נוגעים בהם במיינסטרים.

Angelus

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה לי השבוע: הצום וחצי יום החופש שמקבלים עבורו (או בגינו) משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: בעיה שהייתה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: ציטוט של השבוע: "אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה ומחכה שתשתקו וזה לא מגיע!" משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ליום שלישי ולהסתפר, סוף סוף.
משהו שאני רוצה לעשות לפני שהקיץ יסתיים: לשהות קצת יותר בים משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: לא התחלתי לקרוא שוב את הארי פוטר סרט/ספר השבוע: שכחו אותי בבית 1 פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: built to last, אתניקס, בוב דילן תמונת השבוע: לא אכפת לי אם זה היה

אם היית מזיז את התחת השמן שלך...

אולי באמת היינו הולכים לים מדיי פעם... P :

למעלה