קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: סרט/ספר השבוע: שיר השבוע: תמונה של מה שבא:

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: שבועות!
סבא הגיע אלינו לחג וגם אחותי עם שתי הקטנות, והיה חג כיפי ומקסים. בישלתי הרבה והכל יצא טוב וטעים, ואפילו הכנתי לשבת עוף עם תפו"א וגזר שזה רמה חדשה של בישול בשבילי, וזה יצא טוב. המורה לתנ"ך הביא לי מגנים ממש טובים אז יש תקווה לציון סופי נורמלי. קלטתי השבוע כמה דברים בקשר לעצמי ולסובבים אותי, והבנתי שבסך הכל יש לי חיים יפים, וב"ה יש לי משפחה נהדרת, וחברים מקסימים, ואני צריכה להפסיק להתלונן כל הזמן. משהו רע שקרה לי השבוע: הבגרות בספרות הייתה אסון. וכנראה שחוץ מזה היה לי שבוע מעולה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם הבגרות בתנ"ך, ליסוע לאחותי, לצאת לסרט+לקנות ספרים+לקנות נעליים. משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
פרק בסקראבס:
סרט/ספר השבוע: ראיתי את הסרט הנורא "כלה ודעה קדומה", ואחרי שהבנתי שהוא מבוסס כביכול על "גאווה ודעה קדומה" זה גרם לי לתעב אותו עוד יותר. סיימתי את "אשה בורחת מבשורה" של דויד גרוסמן, וזה ספר כל כך חזק. עצוב מאוד. שיר השבוע: כנסיית השכל - שום דבר לא יפגע בי. בעקבות שמיעה משותפת שלי ושל אמא שלי לשיר גיליתי שהחייל שכתב אותו, ארז שטרק ז"ל, הוא מהקריה שלי. Extreme - More Than Words ירמי קפלן - מודדת
ירמי קפלן - מדוע לא באת The Cramberries - Linger תמונה של מה שבא: אני ואוריה

Roncha87

New member
../images/Emo99.gifאיזו תמונה חמודה!

שמחה שהיה לך כיף בשבועות. למפגש הבא את מבשלת משהו שנוכל לטעום קצת!
השיר של כנסיית השכל מעורר בי צמרמורות אני לא יכולה לשמוע אותו, זה כמו עם מיליון כוכבים אני על אוטומט בוכה. אני מניחה שהבגרות בתנ"ך הייתה היום [כי גם לאחותי היה] אז אני מקווה שהלך לך טוב. שבוע טוב מותק

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: סיימנו עם ספרות! הבגרות היתה כל כך ארוכה, 2:45. הלכה לי היד, והראש שלי התפוצץ באמצע, ונראה לי שחזרתי על עצמי קצת, אבל זכרתי כל מיני שיבוצים פלצניים ורשמתי מלא קישקושים מרשימים אז נקווה לטוב. חוץ מזה מגן 100, זה חייב לעזור במשהו
מלא חופש, מלא סרטים. כמעט כל יום ראינו סרט. הראתי לחברים שלי את "גרדן סטייט" וידיד שלי התאהב בסרט והביע רצון עז לרכוש את הפסקול. החלטתי לעבור ל-4 יחידות במתמטיקה, לגשת השנה רק ל-05 (ובמילא רוב הכיתה לא ניגשת ל-06 השנה) ולהשלים את 03 בחורף (אצלינו, 4 יחידות ניגשים השנה ל-05 ו-03 ככה שאת 04 הם לומדים שנה הבאה ואני צריכה להשלים רק את 03 והוא לא אמור להיות יותר מידי קשה). משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה יום ראשון ועוד לא התחלתי ללמוד. מצד שני, המבחן האחרון היה לא מזמן אז רוב החומר בראש. בגרות באנגלית יום שני. אינספור מתכונות במתמטיקה (אצלינו יש שיטה מיוחדת, עושים 90 מתכונות ובוחרים את זאת עם הציון הכי טוב
). צריך לסיים כבר את הסרט המעצבן הזה - נשאר לנו רק להוסיף סאונד ואם יהיה זמן לצלם מחדש איזה שוט מעצבן ממש שיצא חרא אבל האמת היא שכבר נשבר לי ואני רק רוצה לסיים עם זה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: לידיד שלי יש כזה קרטון של הארי פוטר בגובה של מטר וחצי בערך בחדר (הוא קיבל אותו מחנות ספרים אחת). קיצר צחקנו עליו, ואמרתי לו כזה :"דמיין לך שאתה יוצא לדייט, וחוזר עם הבחורה הביתה. אתם נכנסים לחדר, ופתאום היא מגלה שיש לך בובת הארי פוטר בגודל אמיתי בחדר" ידיד: "אם היא לא אוהבת את הארי פוטר שתלך להזדיין עם מישהו אחר"
פרק בסקראבס: אין. אולי בחופש אני אשכנע חברים לעשות איתי מרתון. למה סקראבס היא הסידרה היחידה בערך שלא מוכרים מוכרים בארץ עם תירגום? פרק בסדרה אחרת: כל מה ששודר השבוע. ופרק הסיום של "החיים על פי נד" היה כל כך מקסים! סרט/ספר השבוע: קווין סמית'! היה סוף שבוע קווין סמית' והשלמתי את הסרטים שלו שלא ראיתי. "לרדוף את איימי" זה פשוט סרט כל כך מקסים. הדיאלוג על הנזקים הבלתי הפיכים הוא אחד המוצלחים והבוחן(*) פשוט הורס מצחוק. והסרט, באופן מפתיע, מרגש. כן כן, סרט מרגש של קווין סמית'. "ג'יי. ובוב השקט מכים בשנית" מטומטם מספיק בשביל להיות מצחיק ו"מוכרים בלבד 2" לא רע בכלל. "גרדן סטייט" שהיה נהדר כמו בשלושת הפעמים הקודמות שצפיתי בו. "28 יום אחרי" - סרט עם זומבים וקליאן מורפי שנראה כמו נקבה (זאת אומרת, חוץ מבשוט שבו הוא עירום). מתחיל טוב, אבל איפושהו בחצי השני של הסרט הוא מתבלגן והופך למין עיסה של רגעים גרועים, ובכל זאת היה מצחיק ונהננו. "כל מה שבחורה רוצה" - חברים לא אהבו ואני לא יכולה להגיד שמאוד נהנתי בצפיה שניה. אני מניחה שזה מסוג הסרטים שעובדים רק פעם אחת. שיר השבוע: Liz Phair - California The Hang Ups - Jump Start Coal - Stay The Mighty Mighty Bosstones - The Impression That I Get (*) זה ממש ממש מצחיק. שבוע מצויין

TheLost

New member
קווין סמית'... ../images/Emo3.gif

חח אני אוהב את הסרטים שלו (ראיתי את דוגמה שהיה מעולה אבל אני בקושי זוכר, קלרקס גאוני, ג'יי ובוב השקט חביב מאוד ומולראטס פשוט ענק, קלרקס 2 פחות אהבתי) אבל אלוהים - ראיתי את ה Evening Harder הזה שהיה במרתון ב-yes ואולי זה קשור לזה שראיתי את רובו בערך ב-4 בבוקר לפני המתכונת בהיסטוריה אבל בכלמקרה - הבנאדם כותב דיאלוגים טובים רק שבתור בן אדם הוא כזה חופררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. שואלים אותו שאלות מעריצים והוא קודם כל 10 דקות מגיב על זה ששואל או על איזה מילת קישור שהוא אמר במהלך המשפט, אח"כ הוא שואל שוב מה הייתה השאלה, נזרק בעוד משהו ממקודם, מתחיל לענות, תוך כדי יורד לאלפי תת נושאים, זהו. זתומרת, הבנאדם רצה להגיד שאחרי שאשתו הצטלמה בעירום לפלייבוי אז הוא עשה עליה ביד בבקרים, זה לקח לו רבע שעה!!
חח סתם אבל לפחות הסרטים שלו טובים.

TheLost

New member
אה ו..

תראי 28 שבועות אחרי! הוא ענק! "28 ימים" היה צריך להיות אקספוזיציה של רבע שעה בשביל הסרט הזה. אחד המצויינים.

jess r

New member
עכברי הקניון?!

הוא... נחמד, לטעמי. דוגמה זה סרט באמת ענק. אותו ואת איימי הכי אהבתי. גם בנאומים והמונולוגים בסרטים הדמויות שלו חופרות. אבל הוא נראה נחמד
חבל לי שפיספסתי את זה, אחרי איימי זה ממש עשה לי חשק.

steelwater

New member
קלארקס זה אחד הסרטים הכי

גאוניים שראיתי בחיי! הוא עצום, וכול-כך מצחיק. אבל קלארקס 2 כל-כך גרוע.

Angelus

New member
שבת!

משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי הודעה מחבר ילדות שלא ראיתי הרבה זמן וישבנו לאיזו שיחת נפש של כמה שעות טובות משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסוף השבוע
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: השיעור שלי היום.. עדי קרעה אותי מצחוק.. פרק בסקראבס: I thought it would be nice if I could touch your body, משום מה תקוע לי השיר הזה
פרק בסדרה אחרת: סמנת'ה הו 110-115 - אין ספק שזו הסדרה הכי מצחיקה השנה (כן, כן..) סרט/ספר השבוע: פורגטינג שרה מרשל (קח את זה כמו גבר), רק ידידים (סרט קרוע
) שיר השבוע: אפשר שוב קולדפלי? תמונה של מה שבא: משהו הזוי שמלצרית שלחה לנו

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif רק ידידים זה סרט גדול!

יש בו קצת הומור מעצבן שלא מצחיק אבל אני חולה על ריאן ריינולדס חחח. מה ל.. הפתק הזה?
סמנת'ה הו זו הסדרה הכי מצחיקה השנה? האם זה במקרה בגלל שאתה מזדהה איתה? :-פ שבוע מצויין

TheLost

New member
איזה מזל שהשבוע נגמר ../images/Emo122.gif

חבל שיש עוד אחד בעוד יום וחצי
משהו טוב שקרה לי השבוע: חח קרה לי השבוע משהו מצויין אבל מצטער - אני פשוט לא יכול לספר עליו
בתקווה גדולה כולכם בקרוב תגלו מה זה. בינתיים פשוט תתפללו בשבילי, זה יהיה ממש נחמד ותודה. וחוץ מזה היום לאחיין המלך שלי היה יום הולדת, עשינו לו משהו בפארק, היה כיף מלא אנשים מלא בלאגן ואני כמובן תפקדתי כבייביסיטר האהוב על כולם (שזה מוזר כי חשבתי שילדים מפחדים ממני
) והיה ממש אחלה וטוב! משהו רע שקרה לי השבוע: מתכונת בהיסטוריה
נראה לי קיבלתי 50. היה ממש קשה, חרשתי על החומר טוב אבל נראה לי שלא מספיק טוב כי ידעתי הכל רק לא לפרטי פרטים, היו מלא שאלות שעניתי עליהן יותר מדי בקצרה ולקראת השתי שאלות אחרונות פשוט הייתי מיואש ומותש ונאבקתי להגיע לסוף, היד שלי כאבה בטירוףףףףףףףףףףףף ורציתי לירות לעצמי. אין פשוט מתתי כבר לסיים את זה
למה למה יש גם בגרות
לא מספיק להם?!?!??!!?! לא נורא
ועוד דבר לא לגמרי רע אבל קצת מבאס- נאלצתי להתפטר מתפקידי כבמאי ולא לעשות את הסרט הנוכחי (למזלי הייתי גם מפיק בצוות אחר אז יהיה לי ציון), כי פשוט מי שעושה עכשיו סרט בתור במאי - אז אח"כ המורה שלנו צריך להעיף שניים כי יכולים להיות רק 7 במאים. וטוב, רציתי להיות במאי (למרות שזה תכלס היה אמור להיות הנסיון הראשון וחצי שלי או משהו כזה), אבל כנראה שאני אצטרך להסתפק בלהיות עורך *אם ב"ה אני אמצא צוות*. אין מה לעשות, החיים זה וויתורים
רק חבל שהמורה שלי ישנא אותי כשאני אגיד לו שלא עשיתי את הסרט
(בגלל שאני הייתי הבמאי האחרון שהצטרף לרשימה והוא ממש התעצבן על זה שהחלטתי ברגע האחרון. חיחיחיחי. לא נורא יש לי סיבה ממש טובה!!!) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בגרות באנגלית. לא מחכה, זה לא מפריע לי, ואנחנו גם כנראה ממשיכים ללמוד אנגלית אחרי שהיא תסתיים, אבל עדיין טוב לעבור גם את זה (ומגישים אותי על 95. טוב או מה?!
) חוץ מזה לא משהו מעניין, חבל שיש מחר מלא לימודים כרגיל
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: חח ילדים זה דבר מצחיק. הנה כמה הוכחות- אחת הבנות של חברות של אחותי ממש התאהבה בי, היא חמודה כזאת בת שנה לא ממש מדברת והיא כל הזמן הסתכלה עליי עם הפה פתוח וכזה חיוך ו"וואו". יפה לי אה?
בת דודה שלי ועוד כמה ילדים שיחקו כזה עם כדור והייתה שם איזה ילדה שקצת השתלטה עליו וכל הזמן רצה מהר לקחת אותו אז בת דודה שלי באה לבקש אותו ממנה והיא אמרה לה לא, אז טוב לבת דודה שלי אין אלוהים היא התחילה למשוך לה בשיער
ואני עושה לה כזה "למה עשית את זה? זה לא יפה" ואז היא כפרעליה משחקת אותה תמימה וחביבה - "סליחה ילדה חמודה מתוקונת נסיכה" חחחחחחחחחחחחחח. אני הייתי קרוב מאוד ליפול על הרצפה מצחוק. חחח ועוד פאדיחה קטנה - אני ואחיין שלי עלינו על המתקנים שהיו בפארק קצת, ואז באו כזה שני ילדים ששיחקו שם ואחד מהם קרא לשני (מסתבר) בשם של אחיין שלי והוא גם קצת הסתכל על אחיין שלי אז הייתי בטוח שהוא דיבר אליו ואני כזה "אה באתם ליומולדת שלו?" והם מסתכלים עליי כזה WTF. חחחחחח הזוי
ואם כבר הזוי אז השיא - היו בפארק כמה ערבים ואני ואחיין שלי הלכנו לדשא שהם היו קרוב אליו והסתכלנו על הירח והכל ופתאום אני רואה את אחת הערביות קמה ונעמדת מאחורי איזשהו עץ, מכופפת את הברכיים, לא ברור מה. כאילו אין סיכוי שהיא משתינה, נכון? כי יש לי שמלה כזאת והכל... חחחח זה היה ממש מפחיד. ואז היא התחילה להתפלל אז זה היה בסדר. הזוי
לא משנה
פרק בסקראבס: פייד אאוט. פרק בסדרה אחרת: פושינג האחרון היה מקסים כמו שאמרו כאן
גם באנג'ל היו פרקים טובים אבל אני לא זוכר איזה Oo לא משנה בהכל היה אחלה.
סרט/ספר השבוע: נראה לי ש... לא ראיתי שום סרט
בגלל המתכונת. אבל עכשיו אני זז למרתון יום שישי ה-13 אז ביי...

creepy creep

New member
I know../images/Emo3.gif

מה לבשת בסופו של דבר? חחח. טוב, ההתעניינות הגוברת של ילדים קטנים בך מתחילה להלחיץ. שזה לא יעלה לך לראש!

Roncha87

New member
שבוע מקסים../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: התחלתי לעבוד
היה נחמד מאוד. היו כל מיני התפתחויות בחיי כעת וזה דיי מרענן. התחלתי ללמוד למבחנים וכן אני נהנית מזה- בעיקר כי אני מרגישה שאני עושה עם עצמי משהו
. בגלל שלא עניתי על זה שבוע שעבר אז גם יום הסטודנט היה ממש נחמד ועוד כל מיני דברים. בקיצור תקופה טובה ביותר
לחוצה אבל טובה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סיום הסמסטר!!!!!!
אההההה אתם קולטים? עוד שנייה אני מסיימת שנה א' טפו טפו טפו!@#!#$ משהו מצחיק שקרה לי השבוע: התוכנית שלנו ברדיו פשוט קורעת! דמיינו לכם את זה- שפית עם מבטא רוסי שבטוחה שהיא הכי מרוקאית בעולם מעבירה מתכון למאזינים- איך להכין סיקסובילפול שזה קוסקוס עם פול (אמרה האשכנזייה
). יש לנו תוכנית ענקית אני חייבת להודות
פרק בסקראבס:
פרק בסדרה אחרת: המפ אני לא זוכרת. אבל כל מה שאני רואה כרגע היה נחמד ביותר. סרט/ספר השבוע: אני קוראת לאיטי ביותר את "מישהו לרוץ איתו" הוא טוב מאוד אבל לוקח לי מלא זמן וזה אומר שהוא קצת... זוחל. שיר השבוע: כל מיני של Ok Go כל מיני של Death Cab For Cutie ובקיצור מלא שירים מ-Lastfm שינה לי את החיים, תודה ליעל
(אני על המחשב של אבא כך שאין לי רשימה של כל השירים זו הסיבה שזה כל כך מצוצמם). תמונה של מה שבא: הדפדפת היפה שלי
שבוע מעולה לכולנו! תעשו חיים ושמרו על עצמכם אה?

hodown

New member
היי...

עכשיו אני נבוכה לכתוב כי שיים און מי אני בקושי נכנסתי לפה כבר שבוע ומשהו בערך. משהו טוב שקרה לי השבוע:משהו טוב? היה חופש שבועות והרבה גבינות וכאלה ועוגות גבינה ואפילו סבתא הכינה כמה דברים ידועים לשמצה. הדולר עלה... רוב הזמן הייתי עסוקה בלא לעשות כלום אז החיים די משעממים בזמן האחרון. משהו רע שקרה לי השבוע: עודלא הזמנו כרטיסים לרומניה. זה מבאס כי המחירים רק עולים ועלים ואנחנו עוד לא הזמנו. לא חשוב. אני צריכה משקפיים אעעהעהעהעהעה. אני מינוס אחד ורבע ואיך לעזאזל הגעתי לשם? פעם ראשונה משקפיים ואני כבר אחד ורבע. לפחות קניתי 2 משקפיים סטייליסטיות :) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המשקפיים שלי יגיעו והם נורא יפות. אבל זה עדיין קצת מעציב. ואני החלטתי שאני מתחילה ללכת הרבה לבריכה אז גם זה. אה ואני מתחילה ללבוש חצאיות עכשיו- בשביל היופי כאילו. לא יודעת למה זה פשוט יפה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אה... אני מתקשרת לאיזה גרת הביתה להגיד לה שבעלה צריך בדיקות דם: "שלום, אני חיה מקופת החולים, אפשר לדבר עם משה?" (שם בדוי... או שאני שפוט לא זוכרת איך קוראים לו) ההיא: "-לא!" אני מרוב מבוכה:"... אה... כלומר הוא לא בבית?" ההיא: "-לא!" אני מתחילה להתעצבן:"זאת אישתו?" ההיא: "נו מה לעשות?!" באותו רגע פשוט צחקתי בקול רם באמצע המרפאה- איזה אנשים משוגעים שהאל יעזור לי. פרק בסקראבס:708 וכמעט כל ה-700 פרק בסדרה אחרת:מרתונים ארוכי טווח של סקס והעיר הגדולה. חוץ מכל הקטעים הגסים זו דווקא סדרה מעניינת. סרט/ספר השבוע: אממממ לא יצא.. היום מאוחר יותר אני נוסעת לסרט. אתם מוזמנים. ראיתי אבל יומני האומנת שוב...
כן שיר השבוע: kate voegele - hallelujah תמונה של מה שבא: הסיבה שראיתי יומני האומנת וגם למי שלא הבין את הפרצוף המאוהב

jess r

New member
ואני לתומי חשבתי

שהקטעים הגסים בסידרה הם הפואנטה...
ואיפה בכלל מצאת שם קטעים -לא- גסים? בכל מקרה, אני בהחלט מסכימה שזו סידרה מעניינת. ומצחיקה. מאוד מצחיקה. אחלה תמונה. בהצלחה עם החצאיות ושבוע טוב

Roncha87

New member
אהההה יקירה!

אני שמחה על העניין של החצאיות, זה הולם אותך
איזה מגניב שיהיו לך משקפים! ככה אני חושבת לפחות. זה נורא מצחיק אבל כי בירושלים נורא התפלאת שאני מצליחה לקרוא כל מיני דברים מרחוק חחח אחחח אחחח יומני אומנת! היי צריך ללכת לראות את הסרט של סקס והעיר!
הרגת אותי עם הציטוט הזה של האישה חחחח שבוע מצויין לך!

steelwater

New member
האישה הזאת - חחחח ענק!../images/Emo6.gif

שימי תמונה שלך עם חצאית מתישהו!

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע:ההורים שלי נסעו לסופ"ש ועשיתי אתמול מסיבה בבית. באו הרבה אנשים והיה ממש כיף. עשיתי Party Mix באייפוד שלי ושמתי את זה ברקע ואנשים החמיאו לי על המוזיקה שלי.
אפילו רקדנו קצת חחח. משהו רע שקרה לי השבוע:בפסח כשאני והחבורה שלי יצאנו לקייסריה לכמה ימים חשבתי שחברה שלי עשתה לי משהו ממש פוגע ומגעיל ושאלתי אותה מיליון פעמים מאז אבל היא כל פעם אמרה לי שהיא לא עשתה את זה. באיזהשהו שלב החלטתי לסלוח ולנסות להאמין לה, אבל עדיין חשבתי בקצה של המוח שלי שאולי זה כן קרה, ואתמול גיליתי שזה באמת קרה והיא שיקרה לי כל הזמן הזה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:אין משהו מיוחד כרגע שאני יכולה לחשוב עליו. נקווה שיהיה לי נחמד בעבודה. אה, לעזוב סוף סוף את מקס ברנר! שתתין לי כבר ללכת!
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:יש לי ידיד שאם נגיד אני מדברת אותו אומורת לו שאנחנו יוצאים ואז הוא אומר יל שהוא לא יכול כי הוא נפגש עם חבהר שלי אז אני אומרת לו שהוא ממש הומו. אני יודעת שזה הכי לא הגיוני בעולם אבל אנחנו חבורה מוזרה וזה גם ממש מצחיק. אז היינו ב-T Market ביום חמישי ומצאנו שם חולצה שכתוב עליה "בנות זה להומואים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! קנינו לו אותה והבינו לו אותה אתמול והוא משמ אהב אותה ולבש אותה במסיבה. פרק בסקראבס:לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:לא זוכרת אם ראיתי או לא. לא היה לי כל-כך זמן אם העבודה והכל. סרט/ספר השבוע:"ארוכה הדרך למטה" של ניק הורנבי - סבבה לגמרי. לא הספר הכי טוב בעולם אבל כיף לקורא אותו. נערת בוילן האחרת - בסדר אבל די ארוך ומשעמם. שיר השבוע: Coldplay - Viloet Hill
The Wombats – Kill The Director The Wombats – Moving To New York The Wombats – Backfire at the Disco Belle and Sebastian – She's Losing It Augustana – Sweet and Low Elbow – An Audience with the Pope Elbow – One Day Like This Band of Horses – St Augustine Vampire Weekend – A-Punk Get Cape. Wear Cape. Fly – War Of The Worlds Get Cape. Wear Cape. Fly – Once More With Feeling Get Cape. Wear Cape. Fly – Lighthouse Keeper תמונה של מה שבא: מסיבה!!!

Roncha87

New member
תמונה גדולה!!!../images/Emo6.gif

שמחה שהיה טוב וחבל שלא יכלתי לבוא. לא נורא לפחותה רווחתי קצת כסף
. Elbow – One Day Like This שיר מקסים! אני משתדלת לשמוע אותו כל בוקר בדרך למכללה כי הוא עושה לי טוב על הלב
. שבוע מקסים לך יפתי

steelwater

New member
תודה נשמה

גם חן חולה על השיר הזה. Go fourm Scrubs team! נראה לי מתישהו אני אכין לנו דיסק של השירים שחברי הפורום הכי אוהבים ונקרא לו משהו כמן "שירים שחברי הפורום אוהבים" על משקל "שירים שענת אוהבת" חחח.

למעלה