איזה מזל שהשבוע נגמר ../images/Emo122.gif
חבל שיש עוד אחד בעוד יום וחצי
משהו טוב שקרה לי השבוע: חח קרה לי השבוע משהו מצויין אבל מצטער - אני פשוט לא יכול לספר עליו
בתקווה גדולה כולכם בקרוב תגלו מה זה. בינתיים פשוט תתפללו בשבילי, זה יהיה ממש נחמד ותודה. וחוץ מזה היום לאחיין המלך שלי היה יום הולדת, עשינו לו משהו בפארק, היה כיף מלא אנשים מלא בלאגן ואני כמובן תפקדתי כבייביסיטר האהוב על כולם (שזה מוזר כי חשבתי שילדים מפחדים ממני
) והיה ממש אחלה וטוב! משהו רע שקרה לי השבוע: מתכונת בהיסטוריה
נראה לי קיבלתי 50. היה ממש קשה, חרשתי על החומר טוב אבל נראה לי שלא מספיק טוב כי ידעתי הכל רק לא לפרטי פרטים, היו מלא שאלות שעניתי עליהן יותר מדי בקצרה ולקראת השתי שאלות אחרונות פשוט הייתי מיואש ומותש ונאבקתי להגיע לסוף, היד שלי כאבה בטירוףףףףףףףףףףףף ורציתי לירות לעצמי. אין פשוט מתתי כבר לסיים את זה
למה למה יש גם בגרות
לא מספיק להם?!?!??!!?! לא נורא
ועוד דבר לא לגמרי רע אבל קצת מבאס- נאלצתי להתפטר מתפקידי כבמאי ולא לעשות את הסרט הנוכחי (למזלי הייתי גם מפיק בצוות אחר אז יהיה לי ציון), כי פשוט מי שעושה עכשיו סרט בתור במאי - אז אח"כ המורה שלנו צריך להעיף שניים כי יכולים להיות רק 7 במאים. וטוב, רציתי להיות במאי (למרות שזה תכלס היה אמור להיות הנסיון הראשון וחצי שלי או משהו כזה), אבל כנראה שאני אצטרך להסתפק בלהיות עורך *אם ב"ה אני אמצא צוות*. אין מה לעשות, החיים זה וויתורים
רק חבל שהמורה שלי ישנא אותי כשאני אגיד לו שלא עשיתי את הסרט
(בגלל שאני הייתי הבמאי האחרון שהצטרף לרשימה והוא ממש התעצבן על זה שהחלטתי ברגע האחרון. חיחיחיחי. לא נורא יש לי סיבה ממש טובה!!!) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בגרות באנגלית. לא מחכה, זה לא מפריע לי, ואנחנו גם כנראה ממשיכים ללמוד אנגלית אחרי שהיא תסתיים, אבל עדיין טוב לעבור גם את זה (ומגישים אותי על 95. טוב או מה?!
) חוץ מזה לא משהו מעניין, חבל שיש מחר מלא לימודים כרגיל
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: חח ילדים זה דבר מצחיק. הנה כמה הוכחות- אחת הבנות של חברות של אחותי ממש התאהבה בי, היא חמודה כזאת בת שנה לא ממש מדברת והיא כל הזמן הסתכלה עליי עם הפה פתוח וכזה חיוך ו"וואו". יפה לי אה?
בת דודה שלי ועוד כמה ילדים שיחקו כזה עם כדור והייתה שם איזה ילדה שקצת השתלטה עליו וכל הזמן רצה מהר לקחת אותו אז בת דודה שלי באה לבקש אותו ממנה והיא אמרה לה לא, אז טוב לבת דודה שלי אין אלוהים היא התחילה למשוך לה בשיער
ואני עושה לה כזה "למה עשית את זה? זה לא יפה" ואז היא כפרעליה משחקת אותה תמימה וחביבה - "סליחה ילדה חמודה מתוקונת נסיכה" חחחחחחחחחחחחחח. אני הייתי קרוב מאוד ליפול על הרצפה מצחוק. חחח ועוד פאדיחה קטנה - אני ואחיין שלי עלינו על המתקנים שהיו בפארק קצת, ואז באו כזה שני ילדים ששיחקו שם ואחד מהם קרא לשני (מסתבר) בשם של אחיין שלי והוא גם קצת הסתכל על אחיין שלי אז הייתי בטוח שהוא דיבר אליו ואני כזה "אה באתם ליומולדת שלו?" והם מסתכלים עליי כזה WTF. חחחחחח הזוי
ואם כבר הזוי אז השיא - היו בפארק כמה ערבים ואני ואחיין שלי הלכנו לדשא שהם היו קרוב אליו והסתכלנו על הירח והכל ופתאום אני רואה את אחת הערביות קמה ונעמדת מאחורי איזשהו עץ, מכופפת את הברכיים, לא ברור מה. כאילו אין סיכוי שהיא משתינה, נכון? כי יש לי שמלה כזאת והכל... חחחח זה היה ממש מפחיד. ואז היא התחילה להתפלל אז זה היה בסדר. הזוי
לא משנה
פרק בסקראבס: פייד אאוט. פרק בסדרה אחרת: פושינג האחרון היה מקסים כמו שאמרו כאן
גם באנג'ל היו פרקים טובים אבל אני לא זוכר איזה Oo לא משנה בהכל היה אחלה.
סרט/ספר השבוע: נראה לי ש... לא ראיתי שום סרט
בגלל המתכונת. אבל עכשיו אני זז למרתון יום שישי ה-13 אז ביי...