Jagged chaos
New member
../images/Emo69.gif
ההודעה הזאת נכתבה ש-jagged chaos קצת שיכור ומרגיש טוווווווווווב
משהו טוב שקה לי השבוע: באתי לבסיס ביום שלישי וחזרתי חמישי.... שזה יוצא ככה- 5:4- 2:3 .... שבחיים שלי לא היתה לא כזאת יציאה... חמישי הזה אני גם יוצא לרגילה....אז בגלל ליגת הליגות.... משהו רע שקרה לי השבוע: אני בחובות שלי 4.5 אלף... ואני חייל לעזעזל.... אפילו למשכית ת"ש אין פיתרון רציני... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: רגילה בחמישי =) משהו מצחיק שקרה לי השבוע: קיבלתי כאפה של הבנה.... החיים שלי צריכים להשתנות.... פרק בסקראבס: 5X06 שזה הפרק שקרלה ניסתה לאסף את כולם בשביל לעשות תמונת מחזור של העובדים בבית חולים.
פרק בסדרה אחרת: ראיתי אתמול את הפרק האחרון בעונה הרביעית של עקרות בית נושאות.... והגעתי למסקנה שלסדרה הזאת היתה עונה ראשונה סבבה ושלוש עונות מחורבנות שגרמו לי לעקוב אחריהן.... איזה פרק גרוע זה היה...כולם שיחקו גרוע והכתיבה היתה מעאפנה.. . שיר השבוע: Bran van 3000- cum on feel the noize
אבל המלצה חמה...
sonic youth- disappear alanis morissette -orchid תמונה של מה שבא: אלה משקפי שמש של חבר.... שראיתי אותן אמרתי שאני חייב לתת תמונה בשיא הפוזה איתן...כזאת עם סיגריה... אז ה"פוזה" שאתם אומרים עליה :מה הוא חש?" היא לא רצינית, ויש בה מודעות עצמית...אז זו לא פוזה...זה קאלט....
שבוע הטוב.