קבלת שבת

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

ההודעה הזאת נכתבה ש-jagged chaos קצת שיכור ומרגיש טוווווווווווב
משהו טוב שקה לי השבוע: באתי לבסיס ביום שלישי וחזרתי חמישי.... שזה יוצא ככה- 5:4- 2:3 .... שבחיים שלי לא היתה לא כזאת יציאה... חמישי הזה אני גם יוצא לרגילה....אז בגלל ליגת הליגות.... משהו רע שקרה לי השבוע: אני בחובות שלי 4.5 אלף... ואני חייל לעזעזל.... אפילו למשכית ת"ש אין פיתרון רציני... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: רגילה בחמישי =) משהו מצחיק שקרה לי השבוע: קיבלתי כאפה של הבנה.... החיים שלי צריכים להשתנות.... פרק בסקראבס: 5X06 שזה הפרק שקרלה ניסתה לאסף את כולם בשביל לעשות תמונת מחזור של העובדים בבית חולים.
פרק בסדרה אחרת: ראיתי אתמול את הפרק האחרון בעונה הרביעית של עקרות בית נושאות.... והגעתי למסקנה שלסדרה הזאת היתה עונה ראשונה סבבה ושלוש עונות מחורבנות שגרמו לי לעקוב אחריהן.... איזה פרק גרוע זה היה...כולם שיחקו גרוע והכתיבה היתה מעאפנה.. . שיר השבוע: Bran van 3000- cum on feel the noize
אבל המלצה חמה...
sonic youth- disappear alanis morissette -orchid תמונה של מה שבא: אלה משקפי שמש של חבר.... שראיתי אותן אמרתי שאני חייב לתת תמונה בשיא הפוזה איתן...כזאת עם סיגריה... אז ה"פוזה" שאתם אומרים עליה :מה הוא חש?" היא לא רצינית, ויש בה מודעות עצמית...אז זו לא פוזה...זה קאלט....
שבוע הטוב.

steelwater

New member
תמונה טובה../images/Emo6.gif

גם אני כתבתי פה הרבה הודעות כשהייתי שיכורה. זה קשה לא לעשות את זה שאני שיכורה חלק גדול מהזמן חחח.
בהצלחה עם החובות! השיר הזה של אלאניס הוא מהאלבום החדש שלה? איך הוא?

Ch3nf3l

New member
רבאקקקקקק

משהו טוב שקרה לי השבוע: - יצאנו לאיזה בסיס באיזור ירושלים שלא היה בו מה לעשות, וסיימנו ממש מוקדם, אז במקום לחזור חזרה למרתח"ת, ירדנו בבית של מישהי מירושלים (כשהמפקד חזר לבסיס) והיה כזה כיף. - אממ... יצאתי עם מישהי... והיה נהדר. משהו רע שקרה לי השבוע: - סגרתי שבת... הלווווווו... עם הרס"ר... וההשלכות של השבת: הייתי בכוננות כמעט כל הזמן, יצא לי 28 שעות (איציק תביא מאבטחי מתקנים דחוף) ופספסתי ערב של החבר'ה מהקורס.. הם עשו על האש אצל מישהו. - ההיא ממקודם, פשוט התקשרה בשבת בערב, ואמרה שזה לא זה... בשיא הכנות. וכן, הורדתי סיווג בטחוני כרגע מדברים שאני לא כותב בד"כ, כנראה זה כבר לא מזיז לי יותר מדי. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - מחר טיול של ההפעלה (כל מי שמתעסק עם תחמושת בבסיס), לאיזה שיט קיאקים או משהו. התבאסתי שאני צריך לחתום על נשק, כאילו שלא הייתי איתו מספיק כל השבת. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - חחחחח אחד טמבל מהבסיס מרחף. לא באמת, אבל זה נראה ככה. וזה ענק. יש לי סרטון. פרק בסקראבס: אין. פרק בסדרה אחרת: לא יודע כבר מה ראיתי.. נראה לי רק 2.08 של הירוס. סרט/ספר השבוע: - מבחינת ספר: קטעתי את "להציל דגים מטביעה" כי הוא די משמים, כדי להתחיל לקרוא בשבת את "מר ורטיגו" של פול אוסטר, והספר הזה בינתיים אדיר והוא סוחף אותי הרבה יותר. - ומבחינת סרט, ראיתי אפילו שניים: את "צ'ארלי ברטלט" עם רוברט דאוני ג'וניור ומגוון שחקנים לא מוכרים, על נער עשיר שמגיע לבית ספר רגיל וכדי להתחבב על כולם פשוט נעשה ה"פסיכולוג" שלהם, וזה סרט ממש טוב. באמת. וגם "למות מלוויה", Death At A Funeral, קומדיה בריטית שמתרחשת במקום אחד כמעט כל הסרט חחח... לא זיהיתי שום שחקן חוץ מאחד שהיה בפיירפליי. היה די משעשע, קצת מטורף, לא יותר. שיר השבוע: וואו, כי התנפקתי בהמון אלבומים... מתוך "The Red Album", החדש של Weezer: Troublemaker The Greatest Man That Ever Lived Heart Songs Dreamin' The Angel and the One מתוך "Frames" של Oceansize: Unfamiliar Savant צריך להקשיב להם יותר ברצינות, אקספרימנטל זה לא סתם לרקע. מתוך "Evil Urges" של My Morning Jacket: בינתיים רק השיר הפותח, Evil Urges, אבל מי שרוצה לצחוק ולתהות WHAT THE FUCKKKKKKKK שישמע את Highly Suspicious מתוך "The Magnificent Tree" של Hooverphonic: Mad About You שבטעות הורדתי וגיליתי שאני מכיר (וכולם מכירים) Waves Out Of Sight מתוך "Rooks" של Shearwater: Rook Leviathan Bound The Snow Leopard ושונות: Mew - Chinaberry Tree Chris Cornell - Billie Jean זה הוא מבצע את זה ככה במקור! לא הגיי מאמריקן איידול! Okkervil River - Unless It's Kicks Okkervil River - Girl in Port Fleet Foxes - Blue Ridge Mountains Why? - The Hollows צריך להתחיל לחרוש על עוד אלבומים שהורדתי.

למעלה