שבת שלום וחג שמח ../images/Emo13.gif
אוףףף התחלתי כבר לכתוב את ההודעה ואז לחצתי על איזה שני מקשים בלתי אפשריים שסגרו לי את הכל. קראפי טאפי מאפי קאו. לא משנה. משהו *מצוין* שקרה לי השבוע: ביום שני הייתה מתכונת בקולנוע. משום מה המורה החליט לעשות מתכונת בע"פ, כל אחד בתורו נכנס לכיתה והוא שואל אותו כמה שאלות על מושגים, הייתי לחוץ ברמות וחרשתי כל היומיים לפני זה. אז טוב, אני נכנס לכיתה, הוא אומר לי לחפש את העבודה שלי (50% מהבגרות, ניתוח סצינה וזה) בערימה, אני מחפש מחפש מחפש, העפתי כמה עבודות לרצפה (ג א ו ן) עד שסופסוף מצאתי את שלי, אני בא להסתכל כמה קיבלתי, נראה משהו כמו 60 אבל לפני שאני מספיק להסתכל טוב הוא חוטף לי אותה מהיד ומתחיל להסתכל עליה. טוב, אני מתיישב לי בכיסא, עוד שנייה הוא ישאל אותי בטח מה זה נראטיב קלאסי, מה זה סוז'ט, הלך עליי והוא יורה בי ומעיף אותי מהמגמה (לא בהכרח בסדר הזה). ואז הוא אומר "קיבלת 100" (העבודה שלך מושלמת) "אני לא צריך לשאול אותך שאלות". וו-פאקינג-הו!!!!!!!!!111111 רק חבל שהוא לא אמר לפני, ככה לא הייתי מבזבז יומיים שלמים על לימודים חסרי טעם!!! משהו טוב שקרה לי השבוע: לא יודע איך הצלחתי, אבל הורדתי (כמעט) את כ-ל העונה השנייה של האוס. שזה 24 פרקים. ולהוריד את זה ביום בראפידשייר זה פשוט המוןן
אבל יאי
וטוב... החלטתי גם שיש סיכוי שלא בא לי להיות עורך אלא במאי, כי הצוות שהיה אמור להיות הסופי שלי מתחיל לעצבן אותי- לא הצוות כולו אלא הבמאית, נראה לי שהטעם שלנו יותר מדי שונה ושהיא יותר מדי שתלטנית שחושבת שאם היא במאית אז זה אומר שאנחנו העבדים שלה, ובגלל שיש לי המון רעיונות טובים אבל כולם נקטלים על ידה שרוצה לעשות כל מיני סרטים הומניים אבל משעממים, אז יש סיכוי גדול מאוד שאני אנסה להיות במאי. היה לי נסיון אחד השנה והוא לא היה כ"כ טוב אבל יכול להיות שלמדתי ועכשיו אני אנסה ויצא לי משהו טוב. הבעיה היחידה היא שיש יותר מדי במאים בכיתה, אז המורה אמר לשלוח לו סינופסיס לסרט של מקסימום 3 סצינות שכולל דיאלוג, אז אני צריך לשלוח לו... אז נראה. משהו *באמצע* שקרה לי השבוע: המורה שלי לספורט שחרר אותי משיעורים להמשך השנה. לא יודע אם זה טוב לי או לא, כי זה פשוט אומר שבממוצע לתעודת בגרות (שאמור להיות ממוצע של שלושת השנים) יהיה לי ממוצע רק של שנתיים, אבל טוב. זה בגלל שלא הייתי חצי שנה בגלל הניתוח שעברתי ביד (ואני עדיין לא יכול לתפקד לגמרי), אז לא עשיתי גם את כל המבחנים ולהתחיל לעשות עכשיו את כל המבחנים (שחלק מהם אני אפילו לא יכול לעשות עדיין) לא הגיוני. אז טוב. מילא. שעתיים חופשיות, אחלה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מועד ב' במתמטיקה ביום ראשון, יאללה לגמור עם זה. מלחיץ אותי ברמות. וטוב זה עצוב שאני מחכה לפרק האחרון של לוסט עוד שבוע?
משהו מצחיק שקרה השבוע: הייתי בהתנדבות- שיעורי עזר לילדים- והיו שתי ילדות חמודות שקצת התאהבו בי וניסו כל הזמן לחבק אותי ולנשק אותי. לא נעים.
פרק בסקראבס: א י ן. אבל יש זאק בראף ושרה צ'אלק בסעיפים הבאים... פרק בסדרה אחרת: מונית הכסף- היה פרק קורע. כל הפרקים של הפמליה (נדמה לי שזה 2.02-2.05) טובים, סדרה חמודה. סוכן מחוק 108 סופסוף פרק קצת מעניין. דוקטור הו 311 - אחד הפרקים הכי ענקיים בעולם. פושינג דייזיס 106, הפרק הכי טוב עד עכשיו לדעתי חוץ מהפיילוט. מישהו ראה? הקטע שהוא דקר את עצמו שוב ושוב היה פשוט גאוני... האנטומיה של גריי 415 פרק נחמד אבל יחסית לשאר הפרקים-לפני-אחרונים הוא היה קצת חלש. איזה מבאס זה שדווקא כשהתחלתי לאהוב את רבקה היא עוזבת
וגם הפרק האחרון של himym היה לא רע בכלל עם כמה קטעים חמודים ומצחיקים ואימא אחת שעדיין לא ברור מיהי. אבל שרה צ'אלק חמודה, וזה מבאס שהיא לא תהיה בעונה הבאה, רק שבתכלס הדמות שלה היא קופי אליוט. סרט/ספר השבוע: סופסוףףףף סיימתי את מתוך הביואיק של סטיבן קינג. חרא ספר. אבל התחלתי גם את drop shot, השני בסדרת מיירון בוליטר של הרלן קובן. וגם סופסוף המשכתי לקרוא את Neptune Noir של ורוניקה מארס. ספר מושלם
ובקשר לסרט... ראיתי גארדן סטייט. ראיתי אותו לפני כמה שנים (עוד לפני שהתחלתי סקראבס, ועוד לפני שהבנתי משהו מהחיים שלי), והוא שעמם אותי אז הפסקתי לראות אחרי רבע שעה. אבל בצפייה הזאת כל מה שיש לי להגיד שזה אחד הסרטים הכי מושלמים שראיתי. זאק בראף במאי לא רע בכלל, והוא גם מצליח למכור כאן דמות שונה לגמרי מג'יי.די, נטלי פורטמן חמודה מאוד כאן וגם שאר הקאסט כמו פיטר סארסגרד, והכי חשוב הסאונדטרק הוא הדבר הכי מדהים שיש.. שיר השבוע: כל הסאונדטרק של גארדן סטייט. החידוש של "Such Great Heights" של איירון אנד ווין (אפילו שהמקורי יותר טוב), New Slang ו- Caring is Creepy של The Shins, והכי טוב -
Don't Panic של קולדפליי. שיר מושלם. ובקשר לקארינג איז קריפי, הבעיה היחידה שלי עם זה שאני אוהב איתו שזה קצת מבאס. הוא זהה לעוד מלא שירים שאני אוהב ובגלל זה אחותי אומרת שאני אוהב רק שיר אחד בכל החיים שלי!
תמונה של מה שבא: אולי נוותר על תמונה ותגידו לי מה דעתכם על הסינופסיס?