שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע: אני בהתרגשות מתמדדת מאנגליה ולא יכולה לחכות כבר להיות שם! לא היה שבוע יותר מידי מרגש חוץ מזה.האמת שלרוב התבאסתי ממנו, אבל גם לא היה כזה נורא. אני זוכרת בעיקר כאב ראש מהשבוע הזה חחח. I might be going to this - http://www.glastonburyfestivals.co.uk/performance.aspx?id=2179. יש לי עם מי ללכת, אני לא בטוחה אבל שזה ששוה לי יותר מ-1000 ש"ח ואת כל הכאב ראש שכרוך בתכנון.
משהו רע שקרה לי השבוע:אבא של חברה ממש טובה שלי, שעשתה איתי ש"ש, נפטר היום מהתקף לב. חברה אחרת מהש"ש התקשרה להגיד לי לא מזמן. לא ברור לי למה ואיך ומה כי הוא לא היה כל-כך מבוגר וגם נראה לי שהוא היה בריא. פגשתי אותו פעמים ספורים והוא היה בנאדם מקסים ואני ממש אוהבת את ההורים שלה.
היא גרה במרכז אז יהיה לי גם סיפור להגיע עם העבודה אבל אני מקווה שאני אצליח להיות איתה כמה שיותר. היא אחד האנשים הכי מדהימים וטובים שפגשתי בחיים שלי, וזה ממ לא מגיע לה.
זה לא מגיע לאף אחד.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:התקלוט שלי!
אני לחוצה מממממש אבל אני לא יכולה לחכות לזה.
אני ממש ממש ממש מקווה שיהיה טוב. הופעה של missFlag. אני הולכת למכור דעיסקים שלהם שם אז אני גם נכנסת חינם וגם מקבלת כסף על להיות שם חחח.
משהו מצחיק שקרה השבוע: היו דברים מצחיקים! נאי לא מצליחה להזיכר בהם הרגע. אתם חברי לפורום, מצחיקים.
פרק בסקראבס:לא ראיתי.
But I should! I really miss that show.
פרק בסדרה אחרת:דרך ווטרלו - ב-VOD כנראה החליטו שסדרות בריטיות זה זבל אז הם מציאים המון תוכניות בריטיות שוות בחינם אז התחלתי לראות את הסדרה הזאת שהיא על ביה"ס של ילדים ממש מופריעים בנאגליה ועל המורים המופרעים שלהם. סדרה ממש טובה וכייפית לראות. אני כבר מאוהבת במנהל וגם קצת בסגן מנהל.
סרט/ספר השבוע:סיימתי את המסעדה בסוף היקום! ספר מעולה. ממש אהבתי את כל הקטע של מדריך הטרמפיסט לגקסיה והוא ממש מצחיק. כרגע חזרתי לקרוא ביגורפיה של בוב דילן בשם "כרוניקות" כי אני צריכה קצת הפסקה מהמדריך לטרמפיסט כדי שלא ימאס לי ממנו.
שיר השבוע: רופוס ווינרייט הופיע באוניברסיטה של חברה שלי בארה"ב והיא שלחה לי את ההופעה על דיסק. מדהים.
עוד חודש וקצת אני רואה אותו בלייב!
האלבום החדש של Death Cab For Cutie. חרשנו עליו בחנות. מעולה!
איזה להקה מוזרה בשם Guillemots שאני הולכת לראות אותם בלונדון וגיתית הביא לי דיסק שלהם. נחמד ביותר! MGMT – Kids
תמונה של מה שבא:איזה כיף!!!