קבלת שבת

Roncha87

New member
קטע מצויין ../images/Emo6.gif

אני לא כל כך מבינה בזה באמת. הטקסט יכול להיות טיפה יותר שנון, כלומר הוא קצת צפוי לטעמי אבל הפאנץ' ליין ממש לא. אגב אומרים להתחבא ולא להתחבאות, אין מילה כזו
.

steelwater

New member
../images/Emo13.gifYou put a smile on my face

איך אני שמחה שאתה אוהב את Garden State. כן, זה בהחלט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי וכן יש לא את הפסקול הכי טוב ששמעתי, בלי מתחרים. יש הרבה פסקולים שעושים הם הרבה טעויות, אבל בפסקול הזה כל שיר מדהים, והכל מסתדבר ביחד ויוצר דיסק שכל-כך כיף להקשיב לו. -"What you're listening to?" -"The Shins. You know them?" -"No." -"Oh my God you've got to listen to this one song, it's gonna change your life." גם אחת הסצנות האהובות עלי בסרט וגם השיר הזה באמת שינה לי את החיים. הוא גם אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם וגם בגלל השירים של הסרט הזה והשירים בסקראבס הכרתי כל-כך הרבה להקות, שעשו לי הרבה נחת.
מזל טוב על הציון המעולה! איזה כיף לך, יופי! אני רואה אותך יוצר סרטים גדול. חחח. בהצלחה עם הבימוי, וגם אם זה לא מצליח כרגע אז נראה לי בכלל יש לך את זה בכל הקטע של הקולנוע וכדי לך להמשיך עם זה אם תמשיך לאהוב את זה כמו שנראה שאתה אוהב את זה עכשיו. פרק 311 באמת ענק! נכון ג'ון סים היה גאוני בסוף? המאסטר כזה מטורף חחחח!

TheLost

New member
חח

האמת שמעניין, מה באמת השיר שהיא משמיעה לו באוזניות? כי יש שני שירים של השינס בפסקול אז...
בכל מקרה זה באמת הייתה סצינה יפה כזאת פשוט כי זה מין דיאלוג הזוי מאוד כזה. ופרק 311 זה לא עם ג'ון סים
אלא אם כן פספסתי משהו!!!
זה BLINK.

steelwater

New member
אה אופס!

חשבתי מישומה שזה פרק 311. אבל גם Blinkל פרק עננננננק! אני וחבהר שלי בחרדות ופחדים בגללו חחחח! Don't blink! Blink and you're dead! רק מה שמבאס בו זה שהדוקטור בקוי נמצא בו. השיר שהיא משמיעה לו באוזניות זה New Slang. כשהיא שמה עליו את האוזניות אז השיר הזה מתנגן ברקע והוא מהנהנן אליו ואז כשהוא נכנס לחדר שיעשו לו סריקה השיר שוב מתנגן ברקע עד שהם נפגשים בחוץ והוא מסיע אותה על האופנוע. אגב, New Slang גם מופיה בפרק My Balancing Act בעונה הראשונה של סקראבס.

TheLost

New member
חח, חח

האמת שמעניין, מה באמת השיר שהיא משמיעה לו באוזניות? כי יש שני שירים של השינס בפסקול אז...
בכל מקרה זה באמת הייתה סצינה יפה כזאת פשוט כי זה מין דיאלוג הזוי מאוד כזה. ופרק 311 זה לא עם ג'ון סים
אלא אם כן פספסתי משהו!!!
זה BLINK.

Roncha87

New member
היא משמיעה לו את new slang

שומעים את זה גם בסרט אם אני לא טועה.
311 זה פרק פשוט ענק. אני לא יודעת איך הם הצליחו לחשוב על רעיון כל כך גאוני! נשארתי פעורת פה. זה לא עם ג'ון סים [אם אני בטוחה שאני יודעת מי זה
].

Roncha87

New member
אופס, אני דיברתי על 310. כנראה גם אתה

חחחח כי 310 זה BLINK את 11 לא ראיתי עדיין

TheLost

New member
חח

כן פרק ענק... כל הקטע עם הקלטת היה ענק והפסלים האלה פאקינג קריפס.

steelwater

New member
ג'ון סים../images/Emo99.gif

משחק בכמה פרקים בדוקטור הו ואת התפקיד הראשי בסדרה המצויינת החיים על מאדים.

Roncha87

New member
איזה פרקים בדוקטור הו?

לא כאלה שאני ראיתי לפחות חחח

jess r

New member
אגב

ברור שהבמאית שלכם צודקת - הבמאית היא אלוהים ויש להעריץ אותה ולסגוד לאדמה שהיא דורכת עליה
סתם, סרט זו עבודת צוות, אבל עבודת צוות זו חתיכת עבודה. אני עבדתי עם בנאדם אחד בלבד שהוא גם חבר הכי טוב וגם אנחנו באותו ראש ועדיין היינו צריכים לותר אחד לשני וזה לא היה קל. שנה הבאה בסרט גמר בכלל יהיה קשה. 4 אנשים לחלוק איתם סרט. "החיים על פי נד" מקסים אותי כל פעם מחדש. איזה דמויות, איזה עיצוב, איזה יופי. ותחשוב - למכור סידרה שאין בה סקס זה נורא קשה, והם הצליחו! משעשע איך סידרה שעוסקת במוות מצליחה להיות כזאת צבעונית מקסימה ותמימה. "גרדן סטייט" מרגיש כמו סרט שמאוד משקף את הבמאי. לא שאני מתיימרת להכיר את זאק, אבל הסרט עשה לי תחושה כזאת שהוא שפך אליו הרבה מעצמו, ואני לא מתכוונת לזה במובן החפרני. זה לא סרט מושלם - אבל גם בני אדם לא מושלמים. וזה מה שיפה בו. הצחיק אותי ה"הומאניים אבל משעממים"
אל תהיה כזה ציני ופאסימי. בדיוק היה על זה פרק ב"סקס והעיר הגדולה". אבל עכשיו אני סתם מקשקשת. בקיצור תחשוב חיובי - זה טוב לבריאות. בהצלחה עם הסינופסיס

steelwater

New member
בקשר לזאק ולסרט

את באמת צודקת. זאק אמר בראיונות שהוא ביסס את הרבה דברים בסרט על החיים שלו ושהרבה סטואציות בסרט באמת קרו לו או לאנשים שהוא מכיר. הוא במאת הגיע מניו ג'רזי וגם לו היה בעיות כשחקן מתחיל בלוס אנג'לס. הוא גם היה בדיכאון, למרות שאנדרו לא ממש בדיכאון אלה לא מרגיש כלום ואפטי לחיים, כשהוא היה יותר צעיר, והוא גם לקח כל מיני כדורים בחיים שלו.

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifDon't Panic

רציתי לומר שבשבוע שעבר מצאתי קצת זמן לקרוא את מה ששלחת, ואני באמצע הדרך

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע: אני בהתרגשות מתמדדת מאנגליה ולא יכולה לחכות כבר להיות שם! לא היה שבוע יותר מידי מרגש חוץ מזה.האמת שלרוב התבאסתי ממנו, אבל גם לא היה כזה נורא. אני זוכרת בעיקר כאב ראש מהשבוע הזה חחח. I might be going to this - http://www.glastonburyfestivals.co.uk/performance.aspx?id=2179. יש לי עם מי ללכת, אני לא בטוחה אבל שזה ששוה לי יותר מ-1000 ש"ח ואת כל הכאב ראש שכרוך בתכנון. משהו רע שקרה לי השבוע:אבא של חברה ממש טובה שלי, שעשתה איתי ש"ש, נפטר היום מהתקף לב. חברה אחרת מהש"ש התקשרה להגיד לי לא מזמן. לא ברור לי למה ואיך ומה כי הוא לא היה כל-כך מבוגר וגם נראה לי שהוא היה בריא. פגשתי אותו פעמים ספורים והוא היה בנאדם מקסים ואני ממש אוהבת את ההורים שלה.
היא גרה במרכז אז יהיה לי גם סיפור להגיע עם העבודה אבל אני מקווה שאני אצליח להיות איתה כמה שיותר. היא אחד האנשים הכי מדהימים וטובים שפגשתי בחיים שלי, וזה ממ לא מגיע לה.
זה לא מגיע לאף אחד.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:התקלוט שלי!
אני לחוצה מממממש אבל אני לא יכולה לחכות לזה.
אני ממש ממש ממש מקווה שיהיה טוב. הופעה של missFlag. אני הולכת למכור דעיסקים שלהם שם אז אני גם נכנסת חינם וגם מקבלת כסף על להיות שם חחח.
משהו מצחיק שקרה השבוע: היו דברים מצחיקים! נאי לא מצליחה להזיכר בהם הרגע. אתם חברי לפורום, מצחיקים. פרק בסקראבס:לא ראיתי.
But I should! I really miss that show.
פרק בסדרה אחרת:דרך ווטרלו - ב-VOD כנראה החליטו שסדרות בריטיות זה זבל אז הם מציאים המון תוכניות בריטיות שוות בחינם אז התחלתי לראות את הסדרה הזאת שהיא על ביה"ס של ילדים ממש מופריעים בנאגליה ועל המורים המופרעים שלהם. סדרה ממש טובה וכייפית לראות. אני כבר מאוהבת במנהל וגם קצת בסגן מנהל.
סרט/ספר השבוע:סיימתי את המסעדה בסוף היקום! ספר מעולה. ממש אהבתי את כל הקטע של מדריך הטרמפיסט לגקסיה והוא ממש מצחיק. כרגע חזרתי לקרוא ביגורפיה של בוב דילן בשם "כרוניקות" כי אני צריכה קצת הפסקה מהמדריך לטרמפיסט כדי שלא ימאס לי ממנו. שיר השבוע: רופוס ווינרייט הופיע באוניברסיטה של חברה שלי בארה"ב והיא שלחה לי את ההופעה על דיסק. מדהים.
עוד חודש וקצת אני רואה אותו בלייב!
האלבום החדש של Death Cab For Cutie. חרשנו עליו בחנות. מעולה!
איזה להקה מוזרה בשם Guillemots שאני הולכת לראות אותם בלונדון וגיתית הביא לי דיסק שלהם. נחמד ביותר! MGMT – Kids תמונה של מה שבא:איזה כיף!!!

steelwater

New member
בעצם גם את DCFC

אני הולכת לראות באנגליה, ואולי גם את MGMG. איזה מגניב שאני הולכת לראות את כל האנשים מרשימת שירי השבוע שלי!

למעלה