קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
שונא אותך.

מה רשימת הלהקות/אמנים המלאה שאת הולכת לראות? אגב, תבדקי אם Cajun Dance Party מופיעים. להקת אינדי-פופ בריטית, דווקא ממש כיפיים. ואם רק היית אוהבת את Portishead... בדוק היית מוצאת הופעה שלהם (אלא אם הם התחילו להופיע בארצות אחרות עכשיו).

steelwater

New member
תודה חן...../images/Emo6.gif

אז ככה, אילו ההופעות בנתיים שקניתי להן כרטיס:
Morrissey, Beck, The National, Dirty Pretty Things, Guillemots, The Wombats, New York Dolls, Get Cape. Wear Cape. Fly, Black Kids, The Duke Spirit, Lightspeed Champion, Howling Bells, The Rascals, The Courteeners, Peter and the Wolf, Emmy the Great, Apollo Sunshine, The Whigs, Nicole Atkins, Siouxsie ועוד ב-O2 Wireless Festival בהייד פארק.
Rufus Wainwright.
We Are Scientists.
Death Cab for Cutie. I'm very excited!!!
עכשיו אני שוקלת אם ללכת לפסטיבל גלסטונבארי שיופיע בו המון להקות מגניבות ואפשר לראות מי מופיע בלינק ששמתי. מופיעות שמה כמה הלהקות שאם אני לא אלך לפסטיבל הן גם מופיעות בלי קשר אליו ואז אני כנראה אלך להופעה שלהן כמו Band of Horses, טוב כרגע בעיקר הם כי רוב הלהקות לא מופיעות כשאני שם. חוץ מזה נראה לי שאני גם אקנה כרטיסים להופעות של Justice ושל Jack Johnson וזה כרגע מה שבעיק על הפרק, אבל בתקווה יהיהו עוד כמה להקות כאלו שאני אקנה כרטיס להופעה שלהם לפני שאני טסה. חוץ מזה אני מתכוונת ללכת לכל מיני הופעות קטנות כשאני אהיה שם.

Ch3nf3l

New member
Hates you even more!

מוריסיי - נו, אין מה להגיד. בק - אני מת עליו... דה נשיונל - שמעתי עליהם, אותם לא ממש. דירטי פריטי ת'ינגס - גם לא ממש. גילמוטס(?) - הם דווקא אחלה. וומבטס - כיףףףףףףףף ניו יורק דולס - מטורפים אלה חחח גט קייפ יאדה יאדה - שמעתי את הקאבר ל-D.A.N.C.E והוא אדיר. תבטיחי לצלם אם הם מבצעים. בלאק קידס - אוי, להקה אדירה. דיוק ספיריט - דווקא חביבים. דה וויגס - הבנתי שהם עושים שירים ממש חמודים. השאר אין לי מושג. אני לא מאמין שאת רואה גם את רופוס! ובאנד אוף הורסס!

steelwater

New member
אני אל הכרתי חצי מהלהקות גם חחח

אבל אני אשתדל הלקשיב להם כמה שיותר לפני. אממא? חברה שלי אמרה לי היום שהיא רוצה לנסוע לפסטיבל אז כמעט בטוח שאני נוסעת! פאקינג אדיטורס, לאונרד כהן, קייט נאש, הקריבס, איימי ויינהאוס, ג'יימס בלאנט, באנד אוף הורסס, מארק רונסון ועוד!!!

jess r

New member
../images/Emo2.gif

"ביה"ס של ילדים ממש מופריעים בנאגליה ועל המורים המופרעים שלהם" נשמע בדיוק כמו "חדר מורים" - הסידרה הבריטית הגאונית, המצחיקה, השנונה והמטורפת שהסתיימה לפני שנה-שנתיים. איזה בני זונות מעתיקנים
ו- וואו!!! כמות האמנים המאגניבים שמופיעים בפסטיבל הזה עצומה!!! מקווה שיסתדר לך בסוף ותסעי, זאת חתיכת רשימה אדירה! תפרסמי פה את רשימת השירים לתיקלוט? שיהיה בהצלחה ושבוע טוב

creepy creep

New member
בהצלחה בתקלוט ביום שלישי!

אני בטוחה שזה יילך לך חלק
זה תמיד כואב לשמוע על מוות של אנשים שמכירים, אבל זו דרכו של העולם. אני מקווה שהיא תהיה בסדר, למרות כל הקושי.

Roncha87

New member
בהצלחה בתקלוט מותק!!../images/Emo140.gif

כל כך מגניב לך כל ההופעות האלה [שחצי מהם אני לא מכירה ואת החצי השני אני מכירה בזכותך
]. אני ממש מצטערת על אבא של חברה שלך. לצערי אלו החיים. שבוע מקסים יקירה

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: מתכונת ראשונה בהיסטוריה היתה טובה. 98 במתכונת הראשונה בספרות, ולמדנו אצל המורה שלנו בבית. יש לה בית נחמד כזה, והמון ברווזים בכיור ובאמבטיה. 94 במתכונת בצרפתית. כמעט סיימנו לערוך את הסרט ובינתיים זה נראה מצוין. עוד מעט אסיים את העבודה לבגרות בקולנוע, הניתוח סצנה וביום ראשון יש לנו חופש לפני מתכונת שניה בספרות ואנחנו באים רק לשעתיים ספרות ולהגיש את הבגרות בקולנוע. היום בערב אולי נלך לידיד שלי ששיחררו אותו מבית החולים לשישי-שבת לראות סרט ומחר בערב רואים אצלי את האירוויזיון (אנחנו עושים מזה אירוע גדול - מנקדים כל אחד, משווים דירוגים, מצביעים אפילו). ל"ג בעומר! היה כיף. חברה שלי באה. הלכנו לידיד שלי שנמצא לסוף-שבוע בבית (אבל היה צריך לחזור ב-12 לישון בבית חולים). הוא נראה הרבה יותר טוב. הוא העלה 8 קילו בשבוע (הבנאדם לא אכל כמעט חודש
)! היה חביב. חוץ מזה שהיה קצת מוזר כי היו מלא אנשים שאני לא מכירה וגם כל המשפחה וגם חברה שלי הרגישה לא קשורה אז רוב הזמן דיברתי איתה ולא יצא לי ממש לשבת עם כל החברים וזה אבל זה השתפר לקראת בסוף. אחר כך הלכנו למדורה, עשינו על האש, שתינו, צחקנו, היה כיף. מלא שיחות ל"ג בעומר כאלו, מהסוג שמתפתח רק אחרי סחיבה של המון קרשים בשעות מאוחרות בלילה, אלכוהול ומחסור בשעות שינה (ישנתי רק 4 שעות כי הייתי חייבת להתעורר ולעשות דברים, אז עכשיו אני עייפה). לקראת הבוקר יש תחושה של עירנות עצומה. אה, וודקה מלון זה כזה טעים! זה כמו הארטיקים של המלון האלו, רק עם וודקה! זה כזה גאוני! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יש חופש בראשון וצריך לקנות מתנות לחברה כי אנחנו כבר מאחרים בחודש. ויש יומולדת לחבר אז צריך לקנות גם לו מתנות. אולי נביא להם ביחד. ויש מיני-מתכונת בספרות וביום חמישי בגרות בצרפתית - בגרות שאין מה להתכונן אליה אז אין לחץ. חבל שהיא ב-11 בבוקר, אחרת היינו יכולים לצאת יום לפני לסרט. מזמן לא יצאנו. משהו מצחיק שקרה השבוע: היו מלא. כל הלילה היה מצחיק. פרק בסקראבס: 707-708 אחלה פרקים! סם כזה מתוק! ואני זוכרת שמאוד התלהבתי מאיזה ציטוט אבל שכחתי. אהבתי את הקטע עם הגבריות. פעם ראשונה שג'יי.די אשכרה לא יצא נקבה. וזה נחמד מידי פעם
פרק בסדרה אחרת: "החיים על פי נד" - איזה פרק חמוד. ואי, הסידרה הזאת משגעת. "סקס והעיר הגדולה" בפרק מאכזב שבתאוריה ("אמנדה, שארלוט וסמנתה חושפות את הציצים שלהן") היה צריך להיות טוב אבל בפועל היה איום ונורא, בעיקר בחצי הראשון שלו. אבל אהבתי את השינויים בפרקים לאחרונה - אחרי שקארי נפרדת מאיידן. יש ריח של שינוי באוויר וגם הפרק הם מכינם אותנו לשינוי. ה"דייט עם העיר" של קארי עשה לי חשק עז לצאת ולראות סרט לבד. חבל שאני לא זוכרת איך מגיעים לקולנוע. "אמריקן איידול" - איזה גמר צפוי! חצי הגמן לא היה מזהיר. סאישה היתה איומה. ארצ'י שר בלדות משעממות והשיר שהוא בחר דווקא היה מרענן וגם בגלל חוסר ההכרות שלי עם המקור הצלחתי להנות. קוק היה בינוני להחריד מבחית הופעה - השיר הראשון היה צפוי מבחינת עיבוד והביצוע היה יפה אבל נקי ומשעמם. את השיר של סוויצ'פוט הוא פשוט... לא רק שהוא לא נגע בו וגרם להופעה להישמע כמו גרופי בן 13 שנתנו לו גיטרה, אלא שהוא גם הצליח לפשל מבחינה קולית. חבל שהוא לא עיבד אותו קצת ושיפצר, כמו שהוא עשה ל"אינוסנט". אולי גירסת הסטודיו תהיה טובה יותר. השיר האחרון - אחד השנואים עלי. שיר קיטשי, מגעיל, חרוש, דביק, צפוי. כל הכינורות גרמו לעסק להראות כמו מחזה זמר נוראי ושוב - הוא נתן חרא הופעה, של מי שנראה כאילו, נו, בחרו לו מה לשיר
מאולץ לחלוטין, אבל בהחלט מגנט לקולות. התחרות תהיה קשה עכשיו. לא שזה משנה מי ינצח, אבל נחמד להמר. אני חושבת שהעונה הזאת היו מתמודדים שדמו יותר בסיגנון לקוק מאשר לארצ'י אז סביר יותר להניח שהוא יקבל את הקולות של אלו שאהבו את מי שעף עד כה. אבל אין לדעת. בכל מקרה אני חושבת שזה יהיה קרב צמוד. מחכה רק לראות איזה שירים הם יבחרו בגמר. אם קוק לא יפציץ בהופעה מדהימה אני אכעס. "סמנת'ה הו?" - ואי, הבדיחה עם הצ'ילי היתה קורעת!
"למה קוראים לזה צ'ילי אם זה כל כך חם?"
אדיר. והיא חמודה, אני חושבת שאני אתחיל לראות את זה. "הדוגמנית הכי חכמה ביותר" - אי אפשר. ניסיתי להפסיק וזה ממכר. "האנטומיה של גריי" - הפרק עם הניאו-נאצי. אוקי, אני יודעת שהוא ניאו-נאצי, אבל זה גייל הארולד - בריאן מ"הכי גאים שיש"! בריאן!!! הסקסי!!! כל הפרק חיכיתי שהוא יתחיל להתנהג כמו מניאק עם נטיה להרס עצמי וסקסי כמו שהוא אמור להיות, ולא איזה גזען חסר אופי. "מרפאה פרטית" - מתכון מושלם לסידרה ממכרת: נשים מדברות כל היום על גברים, גברים שזופים (כי זה לוס אנג'לס) וחתיכים (וחכמים! זה מאוד חשוב) מסתובבים שם כל היום ופלוס זו סידרת בית חולים. והדמויות חביבות במיוחד. סרט/ספר השבוע: ראיתי 2 סרטים דוקומנטריים - אחד על אנשים שחשים צורך עז להיפטר מאיברי גוף שלהם ואחד עם זוג חירשים שבגיל 65 החליטו לעבור השתלת משהו-שגורם-להם-לשמוע ועכשיו הם שומעים וזה סרט קטן ומקסים. התחלתי לראות עכשיו "שושנות מים" אבל עצרתי באמצע אז אין מה להגיד עליו. הוא צרפתי. והוא נחמד בינתיים. וכמובן - "שושנת קהיר הסגולה" של וודי אלן שאני מנתחת לבגרות. אם תרצו לשמוע על אמצעי מבע קולנועיים דומיננטיים בסצנת הסיום של הסרט ומשמעותם אשמח לספר לכם. שיר השבוע: Eagle Eye Cherry - Save Tonight Kanye West - Stronger (מה? הוא זכה באחד מהפרסים החשובים האלו במוזיקה!) Leona Lewis - Bleeding Love (זה המילים - מתי שמעתם גאונות כזאת לאחרונה? והכינורות בסוף! איזה רגש! איזו עוצמה!) הקישורים מובילים לשירים ביוטיוב. השיר הראשון מגניב ממש ונראה לי שתאהבו אותו. שבוע טוב ורגוע

creepy creep

New member
98 בספרות? ../images/Emo2.gif

*קנאה עזה* כל הכבוד לך על הציונים. save tonight
bleeding love שיר חביב ביותר, רק חבל שטחנו אותו מכל כיוון אפשרי. שבוע מאושר

jess r

New member
כן, תראי

המורה שלי... לדעתי בבגרות יהיו קצת יותר קשוחים ממנה. אבל מה שכן - כתבתי מתכונת טובה. באמת. ספרות אני אוהבת. אני לא צופה בMTV, לא שומעת רדיו וכן לא יוצא לי לשמוע את כל השירים הפופולאריים אז הוא גם לא נטחן מבחינתי. שזה כיף.

Roncha87

New member
הבדיחה עם הצ'ילי בסמנת'ה הו../images/Emo6.gif

מצויין!. סדרה מפתיעה. save tonight ואו. שנים לא שמעתי אותו. זה שיר נוסטלגי בשבילי, פעם אהבתי אותו ממש לפני כמה שנים טובות והוא עדיין רלוונטי
.

Roncha87

New member
שבוע מצויין!../images/Emo135.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: ל"ג בעומר אצל חיוש היה פשוט מצויין! צלינו מרשמלו [שרפנו יותר נכון], עשינו על האש, אכלנו מלא בשר, סלטים, קינוחים, הרצנו צחוקים, שיחקנו קליפם וטאקי, בקיצור היה מעולה. חיושקה המשפחה שלך מדהימה! ח"ח
. יום למחרת קפצנו בדילוגים לת"א. זה היה היום הכי פוקסיונרי בעולם, הגענו כל הזמן בדיוק לרכבת/אוטובוסים, בזמן לחזור הביתה, לסרט בעזריאלי. היה כיף ממש [למרות השמש שעקבה אחרי באוטובוס עם חלון ללא ווילון
]. בקיצור סופש בנזונה
. פסטיבל שובר מסך היה ממש ממש כיף! מלא אנשי טלוויזיה מפורסמים [כתבתי הודעה מלאה ואין לי כוח לחזור על זה חח], בירה בבוקר, סושי נחמד וצחוקים.
. יש לי כרטיס לאנגליה!!
18.7-28.7 איך אומרים? בע"ה
. יעל ואני הולכות לעשות חיים!
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: נורא עמוס עכשיו, מלא עבודות בלימודים, מלא אחריות, למשך איזה כמה ימים איבדתי את הדרך וזה היה נורא. הבנתי פתאום שהטיסה לאנגליה היא על תאריכי המועדי ב' של המבחנים, מה שאומר שאני צריכה להפציץ במועדי א', זה מלחיץ. אבל זה עבר וכעת אני לוקחת הכל one step at a time
. מישהו מהמשפחה המורחבת שלי נורא עצבן אותי ופגע בי בקשר למשהו. אז זה ממש מעפן. יש לי מרצה אחד אידיוט שאני מנסה להתמודד איתו. מזל שנגמר הסמסטר עוד שנייה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ירושלים!!! i can't wait!!
משהו מצחיק שקרה השבוע: WOW רק אחד?
שיחקנו בולשיט חיוש, אחותה, אבא שלה ואני. פתאום אבא שלה מוריד שני קלפים ואומר "אחת ושתיים למדתי בירושלים" זה היה גדול!
. דמיינו את זה: חיה ואני בדרך לת"א ברכבת, אני מוציאה את השיחון רומנית שלה ומנסה ללמד אותה במבטא מטופש את הביטויים
. פרק בסקראבס: 201 מצויין, 509 לפני השינה :p. פרק בסדרה אחרת: האנטומיה של גריי 410, דוקטור הו 311 כמו שאמרתי
, החיים ע"פי נד 106 שבוע טוב לסדרות ביס. סרט/ספר השבוע: סרט- אינדיאנה ג'ונס החדש. היה מצויין בעיקר האפקטים. [לא ראיתי אף אחד מהסרטים אבל נהניתי מזה]. ספר- "קרוב להפליא ורועש להחריד" מעולה מעולה מעולה. עד כמה אפשר להיות גאון? שיר השבוע: The Beatles- Michelle אריק איינשטיין- אל תבכי ילדה אפריים שמיר- נכון את יפה Toy Dolls - Nellie The Elephant Guster- So Long הבנות נחמה- בואי הבנות נחמה- זה מה שיש Brandi Carlile - Follow תמונה של מה שבא:השמש שרדפה אחריי
שבוע מעולה לכולנו

creepy creep

New member
../images/Emo6.gif

אני מנסה לדמיין את שתייכן מדברות ברומנית ברכבת. אני בטוחה שזה היה מחזה מלבב
שבוע הבא את וחיה נוסעות לירושלים? תהנו!

jess r

New member
ירושלים ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתהנו. תלמדו את הירושלמים רומנית
אולי אקפוץ לומר שלום, בדיוק יש לי שבוע פנוי יחסית.

Roncha87

New member
תודה../images/Emo13.gif

מזתומרת אולי? ברור שאת באה!!! חסר לך שלא
חחחחח נראה לי שהם יודעים רומנית טוב יותר מאיתנו

jess r

New member
כבר לא נעים לי להבריז

פעם שלישית גלידה, לא?
סתם סתם, אני ממש רוצה לבוא. כמה זמן תהיו בירושלים? מה אתן מתכננות לעשות? תהיו בקשר. אני לא יודעת רומנית. אני אלמד אתכן צרפתית ובתמורה תלמדו אותי רומנית?

Roncha87

New member
חחחחח אנחנו בספונטניות!

נתקשר אלייך, סבבה? הו צרפתית זה מגניב!! כן!

למעלה