שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: מתכונת ראשונה בהיסטוריה היתה טובה. 98 במתכונת הראשונה בספרות, ולמדנו אצל המורה שלנו בבית. יש לה בית נחמד כזה, והמון ברווזים בכיור ובאמבטיה. 94 במתכונת בצרפתית. כמעט סיימנו לערוך את הסרט ובינתיים זה נראה מצוין. עוד מעט אסיים את העבודה לבגרות בקולנוע, הניתוח סצנה וביום ראשון יש לנו חופש לפני מתכונת שניה בספרות ואנחנו באים רק לשעתיים ספרות ולהגיש את הבגרות בקולנוע. היום בערב אולי נלך לידיד שלי ששיחררו אותו מבית החולים לשישי-שבת לראות סרט ומחר בערב רואים אצלי את האירוויזיון (אנחנו עושים מזה אירוע גדול - מנקדים כל אחד, משווים דירוגים, מצביעים אפילו). ל"ג בעומר! היה כיף. חברה שלי באה. הלכנו לידיד שלי שנמצא לסוף-שבוע בבית (אבל היה צריך לחזור ב-12 לישון בבית חולים). הוא נראה הרבה יותר טוב. הוא העלה 8 קילו בשבוע (הבנאדם לא אכל כמעט חודש
)! היה חביב. חוץ מזה שהיה קצת מוזר כי היו מלא אנשים שאני לא מכירה וגם כל המשפחה וגם חברה שלי הרגישה לא קשורה אז רוב הזמן דיברתי איתה ולא יצא לי ממש לשבת עם כל החברים וזה אבל זה השתפר לקראת בסוף. אחר כך הלכנו למדורה, עשינו על האש, שתינו, צחקנו, היה כיף. מלא שיחות ל"ג בעומר כאלו, מהסוג שמתפתח רק אחרי סחיבה של המון קרשים בשעות מאוחרות בלילה, אלכוהול ומחסור בשעות שינה (ישנתי רק 4 שעות כי הייתי חייבת להתעורר ולעשות דברים, אז עכשיו אני עייפה). לקראת הבוקר יש תחושה של עירנות עצומה. אה, וודקה מלון זה כזה טעים! זה כמו הארטיקים של המלון האלו, רק עם וודקה! זה כזה גאוני! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יש חופש בראשון וצריך לקנות מתנות לחברה כי אנחנו כבר מאחרים בחודש. ויש יומולדת לחבר אז צריך לקנות גם לו מתנות. אולי נביא להם ביחד. ויש מיני-מתכונת בספרות וביום חמישי בגרות בצרפתית - בגרות שאין מה להתכונן אליה אז אין לחץ. חבל שהיא ב-11 בבוקר, אחרת היינו יכולים לצאת יום לפני לסרט. מזמן לא יצאנו. משהו מצחיק שקרה השבוע: היו מלא. כל הלילה היה מצחיק. פרק בסקראבס: 707-708 אחלה פרקים! סם כזה מתוק! ואני זוכרת שמאוד התלהבתי מאיזה ציטוט אבל שכחתי. אהבתי את הקטע עם הגבריות. פעם ראשונה שג'יי.די אשכרה לא יצא נקבה. וזה נחמד מידי פעם
פרק בסדרה אחרת: "החיים על פי נד" - איזה פרק חמוד. ואי, הסידרה הזאת משגעת. "סקס והעיר הגדולה" בפרק מאכזב שבתאוריה ("אמנדה, שארלוט וסמנתה חושפות את הציצים שלהן") היה צריך להיות טוב אבל בפועל היה איום ונורא, בעיקר בחצי הראשון שלו. אבל אהבתי את השינויים בפרקים לאחרונה - אחרי שקארי נפרדת מאיידן. יש ריח של שינוי באוויר וגם הפרק הם מכינם אותנו לשינוי. ה"דייט עם העיר" של קארי עשה לי חשק עז לצאת ולראות סרט לבד. חבל שאני לא זוכרת איך מגיעים לקולנוע. "אמריקן איידול" - איזה גמר צפוי! חצי הגמן לא היה מזהיר. סאישה היתה איומה. ארצ'י שר בלדות משעממות והשיר שהוא בחר דווקא היה מרענן וגם בגלל חוסר ההכרות שלי עם המקור הצלחתי להנות. קוק היה בינוני להחריד מבחית הופעה - השיר הראשון היה צפוי מבחינת עיבוד והביצוע היה יפה אבל נקי ומשעמם. את השיר של סוויצ'פוט הוא פשוט... לא רק שהוא לא נגע בו וגרם להופעה להישמע כמו גרופי בן 13 שנתנו לו גיטרה, אלא שהוא גם הצליח לפשל מבחינה קולית. חבל שהוא לא עיבד אותו קצת ושיפצר, כמו שהוא עשה ל"אינוסנט". אולי גירסת הסטודיו תהיה טובה יותר. השיר האחרון - אחד השנואים עלי. שיר קיטשי, מגעיל, חרוש, דביק, צפוי. כל הכינורות גרמו לעסק להראות כמו מחזה זמר נוראי ושוב - הוא נתן חרא הופעה, של מי שנראה כאילו, נו, בחרו לו מה לשיר
מאולץ לחלוטין, אבל בהחלט מגנט לקולות. התחרות תהיה קשה עכשיו. לא שזה משנה מי ינצח, אבל נחמד להמר. אני חושבת שהעונה הזאת היו מתמודדים שדמו יותר בסיגנון לקוק מאשר לארצ'י אז סביר יותר להניח שהוא יקבל את הקולות של אלו שאהבו את מי שעף עד כה. אבל אין לדעת. בכל מקרה אני חושבת שזה יהיה קרב צמוד. מחכה רק לראות איזה שירים הם יבחרו בגמר. אם קוק לא יפציץ בהופעה מדהימה אני אכעס. "סמנת'ה הו?" - ואי, הבדיחה עם הצ'ילי היתה קורעת!
"למה קוראים לזה צ'ילי אם זה כל כך חם?"
אדיר. והיא חמודה, אני חושבת שאני אתחיל לראות את זה. "הדוגמנית הכי חכמה ביותר" - אי אפשר. ניסיתי להפסיק וזה ממכר. "האנטומיה של גריי" - הפרק עם הניאו-נאצי. אוקי, אני יודעת שהוא ניאו-נאצי, אבל זה גייל הארולד - בריאן מ"הכי גאים שיש"! בריאן!!! הסקסי!!! כל הפרק חיכיתי שהוא יתחיל להתנהג כמו מניאק עם נטיה להרס עצמי וסקסי כמו שהוא אמור להיות, ולא איזה גזען חסר אופי. "מרפאה פרטית" - מתכון מושלם לסידרה ממכרת: נשים מדברות כל היום על גברים, גברים שזופים (כי זה לוס אנג'לס) וחתיכים (וחכמים! זה מאוד חשוב) מסתובבים שם כל היום ופלוס זו סידרת בית חולים. והדמויות חביבות במיוחד. סרט/ספר השבוע: ראיתי 2 סרטים דוקומנטריים - אחד על אנשים שחשים צורך עז להיפטר מאיברי גוף שלהם ואחד עם זוג חירשים שבגיל 65 החליטו לעבור השתלת משהו-שגורם-להם-לשמוע ועכשיו הם שומעים וזה סרט קטן ומקסים. התחלתי לראות עכשיו "שושנות מים" אבל עצרתי באמצע אז אין מה להגיד עליו. הוא צרפתי. והוא נחמד בינתיים. וכמובן - "שושנת קהיר הסגולה" של וודי אלן שאני מנתחת לבגרות. אם תרצו לשמוע על אמצעי מבע קולנועיים דומיננטיים בסצנת הסיום של הסרט ומשמעותם אשמח לספר לכם. שיר השבוע: Eagle Eye Cherry -
Save Tonight Kanye West -
Stronger (מה? הוא זכה באחד מהפרסים החשובים האלו במוזיקה!) Leona Lewis -
Bleeding Love (זה המילים - מתי שמעתם גאונות כזאת לאחרונה? והכינורות בסוף! איזה רגש! איזו עוצמה!) הקישורים מובילים לשירים ביוטיוב. השיר הראשון מגניב ממש ונראה לי שתאהבו אותו. שבוע טוב ורגוע