קבלת שבת

jess r

New member
מגניב

לא ידעתי שיש דוכן מקס ברנר בקניון. בקשר לסינמטק - לוקחים אותנו בימי פעילות (פעם בשבוע יש לנו יום פעילות ואנחנו לומדים רק שעתיים ואז עושים לנו כל מיני דברים - או סרט, או איזה משהו מוזיקלי, לפעמים הצגה ולפעמים הרצאות או כל מיני דברים) ומקרינים לנו סרטים, בהתאם לנושא שהם בוחרים, ויש הרצאה לפני הסרט בנושא עם קטעים מסרטים שונים.

Angelus

New member
שבת שלום ובהצלחה למכבי../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע היה מן השבועות הרגועים.. ולמרות שחזרנו אחרי חופשה יחסית ארוכה, היה בסדר. ולמרות שזה לא נחשב כדבר טוב, יום השואה היה השבוע, ותמיד טוב לזכור ולא לשכוח. לצפות בסרטים, למרות שקשה.. כי זה חשוב, ואין לדעת לגבי העתיד. אסור להיות שאננים. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לפוש ולהנות בע"ה ביום העצמאות.. וכמובן - ללמוד ללמוד וללמוד. המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: "ג'י, זה היה חלום מטריד" (אל תשאלו) סרט/ספר השבוע: Iron Man . סרט אדיר, אחד הטובים של מרוול. רוברט ד.ג' מלך. פרק בסקראבס: הפרק השבועי היה נחמד פרק בסדרה אחרת: חברים 126
שיר השבוע: natasha bedingfield - pocket full of sunshines תמונת השבוע: רק רציתי לציין שהיא משתפרת עם השנים. להוכחה..

steelwater

New member
שרה כוסית על!

איזה פרק זה 126? תפסיקו אתם עם המחכבי שלכם חחח! לא קשור אבל צ'לסי והפועל קטמון ירושלים אימפריה!
מתי הבחינה איצעק? לא באתי אליכם השבוע כי היה יום השואה. נדחה את זה לעוד שבועעים או שלושה. ספר, ספר את החלום!

Angelus

New member
אני גובה דמים

או לפחות הייתי רוצה. את מבקשת מאיתנו לחדול להעריץ את הקבוצה של המדינה (ושכל האדומים לא יקפצו) ואז מעודדת את צ'לסי?! איפה הפטריוטיות??!?!?
בקיצור, תהיי בקשר.

steelwater

New member
זו חתיכת פטריוטיות!

מכבי הם בצע כסף, יש אנשים שמועדדים נגדם גם כשהם מול קבוצות מחו"ל חחח. הפועל קטמון ירושלים זה בנשמה! אתם לא מבינים איזה אהבה הולכת פה לקבוצה האת, זה לא יאמן. וצ'לסי התחלתי לאהוד השבוע בגלל אברם גנרט, שמהף זה לא ציונות?, והחלטתי גם להתחיל להתעניין בכדורגל אנגלי כי היה כיף לראות את המשחק מול מנצ'סטר וכי אני טסה לאנגליה.

jess r

New member
ארסנל שליטטטהה!!!!111

סתם כי יש להם שם יפה יותר

Roncha87

New member
רגע רגע!

מתכננים פה משהו בלי לשתף אותי?! הידחפות טוטאלית!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי 4 מתכונות השבוע! הביא דיי תחושת הקלה.. משהו רע שקרה השבוע: יום השואה נראה אחרת וכואב יותר אחרי המסע לפולין. הייתי בדאון רציני אתמול. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: ללמוד לעוד מתכונת
המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: "מי מתקשר אליי בשעה כזאת??" (הסתבר בסוף שהיה כבר 1 בצהריים!) סרט/ספר השבוע: ספר השובע מיקודית ספרות של לחמן וספרי סוציולוגיה לבגרות! פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: הפמליה עונה 2, שני פרקים ראשונים. סדרה חביבה למדי שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי.. היום רציתי משומה לשמוע היהודים תמונת השבוע:אושוויץ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ch3nf3l

New member
שבת שלוםםם

משהו טוב שקרה השבוע: - ערב חברה בקורס שהרג אותי מצחוק. - נכנס קייטרינג חדש עם אוכל שאמור להיות יותר טוב (היי, קיבלנו דגנים וחלב לארוחת ערב!) - ציונים לא רעים במבחנים... - שלחו לי משחק לפלאפון - Pokemon: Crystal, באותו סגנון של המשחקי גיימבוי של פעם, בדיוק. וזה הדבר הכי כיף בעולם (והכי מעביר שמירות) - לא כזה מעניין (אותי לפחות), אבל אתמול ראיתי את אלכס מהישרדות אצל הוטרינר. יש לי גם תמונות. משהו רע שקרה השבוע: - אממ, הייתי מת לסגור את השבת הזאת. הם גם עושים טרמפיאדות (שזה 2 שמירות בסה"כ כל החמשוש), עם סיכוי נמוך שיקפיצו אותם בתור כיתת כוננות, והם בטוח יצאו את הרבעוש של יום העצמאות (אמרו לנו שכבר כמה מהקורס מיועדים לסגור). וחוץ מזה, הסיכוי שיתנו להם עוד שבת אחרי זה נמוך. משהו מצחיק שקרה השבוע: - בערב חברה שעשינו כל אחד היה צריך לספר דברים על עצמו, אז אחד גיי מהקורס שלי סיפר "אני X Y, ואני מטר 86 של שלמות ויופי." הסמלת הייתה על הרצפה, וביקשה שיחזור על זה כדי שהמפקדת גם תשמע. - אמ, עשיתי שמירת לילה בבסיס ביחד עם אחד מהקורס שלי שהיה בסגל פעם ויש לו חדר משלו, אז הלכנו לישון אצלו במקום בחמ"ל, ואז נכנס המפקד של אופטיקה (שלשבוע הקרוב גם יהיה המפקד שלנו, לא משנה למה) עם תחתונים בלבד ושאל אותי מתי יש א"ג בוקר, באיזה שעה חחח (אין לי דיסטנס איתו, לא אכפת לו שהייתי שם). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - לא לסגור את יום העצמאות, ואז אני אחשוב מה לעשות ביום עצמו... המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: "למה קמתי לפני 8? אני הולך להשתין וחוזר לישון." ברצינות. סרט/ספר השבוע: סיימתי את "מישהו לרוץ איתו", ספר מקסים למדי. פרק בסקראבס: פרק 10, אין יותר מדי אופציות. פרק בסדרה אחרת: לוסט 10, וגם הפרק של DHW ששודר השבוע. שירי השבוע: ת'אמת, דרך מצויינת להראות אותם. http://chenfel.muxtape.com/ זה אתר שמאפשר לפרסם מיקסטייפים בקלות... חשבתי שיהיה נחמד להציג את זה ככה. אז בעיקרון, לא הכל שם משירי השבוע, הכנסתי גם סתם שירים כדי שיהיה מיקסטייפ אדיר. השבוע... Nada Surf - See These Bones Matt Nathanson - Little Victories Counting Crows - Cowboys Bon Iver - Emma Taken By Trees - Sweet Child O' Mine She & Him - Why Do You Let Me Stay Here Band of Horses - Ode to LRC ועוד.. My Morning Jacket - Evil Urges Laura Marling - New Romantic Bon Iver - Creature Fear Manchester Orchestra - Where Have You Been Dido - I Eat Dinner (When The Hunger Stops) feat. Rufus Wainwright זה פשוט מדהים תמונת השבוע: http://photos-644.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v239/205/32/522993644/n522993644_600575_1060.jpg

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימנו לצלם! עכשיו נשאר רק לערוך. היה קליל, עבר חלק, לא היו תקלות. היה אפילו משעמם מרוב שהיה קל. מה שכן לא ישנתי כמעט כל השבוע, הלכתי לישון כל יום מאוחר וקמתי מוקדם ובקיצור אני עייפה בטירוף והיה לי מבחן בספרות, 3 שעות. משהו מטורף. אני מרגישה כאילו דרסו לי את המוח עד שיצא ממנו המיץ. חברה חגגה יומולדת ועכשיו חזרתי הביתה. היינו אצלה וראינו ערוצי מוזיקה וסתם ערוצים. אין לכם מוסג איזה דברים פריקיים אפשר לראות באמצע הלילה. ראינו שאלון כזה שאנשים מתחרים בריטניה, בזמן שהמנחה שאל שאלה מסכנה כבר יכלו לדחוס 7 סיטקומים. באמת. אני לא מבינה איך המתחרים לא שכחו את ההתחלה של השאלות עד שהוא הגיע לסוף. וראינו קליפים נוסטלגיים ומצחיקים, ואז עשינו שטויות והיה כיף. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לישון. ויום העצמאת - אין לנו עוד תוכניות. אני רוצה לצאת, חבל לבזבז חופש על להיתקע בבית. מצד שני אני לא רוצה שילדים בני 12 ירססו עלי מיכלים שלמים של ספריי. המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: "קר!" כי קפאתי בלילה. סרט/ספר השבוע: "הפסנתרן" - לקחו אותנו לראות ביום פעילות בסינמטק. "מטריקס" - הראשון אדיר ואחד מהאהובים עלי, השני חירבוש ובשלישי היו יותר מידי זיוני שכל. הם כל הזמן אמרו שם "אתה יודע מה אתה רוצה", "אתה יודע למה אתה מסוגל", "אתה יודע למה", "אתה יודע איך יהיה", במקום להסביר. כאילו שאם תשאירו את הכל אפלולי ומסתורי זה יחפה על חורים בתסריט או על עלילה מגוחכת. והאקשן? בכלל לא משהו. הסצינה האחרונה סתם מצחיקה ונראת כמו העתק של הארי פוטרים למיניהם. פרק בסקראבס: לא ראיתי. פרק בסדרה אחרת: "אמריקן איידול" - אני מקווה שג'ייסון יעוף. הוא חמוד, אבל די - הוא לא יודע לשיר. והוא עושה פרצופים. והוא לא יודע להגיש שיר ולתת הופעה. הוא סתם בחור חמוד שיודע לשיר יפה כמה שירים. שיר השבוע: יזהר אשדות - ריקוד קטן. שיר ישראלי, נכון מגניב? ידיד הסיע אותי לבית הספר ושמעתי ברדיו ואהבתי. השאר בערך כמו שבוע שעבר. שבוע טוב לכולם ותהנו ביום העצמאות!

למעלה