קבלת שבת

hodown

New member
תתחדשי על העגילים!!

מצפה לראותם חחח אני יודעת שהיית בקיאקים כי התקשרתי אליך בדיוק באותו זמן איזה קטעים אה אה.... לונדון (אהובי נמצא שם- פרינס וויליאם כאילו דה). מכבי ינחוו בפיינל פור
זה מכבי

Roncha87

New member
תודה רבה מותק! את בהחלט תראי אותם../images/Emo13.gif

חחחח איזה קטע אה? הקייאקים והכל
. הם כבר ניצחו בחצי גמר! עכשיו נשאר מחר ויאללה מכבי אלופה!!!
יש לי תמונה בשבילך כי בטח לא נכנס לפייסבוק, שמתי טאג שלך על הכובע, תסתכלי ותביני למה

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אמממ. היה שבוע דיי טוב בכללי. זהו. משהו רע שקרה השבוע: יום השואה - מבאס. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: יום העצמאות! ווהו!!!! המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: למההה אין לי שוקו ליד המיטההה?!?!?! (בסוף מסתבר שכן היה לי וסתם לא שמתי לב
) סרט/ספר השבוע: ראיתי את Talk Fast, דוקומנטרי על תסריטאים בהוליווד שפשוט לא הולך להם כמו למיליוני אחרים. מבאס רצח. וגם ראיתי את קלוברפילד פעם שנייה, בבית, והייתי דיי בטוח שזה יהיה ממש גרוע לראות את זה ככה ושבטח נהניתי מזה רק כשראיתי בקולנוע אבל האמת היא שהסרט הזה הלחיץ אותי גם בצפייה הזאת, ואת אחותי אפילו עוד יותר. סרט שולט. אם לא ראיתם אתם מ כ ו ע ר ים. פרק בסקראבס: 710 עוד כמה דקות. פרק בסדרה אחרת: לוסט 409- הפרק הכי טוב בעולם. חוץ מזה... אהבה זה כואב סדרה מעולה. שיר השבוע: We're off to see the wizard - The Wizard of Oz. חח סתם נתקע לי בראש

Angelus

New member
409 זה הפרק שיצא היום?

כי ההוא ששודר בשבוע שעבר היה מצוין גם כן

steelwater

New member
אהלן

שמחה שהיה לך שבוע טוב! אני כבר רואה אותך רוצח מישהו כי אין יל שוקו ליד המיטה ואז פתאום רואה את השוקו ואומר כזה "אופס" חחחח. הסרט הזה נשמע לי מ-מ-ש מדכא ואני מ-מ-ש לא רוצה לראות אותו. אני יודעת שאם אני אלמד קולנוע אני אגמור בזבל חחח. החלטות קשות! השיר מזכיר לי את סקראבס - The wiz kid חחח!

TheLost

New member
אני בחיים לא ארצח! ../images/Emo10.gif

אפילו שבבוקר אני לא ממש מודע לעצמי. אז אולי. מומלץ להיזהר ותמיד להביא לי שוקו.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב.
משהו טוב שקרה השבוע: יציאה כייפית עם חברים שסוף סוף לא הסתיימה בכאב ראש וכאב לב, הגבלתי את עצמי בשתייה הפעם חחח. אבל שתיתי בירה דובדבנים זה היה אחד הדבירם המגניבים בועלם ואני ממש רוצה לשתות את זה שוב כבר! משהו רע שקרה השבוע: ערב יום השואה היה גם מבאס בגלל שהוא היה ערב יום השואה וגם היו אנשים מדכאים ואנשים מעצבנים בעבודות שלי (באותו יום עבדי גם בטאואר רקורדס וגם במקס ברנר חחח). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לעבוד. עוד לא ממש תיכננו כלום ליום העצמאות אבל כנרהא אני אצא בערב לעיר והיום עצמו חשבתי לעשות על האש אצלי. המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: אוף, לא ישנתי כמעט כל הלילה ואין לי כוח ללכת לעבודה.
סרט/ספר השבוע:ראיתי בעיקר חלקי סרטים ביום השואה - רשימת שינדלר, הפסנתרן ולהציל את טוראיי רייאן, וכמה בכיתי חחח. אני חושבת שאחד הסרטים שגורמים לי הכי לבכות בועלם זה להציל את טוראיי ראיין. סרט מצויין וטום הנקס מעולה בו. פרק בסקראבס:לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:דקסטר - 112. הפרק האחרון של העונה הראשונה. גאוני ומהנה כל-כך! שיר השבוע: We Are Scientists - After Hours. להקה ממש טוב ומגניבה שעושה אלקטרו-רוק. שיר מגניב ממש. חורשים אותו ב-MTV2 אז אולי חלקם מכירים אותו. קניתי את הדיסק של Athlete אבל תו השמיני ולא בטאואר רקורדס כי גם אחרי הנחה הוא עלה לי פחות בתו השמיני חחח. Mat Kearney – Crashing Down Jay Clifford – Know When to Walk Away שיר מגניב לחלוטין. Coldplay – Violet Hill השיר החדש של קולדפליי שניתן להורדה חינם מהאתר שלהם לשבוע או משהו כזה. דווקא ממש נחמד. Elbow – One Day Like This Belle and Sebastian – The Boy With the Arab Strap The Thought Criminals – Takeover Target תמונת השבוע: אני עשיתי.

steelwater

New member
אה, וספר השבוע

התחלתי לקרוא את מדריך הטרמיפסט לגלקסיה ולמרות שהוא ממש קשה, כי ממציאים שם מיליון מילים, הוא ספר מעולה ואני ממש נהינת ממנו בנתיים.

Angelus

New member
הפסנתרן -

אי אפשר לצפות בסרט הזה בלי לנוע במושבך.. סרט מזעזע אבל חובה לראותו

steelwater

New member
בהחלט

ספויילר בעיקר הקטע שהם זורקים את הנכה מהחלון. בווואאההה.

Roncha87

New member
../images/Emo99.gif איזו תמונה!!!

אני נמסה!!
. בירה דובדבנים?! ואי יעל את עושה דברים מעניינים כל הזמן. וזה בלי לצאת מהעיר שלך חחח.

steelwater

New member
חחח תודה!

אני משתפרת בפוטשופ, אלב יש לי עוד מלאנתלפים ללמוד. נכון? זה כירושלים אימפריה! כשתבואו ניקח אתכן למיה לןשתות בירה דובדבנים וגם לתקליט ולכל המקומות השווים. אגב, הנה התמונה המקורית, שהיא סקריןקאפ שאני עשיתי חחח.

Ch3nf3l

New member
After Hours זה הרינגטון שלי

חח כבר כתבתי ששמעתי אותו.. אבל לא ב-MTV2.. חח

steelwater

New member
באמת? מגניב ממש!

לקחתי את הדיסק האחרון שלהם מטאואר להקשיב לו והוא בנתיים ממש סבבה.

jess r

New member
אה!

בירת דובדבנים! הנה משהו ששתיתי לפניך
זה פשוט אדיר. זה אחד הדברים הכי שולטים וטעימים. אני מאוד מזדהה עם המחשבה שלך על הבוקר. וסליחה על חוסר הרגישות אבל "להציל את טוראי ריאן" זה אחלה סרט עד לרבע שעה האחרונה, הקיטשית והמרוחה והמגעילה כמו כל הסופים של ספילברג - הבנאדם צריך לחתוך את כל הסרטים שלו רבע שעה לפני שהם נגמרים. פשוט קקה סוחט דמעות בניסיון להכניס קצת עומק לסצינות האקשן המרהיבות. שיעשה מה שהוא טוב בו ולא יתחכם. אולי ייצא לי עוד מעט להיות בקניון (צריך לחפש מתנה לחברה), אם כן ותהיי בעבודה אקפוץ להגיד שלום. אבל אני לא נכנסת לטאור - אני אנופף לך מבחוץ
(סתם סתם... )

jess r

New member
אגב רציתי לשאול

זכור לי שהלכת לפני כמה זמן לראות סרט בסינמטק, את "קונטרול". את זוכרת במקרה באיזה אולם זה היה? יש רק 2. הוא היה ממש גדול? 200 כיסאות בערך? אז זוכרת במקרה אם הוא היה אולם טוב - מבחינת שיפוע וכיסאות וכאלו? אני פשוט סקרנית לדעת אם הם סתם שונאים תיכוניסטים או שהאולם שאליו מביאים אותנו זה באמת האולם שבו הם מקרינים גם סרטים לקהל הרחב. כי אם כן אז הם רשעים. האולם ההוא מחורבן.

steelwater

New member
שאלה מצחיקה חחח

מה זאת אומרת, שהם מביאים אתכם לשם מטעם הבהי"ס לראות סרטים? אילו סרטים ראיתם? אני לא ממש זוכרת, אבל נראה לי שזה היה אולם ממש גדול, כי גם הוא היה די מלא. על הבמה הייתה במת נואמים קטנה. אגב, זה היה סרט ממש מצויין ואני לא יכולה לחכות לראות אותו שוב!

steelwater

New member
חחח אני אחפש מישהי שמנופפת מבחוץ../images/Emo6.gif

חסר לך שלא תיכנסי להגיד שלום! אבל תזכרי, בלי דיבורי פורום.
את גם יכולה לבוא לבקר אותי בדוכן של מקס ברנר. אני לרוב עובדת 6 ימים בשבוע אז הגיוני שתמצאי אותו באחד המקומות האלו כשתבואי... מה, הקטע שרואים את ראיין זקן? זה היה דווקא נחמד, אם כי בטח שלא הסצינה הכי טובה בסרט, אבל הסצינה לפני, זיעזעה אותי וגרמה לי לבכות כל-כך הרבה וטום הנקס היה מצוין בה! צר לי להרוס לך, אבל האמת שכבר שתיתי בירה דובדבנים פעם ראשונה בעיר הבירה לפני כמה שנים חחח. ממש אהבתי אותה ומאז לא ממש מצאתי שוב בירה כזאת.

למעלה