שבת שלום
שבוע טוב.
משהו טוב שקרה השבוע: יציאה כייפית עם חברים שסוף סוף לא הסתיימה בכאב ראש וכאב לב, הגבלתי את עצמי בשתייה הפעם חחח. אבל שתיתי בירה דובדבנים זה היה אחד הדבירם המגניבים בועלם ואני ממש רוצה לשתות את זה שוב כבר!
משהו רע שקרה השבוע: ערב יום השואה היה גם מבאס בגלל שהוא היה ערב יום השואה וגם היו אנשים מדכאים ואנשים מעצבנים בעבודות שלי (באותו יום עבדי גם בטאואר רקורדס וגם במקס ברנר חחח).
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לעבוד. עוד לא ממש תיכננו כלום ליום העצמאות אבל כנרהא אני אצא בערב לעיר והיום עצמו חשבתי לעשות על האש אצלי.
המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: אוף, לא ישנתי כמעט כל הלילה ואין לי כוח ללכת לעבודה.
סרט/ספר השבוע:ראיתי בעיקר חלקי סרטים ביום השואה - רשימת שינדלר, הפסנתרן ולהציל את טוראיי רייאן, וכמה בכיתי חחח. אני חושבת שאחד הסרטים שגורמים לי הכי לבכות בועלם זה להציל את טוראיי ראיין. סרט מצויין וטום הנקס מעולה בו.
פרק בסקראבס:לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:דקסטר - 112. הפרק האחרון של העונה הראשונה. גאוני ומהנה כל-כך!
שיר השבוע: We Are Scientists - After Hours. להקה ממש טוב ומגניבה שעושה אלקטרו-רוק. שיר מגניב ממש. חורשים אותו ב-MTV2 אז אולי חלקם מכירים אותו. קניתי את הדיסק של Athlete אבל תו השמיני ולא בטאואר רקורדס כי גם אחרי הנחה הוא עלה לי פחות בתו השמיני חחח. Mat Kearney – Crashing Down Jay Clifford – Know When to Walk Away שיר מגניב לחלוטין. Coldplay – Violet Hill השיר החדש של קולדפליי שניתן להורדה חינם מהאתר שלהם לשבוע או משהו כזה. דווקא ממש נחמד. Elbow – One Day Like This Belle and Sebastian – The Boy With the Arab Strap The Thought Criminals – Takeover Target
תמונת השבוע: אני עשיתי.