שבת שלוםםם
משהו טוב שקרה השבוע: - ערב חברה בקורס שהרג אותי מצחוק. - נכנס קייטרינג חדש עם אוכל שאמור להיות יותר טוב (היי, קיבלנו דגנים וחלב לארוחת ערב!) - ציונים לא רעים במבחנים... - שלחו לי משחק לפלאפון - Pokemon: Crystal, באותו סגנון של המשחקי גיימבוי של פעם, בדיוק. וזה הדבר הכי כיף בעולם (והכי מעביר שמירות) - לא כזה מעניין (אותי לפחות), אבל אתמול ראיתי את אלכס מהישרדות אצל הוטרינר. יש לי גם תמונות. משהו רע שקרה השבוע: - אממ, הייתי מת לסגור את השבת הזאת. הם גם עושים טרמפיאדות (שזה 2 שמירות בסה"כ כל החמשוש), עם סיכוי נמוך שיקפיצו אותם בתור כיתת כוננות, והם בטוח יצאו את הרבעוש של יום העצמאות (אמרו לנו שכבר כמה מהקורס מיועדים לסגור). וחוץ מזה, הסיכוי שיתנו להם עוד שבת אחרי זה נמוך. משהו מצחיק שקרה השבוע: - בערב חברה שעשינו כל אחד היה צריך לספר דברים על עצמו, אז אחד גיי מהקורס שלי סיפר "אני X Y, ואני מטר 86 של שלמות ויופי." הסמלת הייתה על הרצפה, וביקשה שיחזור על זה כדי שהמפקדת גם תשמע. - אמ, עשיתי שמירת לילה בבסיס ביחד עם אחד מהקורס שלי שהיה בסגל פעם ויש לו חדר משלו, אז הלכנו לישון אצלו במקום בחמ"ל, ואז נכנס המפקד של אופטיקה (שלשבוע הקרוב גם יהיה המפקד שלנו, לא משנה למה) עם תחתונים בלבד ושאל אותי מתי יש א"ג בוקר, באיזה שעה חחח (אין לי דיסטנס איתו, לא אכפת לו שהייתי שם). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - לא לסגור את יום העצמאות, ואז אני אחשוב מה לעשות ביום עצמו... המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: "למה קמתי לפני 8? אני הולך להשתין וחוזר לישון." ברצינות. סרט/ספר השבוע: סיימתי את "מישהו לרוץ איתו", ספר מקסים למדי. פרק בסקראבס: פרק 10, אין יותר מדי אופציות. פרק בסדרה אחרת: לוסט 10, וגם הפרק של DHW ששודר השבוע. שירי השבוע: ת'אמת, דרך מצויינת להראות אותם.
http://chenfel.muxtape.com/ זה אתר שמאפשר לפרסם מיקסטייפים בקלות... חשבתי שיהיה נחמד להציג את זה ככה. אז בעיקרון, לא הכל שם משירי השבוע, הכנסתי גם סתם שירים כדי שיהיה מיקסטייפ אדיר. השבוע... Nada Surf - See These Bones Matt Nathanson - Little Victories Counting Crows - Cowboys Bon Iver - Emma Taken By Trees - Sweet Child O' Mine She & Him - Why Do You Let Me Stay Here Band of Horses - Ode to LRC ועוד.. My Morning Jacket - Evil Urges Laura Marling - New Romantic Bon Iver - Creature Fear Manchester Orchestra - Where Have You Been Dido - I Eat Dinner (When The Hunger Stops) feat. Rufus Wainwright זה פשוט מדהים תמונת השבוע:
http://photos-644.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v239/205/32/522993644/n522993644_600575_1060.jpg