שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:התקבלתי לעבודה בטאואר רקורדס! יייישששש!
כן, זה לעבוד אצל השטן אבל, אני צריכה את הכסף וזו עבודה בחנות דיסקים חחח.
חוץ מזה אני עובדת בדוכן של מקס ברנר ושניהם בקניון שממ לידי אז זה ממש מגניב. אני מקווה שלא יהיה קשה מידי לשלב בין שניהם. ובכלל, זה פשוט כיף ועושה טוב על הלב להקשיב להרבה מוזיקה טובה.
משהו רע שקרה השבוע: הוספתי לקוביות בשניים ברזלים. עדיין זה עדין כזה ולא הכי רואים, אבל זה ממש כואב! ממש קשה לי לאכול ואני משתדלת לאכול בעיקר דברים נוזליים.
משהו מצחיק שקרה השבוע:אני אף פעם לא מצליחה לחושב על משהו ספציפי שהוא לא סוטה מידי, אבל כרגיל היה מצחיק היום בשישי בעיר וגם יצאנו השבוע לפאב וצחקנו כל-כך הרבה. זה בעיקר בדיחות פרטיות אז גם ככה לא תבינו חחח.
משהו טעים שאכלתי השבוע: שוקולד של מקס ברנר, ובחינם חחח!
והיום גלידת לימונענע ממש טעימה.
סרט השבוע: כף רגלי המשאלית - אחד הסרטים היותר כואבים ועצובים שראיתי. פשוט סרט ממש קשה. כל הזמן בכיתי.
זה סרט שמבוסס על סיפור אמיתי על צייר וסופר אירי שנולד משותק וצייר וכתב עם הרגל השמאלית שלו. משהו מטורף. דניאל דיי לואיס המצויין משחק את אותו והוא פשוט מדהים שלא יתואר. הוא באמת אחד מהשחקנים היכ טובים בעולם.
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת: הפרק האחרון בעונה של Ashes to Ashes. זו סדרת המשך של Life on Mars והאמת שהיא ממש לא משהו, אבל הפרק האחרון היה ממש טוב והסצינת סיום שלו הייתה פשוט מעולה.
שיר השבוע: David Bowie – Life on Mars David Bowie – Ashes to Ashes Gary Numan – Cars Envy & Other Sins – Prodical Son Ultravox – Vienna Uriah Heep – Traveller in Time Okkervil River – Black Okkervil River – No Key, No Plan Okkervil River - Our Life is Not A Movie Or Maybe Starlight Mints – Inside of Me Gomez – Nothing is Wrong Band of Horses – The Funeral Band of Horses – Is There a Ghost Dirty Pretty Things – Deadwood
תמונת השבוע: