קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:התקבלתי לעבודה בטאואר רקורדס! יייישששש!
כן, זה לעבוד אצל השטן אבל, אני צריכה את הכסף וזו עבודה בחנות דיסקים חחח.
חוץ מזה אני עובדת בדוכן של מקס ברנר ושניהם בקניון שממ לידי אז זה ממש מגניב. אני מקווה שלא יהיה קשה מידי לשלב בין שניהם. ובכלל, זה פשוט כיף ועושה טוב על הלב להקשיב להרבה מוזיקה טובה.
משהו רע שקרה השבוע: הוספתי לקוביות בשניים ברזלים. עדיין זה עדין כזה ולא הכי רואים, אבל זה ממש כואב! ממש קשה לי לאכול ואני משתדלת לאכול בעיקר דברים נוזליים.
משהו מצחיק שקרה השבוע:אני אף פעם לא מצליחה לחושב על משהו ספציפי שהוא לא סוטה מידי, אבל כרגיל היה מצחיק היום בשישי בעיר וגם יצאנו השבוע לפאב וצחקנו כל-כך הרבה. זה בעיקר בדיחות פרטיות אז גם ככה לא תבינו חחח. משהו טעים שאכלתי השבוע: שוקולד של מקס ברנר, ובחינם חחח!
והיום גלידת לימונענע ממש טעימה.
סרט השבוע: כף רגלי המשאלית - אחד הסרטים היותר כואבים ועצובים שראיתי. פשוט סרט ממש קשה. כל הזמן בכיתי.
זה סרט שמבוסס על סיפור אמיתי על צייר וסופר אירי שנולד משותק וצייר וכתב עם הרגל השמאלית שלו. משהו מטורף. דניאל דיי לואיס המצויין משחק את אותו והוא פשוט מדהים שלא יתואר. הוא באמת אחד מהשחקנים היכ טובים בעולם. פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת: הפרק האחרון בעונה של Ashes to Ashes. זו סדרת המשך של Life on Mars והאמת שהיא ממש לא משהו, אבל הפרק האחרון היה ממש טוב והסצינת סיום שלו הייתה פשוט מעולה. שיר השבוע: David Bowie – Life on Mars David Bowie – Ashes to Ashes Gary Numan – Cars Envy & Other Sins – Prodical Son Ultravox – Vienna Uriah Heep – Traveller in Time Okkervil River – Black Okkervil River – No Key, No Plan Okkervil River - Our Life is Not A Movie Or Maybe Starlight Mints – Inside of Me Gomez – Nothing is Wrong Band of Horses – The Funeral Band of Horses – Is There a Ghost Dirty Pretty Things – Deadwood תמונת השבוע:

jess r

New member
טאור רקורדס גרועים!!!

אפילו לא המשכתי לקרוא את שאר הסיכום כי כל כך רציתי להביע את חוסר חיבתי לטאור רקורדס, שלא הסכימו לנו לצלם אצלם סצינה לסרט. אבל אנחנו לא צריכים אותם - מצאנו חנות קטנה ואיכותית עם מוכרים אדיבים ונחמדים, שגם מעוצבת יותר יפה! אבל בהצלחה בכל מקרה. יש לך הנחת עובדת?

steelwater

New member
כן

חברה שלי גם עובדת, בסניף בתחנ"ז, והיא עשתה לי פעם הנחה על אוזניות שקניתי. אני לא זוכרת כמה זה. בסדר, אני די מבינה אותך, לי בעיקר מפריעים המחירים חחח. זו סצינה שניסית לצלם בטאואר בקניון?

jess r

New member
בעיר

הסניף שם ממש גדול ונעים שם ויש שם חלק שמוקדם לקלאסיקה וג'אז אז בעיקרון היה נוח לצלם שם כי אף אחד לא נכנס לשם (קלאסיקה וג'אז
). והמחירים חרא, אני ממש לא מבינה למה ירושלמים ממשיכים לקנות שם כשיש 2 סניפים של "התו השמיני" גם בעיר וגם במלחה. ולא רק המחירים - גם המבחר לא משהו וכמעט אף פעם אי אפשר למצוא אלבומים פחות פופולאריים.

steelwater

New member
אני גם ממש לא מבינה את זה

באמת. זו שאלה שאני שואלת את עצמי כל הזמן חחח.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif טאוור רקורדס סתם גנבים -__-"

אם היו באשדוד סניפים של התו השמיני\האוזן השלישית לא הייתי בכלל מסתכלת על טאוור רקורדס.

jess r

New member
ועכשיו שקראתי

טאור רקורדס גרועים!!! אני פשוט חייבת להדגיש
מה ברזלים? מה זה ברזלים? מה ההבדל בינם לבין קוביות? מה זה כל הדברים האלו? אני מקווה שיפסיק לכאוב. :-\ מה רע בסוטה? הקרינו לנו את הסרט הזה מתישהו ביסודי, ואני מציינת את העובדה הזאת כי זה בערך מה שאני חושבת עליו: סרט שמקרינים בבית הספר. סיפור קורע לב בלה בלה קישקוש. בקיצור, מסחטת דמעות. אבל אני סתם משונאי הז'אנר. שוקולד וגלידה

steelwater

New member
שילוב מנצח, הא?

קניתי באלדו בתלפיות שיש שמה גם מקס ברנר אז שאלתי את המוכר "תגיד, יש לי הנחה עם אני עובדת במקס ברנר?" חחח. יש לי קוביות ומין ברזל כזה שעובר בניהם שיוצר את הדחיפה והכל, ואז זה כואב. תודה נשמה! אני ראיתי אותו אחרי שהמון זמן אמא שלי המליצה לי עליו ממש, והוא היה ממש טוב לדעתי. הוא קשה נורא, אבל המשחק ממש טוב שזה לא יאמן. אין, דניאל דיי לואיס מוכן להתאבד על תפקידים! גאון.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: תעודות מחצית: 100 בהיסטוריה, 95 בקולנוע מעשי, 85 בעיוני, 85 במתמטיקה (לא מזהיר אבל יותר ממה שציפיתי), 85 בהיסטוריה, 95 בצרפתית (למרות שבשני המבחנים קיבלתי רק קצת מעל 80), 95 באנגלית, 80 בספורט ו-75 בתנ"ך למרות ששני הציונים שלי במבחנים היו 65 ו-73 והספר היחיד שפתחתי במהלך השנה בשיעורי תנ"ך הוא "אנה קארנינה" (וגם אותו לא סיימתי). ממוצא 87.7. ממש לא ציפיתי לזה, וזה שיפר לי יום רע. אני וידיד קיבלנו אישור לצלם סצינה לסרט שלנו מחנות נחמדה בשם "בית המוזיקה" (לירושלמים שמעוניינים - זה בין העיר למושבה הגרמנית, בקרן היסוד, בצד השמאלי אם מגיעים מהעיר). מה שמצחיק זה שאחר כך גילינו שהיא שייכת לאבא של חבר אחד של ידיד שלי. אבל אני שמחה שקיבלנו את האישור גם בלי קשר. אחר כך הסתובבנו ונכנסתי לראשונה לסניף של האוזן השלישית והוא נחמד, ואז אכלנו במקדונלס אחרי המון זמן שלא אכלתי ג'אנק פוד. סיימנו את התסריט והיה יום כייפי מאוד. הודיעו לנו על ערב שיכבה למרות שחשבנו שלא יהיה בגלל השביתה. הולך להיות כיף (ערב שיכבה זה ערב שבו השיכבה מכינה איזו הצגה מבדרת עם שירים וריקודים משולבים ואחר כך כמו תמיד דיסקו שאנחנו אף פעם לא נשארים אליו). חברה חוגגת יום הולדת היום אז אנחנו יוצאים, אחרי המון זמן שלא יצאנו. חזרתי לעשות משהו שממש משמח אותי ולא עשיתי מזמן. משהו רע שקרה השבוע: קרה, אבל עבר ולמרות שהותיר צלקות אני מתאוששת. משהו טעים שאכלתי השבוע: עוגיות. סרט השבוע: "ארץ קרה" קיטשי, אבל נסבל. פרק בסקראבס: למי יש זמן? פרק בסדרה אחרת: "סקס והעיר הגדולה" והרבה. ו"אמריקן איידול". וראיתי פרק מ"סמנתה מי?" וזו סידרה מטופשת. כאילו שאנשים שמאבדים את הזיכרון גם מאבדים את האופי. שיר השבוע: יצא לי לחשוב השבוע על "אימג'ן" של לנון, וזה שיר מפגר. "אימג'ן נואו פוזשן" - למה שארצה לדמיין שאין לי רכוש? ג'וני כניראה מעולם לא היה עני. תמונת השבוע: לקראת הקיץ, צומחים לנו וורדים בגינה
שיהיה לכם שבוע טוב ורק בשורות טובות!

steelwater

New member
Imagine all the people

Living life in peace. אני דווקא ממש אוהבת את השיר הזה, למרות שפעם הייתי יותר תמימה והייתי מקשיבה לו יותר חחח. Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world אני חושבת שלא כל-כך הבנת למה הוא התכוון. נראה לי שהוא לא מתכוון לזה שתהיי ברחוב בלי רכוש, אלה רעיון יותר סוציאליסטי. הוא אומר שלא יהיה לכל אחד משהו משלו ואז יהיהו מעמדות שיהיו כאלה שיהיה להם יותר, אלה שכולם יתחלקו באופן שווה בכל ושלא יהיו מעמדות. לא יהיו עשירים שירדו בך. בזמן שהם יהנו להם בטירות שלהם את תסבלי בדירת חדר שלך. כולם יהיו שווים ולא יהיה בצע, רעב ועוני בעולם. יפה על כל הציונים ומזל טוב על סיום צילום הסרט!

jess r

New member
הבנתי בדיוק למה הוא מתכוון

מה שהתכוונתי לומר שהרעיון מטופש ואני, בהאזנה לשיר, לא מאמינה לחצי מילה שלו, כי אי אפשר לנתק את השיר מהמבצע, והמצבע מיליונר. לכן, מבחינתי השיר שווה תחת (וסוציאליזם זה בכלל רעיון מטופש בעייני). בכלל מצחיק שבזמנו הוא היה שותף ליצירת שיר כמו "רובולושן" של הביטלס, שטוען בערך ההפך (כלומר, שאין להם כוח למהפכות). אגב, סיפור לא ממש מעניין: למורה שלי לספרות, שהיא דתיה, היתה חותמת שהיא שמה על הספרים שלה עם איזה ציטוט מהתנ"ך על משהו בסיגנון שהרכוש הוא זמני והכל, ואז חברה שלה אמרה לה "מה זה הציטוט הדוסי הזה?" וקנתה לה חותמת עם הציטוט הזה מהשיר של לנון אז עכשיו יש לה חותמת שאומרת "אימג'ן נואו פוז'שן... עד אז אני של ^%$". תסריט, לא צילום. עד שנתחיל לצלם יש לנו עוד המון עבודה (צריך לתכנן את כל השוטים ולצייר אותם ועוד כל מיני פרטים טכניים).

steelwater

New member
המבצע מת

הוא נרצח לפני הרבה מאד שנים, לצערנו.
טוב, כבר יש אי הסכמה מהותית בנינו כי אני מגדירה את עצמי, וא הגדרתי את עצמי סוציאליסטית, והייתי בתנועת נוער, ועשיתי ש"ש בתנועת נוער סוציאליסטית (השומר העציר). אני חושבת שאת יכולה ממש לא להסכים אם סוציאליזם, אבל להגיד שזה רעיון מטופש זה קצת מוזר אני ממש נגד קפיטליזם, אבל אני לא יודעת אם הייתי אומרת שהז רעיון מטופש. אבל לא נורא. העיקר שיהיה לך המון בהצלחה בסרט.

jess r

New member
מה זה אומר?

זה שאת סוצאליסטית? אני שואלת ברצינות, לא בקטע של לתקוף או משהו, זה פשוט מעניין - איך את מנהלת אורח חיים סוצאליסטי? (ואם זה אישי מידי אז סליחה וצודקת לגבי ההודעה מקודם, לא הייתי צריכה לנסח את זה ככה).

Roncha87

New member
את צודקת

גמני נגד קפיטליזם [בעיקר מעצם העובדה שרק בתקופה האחרונה הבנתי מה זה כל הרעיונות האלו] אבל אני לא יכולה להגדיר את עצמי סוציאליסטית. לדעתי קצת מכל דבר יכול לנצח. אין צורך ללכת לקיצוניות. הקפיטליזם הוא בהחלט לא רעיון מטופש, הוא רעיון גאוני, אבל גם היטלר היה חכם בטירוף כך שזה לא אומר שומדבר
. בקיצור את צודקת

jess r

New member
טוב

הייתי מרחיבה בנושא, לפחות עד כמה שאני יכולה שכן הידע שלי בתחום הוא בכל זאת יחסית מוגבל, אבל יש לי תחושה שזה לא המקום. בכל זאת, פורום סקראבס, גם אם השירשור הוא אוף-טופיק.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חזר סופסוף האינטרנט!!!! עם זה חזרו הפורומים והסדרות
יוםרביעי גם היה טיול קצרצר ליד הבית והיה ממש נחמד לבלות בחוץ מאשר בבצפר משהו רע שקרה השבוע: עצבים על חברה וקצת לחץ בבצפר משהו מצחיק שקרה השבוע: "את יודעת איזה מילה היא בעברית ומטומטמת ואין לה משמעות - אפוא"
משהו טעים שאכלתי השבוע: תפו"א שאבא הכין סרט השבוע: היחידי שראיתי - נשיקה אחרונה. הסרט כל כך עיצבן אותי שלא ראיתי אותו עד הסוף פרק בסקראבס: - פרק בסדרה אחרת: התחלתי לראות הפמליה.. זה חביב, אבל לא יותר מדיי. סיימתי לראות גם קייל XY, שמשומה נהיה פחות מעניין. מגרש ביתי פרק 100, צפוי מדיי.. אהההה ראיתי רמזור וזה ממש מצחיק! שיר השבוע: הרבה גאנז תמונת השבוע: אקסלוש!!

למעלה