קבלת שבת

steelwater

New member
השמפט חזק חחח!

לא אהבת את הנשיקה האחרונה? זה סרט שקשה לראות כי זאק לא כל-כך צח משלג שמה, אבל זה סר ממש טוב לדעתי. האמת שגם אני לא אהבתי אותו בפעם הראשונה שראיתי אותו אבל בפעם השנייה שראיתי אותו ממש אהבתי אותו ומאז ראיתי אותו כמה פעמים חחח.

TheLost

New member
פורום פום פופ.

משהו טוב שקרה השבוע: 1 באפריל- היה קורע מצחוק, סוף סוף כיתה נורמאלית שיודעת לעשות מתיחות. טוב אני אשאיר את זה לחלק של המצחיק
משהו רע שקרה השבוע: לא יודע אם זה ממש רע, עצוב או משעשע אבל הייתי השבוע בהתנדבות בבית אבות ונחשפתי להתנהגויות נוראיות בין התושבים המקומיים הזקנים. שתי ישישות חביבות התחילו ללכת מכות (ממש) ושילבו קללות עסיסיות כמו "כלבה", "גרמנית נאצית" (
) ו"אמן שתמותי בדרך". אחרי זה ארבע קשישות חביבות ישבו כזה על כיסאות בשורה מול המסך טלוויזיה שיש להם ופתאום בא ישיש חביב לאחת מהן עם שטר של 200 שקל והוא מבקש ממנה שתיתן לו לשבת במקום שלה!!! אשכרה שילם לה על זה- והיא לא הסכימה. ואז אחת הישישות שליד לקחה לו את הכסף מהיד, חוצפנית, ואז הוא המשיך לבקש ממנה שתיתן לו לשבת במקום והיא אומרת לו "מה אתה תשב לי על הרגליים?" והוא אומר "אולי אני אשב לך בין הרגליים"!!!
אחר כך היא לקחה את הכסף והיא אומרת לו "נו הנה, עכשיו על מה אני צריכה לחתום?" והוא אומר לה "את לא צריכה לחתום, רק תביאי לי תחתון!"
. ואז הוא התיישב בצד (גם לקחה את הכסף וגם לא נתנה לו לשבת
) ואחת העובדות שם באה ואומרת לכולם שלום ואז כזה הוא עושה לה "אני זוכר אותך... מאתמול בלילה במיטה"!
לא חוזר לשם יותר. ביי. משהו מצחיק שקרה השבוע: טוב, אז ככה: שיעור כימיה, 1 באפריל, המורה מלמדת, מישהו מפוצץ בלון וכולנו נכנסים מתחת לשולחנות
ג-א-ו-נ-י. שיעור לשון, 1 באפריל, המתיחה הכי גדולה בעולם- כל פעם שהמורה מסתובבת ללוח אנחנו מתקרבים עם השולחנות, כל פעם שהמורה שואלת שאלה כולם מצביעים וכשאחד עונה אז כולם מתחילים לענות. רק שאנחנו כאלה גרועים אז כשהיא הסתובבה ללוח, במקום לעשות תזוזה שקטה עם השולחנות כולם זזו עשרות מטרים אז היא קלטה מהר. ואז היא התחילה לתת לנו טיפים מה לעשות לשיעור הבא
ואז בשיעור תנ"ך רצינו לעשות את אותה מתיחה שוב רק שכל השכבה שמעה איך אנחנו גדולים אז החליטו להרוס לנו ולעשות מתיחה משלהם- כולם באים לכיתה שלנו בתחילת השיעור. גם היה מעפן, גם המורה לתנ"ך התעצבנה מזה אז היה לנו קשה לעשות את המתיחה. הרס. לא משנה. וב-3 באפריל פתאום החליטו שרוצים עוד, מעפנים, אז עוד הפעם עשינו את זה עם הבלון. לא משנה
משהו טעים שאכלתי השבוע: שניצל עוף עם תירס.
סתם מה
סרט השבוע: "הבוגר" פרק בסקראבס: - פרק בסדרה אחרת: דוקטור הו 3.04... HIMYM 3.13... מדיום 4.10... לייף און מארס 1.05 (נדמה לי) היה פרק מעולה! שיר השבוע: Hello Darkness של... שכחתי את השם. תמונת השבוע: שבוע הבא דימונה!!

steelwater

New member
זקנים מטורפים

זה אולי עצוב, אבל זה גםם ממש קורע מצחוק. אני לא מאמינה ששתי הזקנות האלו הלכו מכות. חחחחחחחח! איזה מסכן אתה שהם עושים את כל הדברים האלו לידך וחשפים אותך לדברים הנוראים האלו.
התחלתי לראות דוקטור הו? יפה מאד! אני ראיתי השבוע את פרק 307 נראה לי (שכחתי לכתוב את זה בסדרות השבוע...) ובנתיים אני מ-מ-ש אוהבת את הסדרה הזאת. אבל החיים על מאדים עדיין הרבה יותר טובה!
פרק 105 מעולה. אני ממש אוהבת את כל הקטע שהם בפאב.
הפרק הבא הוא אחד הטובים בסדרה. איזה כיף לך שאתה רואה אותם בפעם הראשונה!
הבוגר זה סרט מטורף לחלוטין. אני צריכה לראות אותו שוב ולהחליט אם אהבתי אותו או לא. אני חושבת שהשיר שאתה מתכוון אליו הוא The Sound of Silence של סיימון וגרפונקיל שעשו את הפסקול לסרט הזה. פסקול ממש טוב!

TheLost

New member
307?

בטוח? לא הכי מסתדר לי עם המשפט
בכל מקרה דוקטור הו ממש טובה וכיפית. במיוחד העונה השנייה. וכן דה סאונד אוף סיילנס. לא היה לי מושג איך קוראים לו אבל החלטתי ללכת לפי המילים
מילא

steelwater

New member
למה לא מסתדר?

פרק 7 בעונה ה-3. לא ראיתי בטלוויזיה, אלא במחשב. והיום חברה שלי באה אלי וראינו עוד שני פרקים והיה מעולה ומטורף ואדיר!

TheLost

New member
../images/Emo3.gif "בינתיים"

כבר עברת שתי עונות בשלב הזה את כבר צריכה להחליט

steelwater

New member
של דוקטור הו?

ראיתי רק חצי עונה. ראיתי איזה פרק או שניים בעונה הראשונה, זו עם רוז והדוקטור הקודם, ואז התחלתי לראות את הסדרה שוב מהעונה השלישית עם מתרה והדוקטור הנוכחי והמקסים. אבל אתה צוד,ק לא התכוונתי שאני לא החלטתי עדיים אם אני אוהבת אותה, אני לחלוטין אוהבת אותה! סדרה גאונית והכי כייפית בעולם לראות אותה. אתמול אני וחברה שלי עישנו מיני מרתון וראינו שני פרקים ולא יכלנו לקרוע את העיניים שלנו מהמסך. יצא לי אולי ניסוח לא משהו, אבל התכוונתי שאחרי כל הפרקים שראיתי אני יכולה להגיד שאני ממש אוהבת אותה.

TheLost

New member
מההה

למה? ה-2 עונות הראשונות מצויינות! איזה חבל

steelwater

New member
אני רוצה לראות אותן!

אני מניחה שהן גם יהיו מעולות אבל התחלתי לראות שוב מהעונה השלישית בגלל שבעונה הזאת ג'ון סים, שמשחק את סאם ב-Life on Mars משחק.
נשארו יל עוד איזה שני פרקים עד שהוא מופיעה שם. היום ראיתי ב-BBC פרק מהעונה השנייה והיה באמת מעולה. ברגע שאני אסיים ת'עונה השלישית אני אתחיל לראות את העונות הראשונה והשנייה.

jess r

New member
ולמוגבלים שלומדים צרפתית

בתור שפה שניה, מה כתוב בתמונה? 1 בפאריל! איזה יום כייפי. אצלינו הוציאו את כל השולחנות בשיעור תנ"ך ואז אחר כך הבנים יצאו להחזיר אותם וחזרו בבוקסרים מטופשים ואחר כך נכנסו עם אלונקה והוציאו את אחד מהילדים בכיתה. המתיחה עם הבלון ממש טובה. זה ממש מנפץ את האשליה שכל הזקנים הם נחמדים (חוץ מהזקנים ההומופובים שצועקים באוטבווס דברים מגעילים). אליך לפחות הם היו נחמדים?

TheLost

New member
היי זה בסדר ../images/Emo3.gif

גם אני לומד צרפתית (או לפחות למדתי עד שקיבלתי פטור). והאמת שאחת הזקנות כל הזמן הסתכלה לכיוון שלי ואפילו ראיתי אותה עושה עם השפתיים "סקסי" ומלקקת את השפתיים
סתם, איכ, לא.

Roncha87

New member
אמאלה!

מה זה הבית אבות הזה? איפה הוא נמצא? כדי שאני לא תקרב אליו. אומנם סבא שלי נמצא בבית סיעודי שנראה כמו בית מלון אבל זה סוג של בית אבות וזה ממש לא ככה שם. במקומך גם אני לא הייתי חוזרת לשם, אני מרחמת על העובדים, מסכנים. המתיחות של 1 באפריל גדולות!!
קרעת אותי. דוקטור הו שליטה, 304 זה האחרון ששודר ביס? כי אם כן בטח ראיתי אותו וגם אם לא הוא בטח מחכה לי ביס מקס
. עונה טובה למרות שבלי רוז זה מעצבן.

TheLost

New member
כן 304 זה האחרון...

לא יודע, דווקא המרת'ה הזאת חמודה לי

steelwater

New member
רק רק קצת פרקים עם רוז

אבל מרתה שליטה! ובעונה החדשה שמתחילה ממש עכשיו יש מישהי חדשה! הקומיקאית הקורעת קתרין טייט, אם מישהו מכיר.

steelwater

New member
נכון

היא הייתה ממש חמודה ומצחיקה והכל, אבל אני לא יודעת כמה היא תתאים כליידי החדשה של דוקטור הו. בנתיים הביקורות מהללות את העונה החדשה, אז נקווה לטוב.

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo63.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מפגשסרט מצויין, היה לי ממש ממש כיף
בנוסף קניתי עוד חולצה חדשה
. ביום חמישי באתי מיוזמתי לבית של אבא שלי והתחלתי לשטוף אותו כדי לחסוך לנו עבודה ביום שישי, היה כיף לשים את מיקה על פול ווליום לנקות
. אחרי זה הלכתי להסתפר ולצבוע שוב. ביום שישי שטפנו את הבית, כמה אבק יאללה. בערב חגגנו לאבא שלי יומולדת [שבכלל התקיימה לפני שבועיים אבל סבתא שלי נפטרה באותו יום] היה ממש כיף לשבת במסעדה עם חלק מהמשפחה ולטרוף קצת בשר
. חזרתי לקרוא וזה כל כך כיף, אני חושבת שזאת בריחת העולם היחידה שנשארה לי שאני לא מרגישה רע עם עצמי כשאני עושה אותה. [כן כן שריטה]. מחר אנחנו נוסעים לסיור בעיתון הארץ, ביום שלישי רן דנקר ועילי בוטנר מופיעים אצלנו במכללה ועוד מעט פסח
. משהו רע שקרה השבוע: הגעתי למסקנה שאני בכלל לא אוהבת את יום שבת. איכשהו תמיד יוצא שאני בדיכאון וזה מעצבן אותי. משהו מצחיק שקרה השבוע: המפגשסרט היה קורע מצחוק!
. לאורך כל הסרט חיושקה ואני רקדנו לצלילי המוזיקה הכי מאגניבה עלי אדמות, מוריקה כל הזמן נאנחה למראה הבחור השווה וכולנו טרפנו פופקורן להנאתנו. ממש חוויה מושלמת
משהו טעים שאכלתי השבוע: הווו הסושי.. הסושי של פרנג'ליקו. אבל ההיי לייט היה הסנדביץ' טמפורה, תענוג
סרט השבוע: סטפ אפ 2. קיטש במיטבו+מוזיקה ענקית+ריקודים מדהימים. צפוי בטירוף אבל מהנה לאללה. פרק בסקראבס: הייייייייי למה לזרות מלח על הפצעים? פרק בסדרה אחרת: עב"ן 401 איזה כיף איזה כיף שחזרה הסדרה המהוללת הזאת
. התגעגעתי. שיר השבוע: יוני בלוך- לוט יוני בלוך- אם לא היום אז מחר אפרת גוש- שעתיים אחרי אפרת גוש- מה שקרה Mika- Big Girls איה כורם- אל תאמיני תמונת השבוע: מי מסתתר בתמונה? שבוע טוב חברים,
רק אושר, כושר, בריאות ויושר

Roncha87

New member
עוד תמונה--

6:50 בבוקר מהחלון של החדר שלי. שכל הימים יתחילו ככה

למעלה