פורום פום פופ.
משהו טוב שקרה השבוע: 1 באפריל- היה קורע מצחוק, סוף סוף כיתה נורמאלית שיודעת לעשות מתיחות. טוב אני אשאיר את זה לחלק של המצחיק
משהו רע שקרה השבוע: לא יודע אם זה ממש רע, עצוב או משעשע אבל הייתי השבוע בהתנדבות בבית אבות ונחשפתי להתנהגויות נוראיות בין התושבים המקומיים הזקנים. שתי ישישות חביבות התחילו ללכת מכות (ממש) ושילבו קללות עסיסיות כמו "כלבה", "גרמנית נאצית" (
) ו"אמן שתמותי בדרך". אחרי זה ארבע קשישות חביבות ישבו כזה על כיסאות בשורה מול המסך טלוויזיה שיש להם ופתאום בא ישיש חביב לאחת מהן עם שטר של 200 שקל והוא מבקש ממנה שתיתן לו לשבת במקום שלה!!! אשכרה שילם לה על זה- והיא לא הסכימה. ואז אחת הישישות שליד לקחה לו את הכסף מהיד, חוצפנית, ואז הוא המשיך לבקש ממנה שתיתן לו לשבת במקום והיא אומרת לו "מה אתה תשב לי על הרגליים?" והוא אומר "אולי אני אשב לך בין הרגליים"!!!
אחר כך היא לקחה את הכסף והיא אומרת לו "נו הנה, עכשיו על מה אני צריכה לחתום?" והוא אומר לה "את לא צריכה לחתום, רק תביאי לי תחתון!"
. ואז הוא התיישב בצד (גם לקחה את הכסף וגם לא נתנה לו לשבת
) ואחת העובדות שם באה ואומרת לכולם שלום ואז כזה הוא עושה לה "אני זוכר אותך... מאתמול בלילה במיטה"!
לא חוזר לשם יותר. ביי. משהו מצחיק שקרה השבוע: טוב, אז ככה: שיעור כימיה, 1 באפריל, המורה מלמדת, מישהו מפוצץ בלון וכולנו נכנסים מתחת לשולחנות
ג-א-ו-נ-י. שיעור לשון, 1 באפריל, המתיחה הכי גדולה בעולם- כל פעם שהמורה מסתובבת ללוח אנחנו מתקרבים עם השולחנות, כל פעם שהמורה שואלת שאלה כולם מצביעים וכשאחד עונה אז כולם מתחילים לענות. רק שאנחנו כאלה גרועים אז כשהיא הסתובבה ללוח, במקום לעשות תזוזה שקטה עם השולחנות כולם זזו עשרות מטרים אז היא קלטה מהר. ואז היא התחילה לתת לנו טיפים מה לעשות לשיעור הבא
ואז בשיעור תנ"ך רצינו לעשות את אותה מתיחה שוב רק שכל השכבה שמעה איך אנחנו גדולים אז החליטו להרוס לנו ולעשות מתיחה משלהם- כולם באים לכיתה שלנו בתחילת השיעור. גם היה מעפן, גם המורה לתנ"ך התעצבנה מזה אז היה לנו קשה לעשות את המתיחה. הרס. לא משנה. וב-3 באפריל פתאום החליטו שרוצים עוד, מעפנים, אז עוד הפעם עשינו את זה עם הבלון. לא משנה
משהו טעים שאכלתי השבוע: שניצל עוף עם תירס.
סתם מה
סרט השבוע: "הבוגר" פרק בסקראבס: - פרק בסדרה אחרת: דוקטור הו 3.04... HIMYM 3.13... מדיום 4.10... לייף און מארס 1.05 (נדמה לי) היה פרק מעולה! שיר השבוע: Hello Darkness של... שכחתי את השם. תמונת השבוע: שבוע הבא דימונה!!