קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מחמאה שקיבלתי השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבת שלום :)

משהו טוב שקרה השבוע: הסתיימה השביתה. כבר התחלתי להילחץ מהבגרויות בסוף השנה. וכנראה שיוציאו את המיקודים הרבה יותר מוקדם, וזה יעזור. המפגש! התגעגעתי אל כולכם והיה ממש כיף. הסופגניות של יעל באמת היו טעימות מאוד... פתאום זה נראה כאילו הכול מסתדר לי. רק שימשיך ככה. משהו רע שקרה השבוע: |הלינקhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482620,00.html|סלינק| זה פשוט נורא. אני מכירה ילדים שלומדים שם, וזה פשוט טראומה בשבילם. ועוד יותר עצוב, שהאלמנה שלו התאלמנה כבר פעם אחת, 8 חודשים אחרי החתונה שלה, וזאת הפעם השנייה. ציטוט השבוע: " יותר כיף להחזיק פה" חיה, לפני שהיא נפלה באוטובוס בגלל אותה אחיזה ארורה. אני מצטערת, אבל זה היה אחד הדברים המצחיקים. :) פרק בסקראבס: כמובן שmy way home שראינו במפגש ביחד עם כל התוספות. שיר השבוע: אפרת גוש-גם אני הייתי שם Damien Rice - 9 Crimes

steelwater

New member
הסביתה הסתיימה באמת?

אתם לומדים ביום ראשון? איזה מוזר... המון בהצלחה! אוי, איזה סיפור נוראי! זה נורא וכזו טרואמה לתמידים. וואו, מסכנה אישתו!

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifהיא הסתיימה והמורים קיבלו תוספת שכר

נאה לפי מה שהבנתי. סוף סוף. אני כל כך ריחמתי על אחותי שבילתה את רוב השנה האחרונה שלה בביצפר בבית, זה מבאס!
.

hodown

New member
אבל הרבה מורים גם פיטרו.

אצל אחותי בבית הספר כבר הספיקו לפטר הרבה בשביל כל ההעלאות בשכר וצמצום הכיתות.

hodown

New member
אוייי חב שלא הוציאו מיקודים מוקדם בזמן שאנחנו

למדנו חחחח בהצלחה!!! כן, אי חייבת להודות שזה באמת היה מצחיק אפילו החייל המעפן הזה צחק. 9 CRIMES באמת טוב!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש! היה ממש על
אממ אתמול בעמינדב עם חברים, היה טעים (בורגרס בר
) ומצחיק משהו רע שקרה השבוע: נגמרה השביתה
מחמאה שקיבלתי השבוע: אתםף בשרשור מפגש
ציטוט השבוע: "חבר" סרט השבוע: המרדף אל האושר! סרט כל כך מעולה. וראיתי גם מעבר לכל דמיון (נראה לי שקוראים לזה ככה), סרט נחמד מאוד פרק בסדרה: ראיתי את הפרק הראשון של פמילי גיי והוא היה גרוע וחוצמזה לא ראיתי כל כך סדרות פרק בסקראבס: משהו מעונה 5... שיר השבוע: לעולם מצידי - היהודים תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

hodown

New member
המרדף אל האושר באמת סרט יפה

לא מבינה למה הרבה סולדים ממנו. לעולם מצדי

steelwater

New member
המרדף אל האושר הוא סרט מדהים!

הוא ממש נגע בי כזה ועשה לי עצוב /מח בלב כזה חחח ובכיתי בו המון. הוא היה כזה יפה ועצוב! וויל סמית היה מעבר למעולה! כל-כך הגיע לו אוסקר על הסרט הזה.

steelwater

New member
הוא לא קיבל

נראה לי הוא היה מעומד. בכל מקרה, אחרי שראיתי את הסרט אמרתי לעצמי שכל-כל הגיע לו לקבל על זה אוסקר, ממש ממש, ומעצבן אותי שהוא לא קיבל.
The Killers and Lou Reed - Tranquilize
שיר קטלני, חזק ביותר.

jess r

New member
שבת נעימה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש
ביום ראשון חגגנו יומולדת לידיד ויצאנו לבאולינג ואז חזרנו אליו הביתה ושיחקנו מונופול כל הלילה. וביום שלישי ראיתי "מעבר ליקום" ביאס פלאנט עם חברה. עשיתי קניות - סוף סוף נפטרתי מזה! כמה שאני שונאת שופינג. משהו הזוי: חברים שלי בנוער העובד והלומד, והם טסים לפולין בפורים. הם מגייסים כספים לממן את הטיסה לחברי הקבוצה שלא יכולים לממן אותה לבד, אז הם מכינים עוגיות ומוכרים אותן בעיר ובתמורה אנשים תורמים כסף. קיצר ניגש אליהם אחד, דיבר איתם, היה נחמד והכל, שם כסף, לקח עוגיה, הלך, אחרי חצי שעה חזר, שם אלף ש"ח במזומן והלך. ממש הזוי. אחד מהם רדף אחריו וצעק לו "קח, קח עוגיה!"
משהו רע שקרה השבוע: החזרה ללימודים היתה מבלבלת ומלחיצה, והכי גרוע זה שאין למה לצפות - אין חופשים באופק. וביום ראשון יש לי צו ראשון ואמנם אני מפסידה 3 שעות רצופות של צרפתית (על הבוקר!), אבל אני גם מפסידה קולנוע מעשי
מחמאה שקיבלתי השבוע: דברים בשירשור מפגש, ואמא אמרה שאני נראת רזה יותר
ציטוט השבוע: דברים מהמפגש, לא זוכרת, הכל היה מצחיק
סרט השבוע: "מעבר ליקום" - נחמד כזה, אין הרבה עלילה, או לפחות אחת משמעותית או מעניינת, אבל יש ביצועים טובים לשירים. פרק בסדרה: פרק בסקראבס: "My Way Home" בגירסה המורחבת
הפרק החדש בעונה השישית, "הסיפור שלהם"... לא משהו. עצוב לחשוב שזו היתה הצצה לעולמו הפנימי של טד. והוא שיחק נוראי לאורך רוב הפרק, לא יודעת, כניראה הוא מסוג הדמויות שלא צריך לתת להם יותר מ-3 דקות זמן מסך ואך ורק דברים טיפשיים לעשות. וגו'רדן פשוט מכוערת, בעעע! הזה שבו דאג אומר "Dead people are like children. Big, dead shildren"
והפרק שבו קרלה נכנסת להריון גרם לי לבכות קצת בסוף
חוץ מזה חרשתי היום על התוספות בדיוידי של העונה הרביעית והחמישית והן ממש מגניבות. שיר השבוע: Wang Chung - Let's Go Reamon - Super Girl סופ"ש נעים לכולם

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifלגבי הפרק בסקראבס

זה היה דיי מגוחך הפרק.. בהתחלה מצחיק והכל אבל אחר כך מעצבן.. בהצלחה בצו ראשון!

למעלה