שבת נעימה ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: המפגש
ביום ראשון חגגנו יומולדת לידיד ויצאנו לבאולינג ואז חזרנו אליו הביתה ושיחקנו מונופול כל הלילה. וביום שלישי ראיתי "מעבר ליקום" ביאס פלאנט עם חברה. עשיתי קניות - סוף סוף נפטרתי מזה! כמה שאני שונאת שופינג. משהו הזוי: חברים שלי בנוער העובד והלומד, והם טסים לפולין בפורים. הם מגייסים כספים לממן את הטיסה לחברי הקבוצה שלא יכולים לממן אותה לבד, אז הם מכינים עוגיות ומוכרים אותן בעיר ובתמורה אנשים תורמים כסף. קיצר ניגש אליהם אחד, דיבר איתם, היה נחמד והכל, שם כסף, לקח עוגיה, הלך, אחרי חצי שעה חזר, שם אלף ש"ח במזומן והלך. ממש הזוי. אחד מהם רדף אחריו וצעק לו "קח, קח עוגיה!"
משהו רע שקרה השבוע: החזרה ללימודים היתה מבלבלת ומלחיצה, והכי גרוע זה שאין למה לצפות - אין חופשים באופק. וביום ראשון יש לי צו ראשון ואמנם אני מפסידה 3 שעות רצופות של צרפתית (על הבוקר!), אבל אני גם מפסידה קולנוע מעשי
מחמאה שקיבלתי השבוע: דברים בשירשור מפגש, ואמא אמרה שאני נראת רזה יותר
ציטוט השבוע: דברים מהמפגש, לא זוכרת, הכל היה מצחיק
סרט השבוע: "מעבר ליקום" - נחמד כזה, אין הרבה עלילה, או לפחות אחת משמעותית או מעניינת, אבל יש ביצועים טובים לשירים. פרק בסדרה: פרק בסקראבס: "My Way Home" בגירסה המורחבת
הפרק החדש בעונה השישית, "הסיפור שלהם"... לא משהו. עצוב לחשוב שזו היתה הצצה לעולמו הפנימי של טד. והוא שיחק נוראי לאורך רוב הפרק, לא יודעת, כניראה הוא מסוג הדמויות שלא צריך לתת להם יותר מ-3 דקות זמן מסך ואך ורק דברים טיפשיים לעשות. וגו'רדן פשוט מכוערת, בעעע! הזה שבו דאג אומר "Dead people are like children. Big, dead shildren"
והפרק שבו קרלה נכנסת להריון גרם לי לבכות קצת בסוף
חוץ מזה חרשתי היום על התוספות בדיוידי של העונה הרביעית והחמישית והן ממש מגניבות. שיר השבוע: Wang Chung - Let's Go Reamon - Super Girl סופ"ש נעים לכולם