קבלת שבת

steelwater

New member
וואו, טירוף!

ח"ח לך איציק. אתה בכושר? חחח! פעם הייתי עושה הליכות ארוכות, של איזה שעה וחצי. זה היה כיף אבל אני ממש עצלנית עכשיו חחח.

steelwater

New member
ייצק!

שמחה שניהנת באיילת. היית עם המשפחה? כולם מקשיבים ליהודים פתאום חחח!

steelwater

New member
אהלן וסהלן

שבוע טוב לכולם.
כן, אני יודעת שאני עונה באיחור רב, לא ממש היה לי זמן. האינטרנט איטי עכשיו בצורה מזוויעה וזה ממש מעצבן אותי.
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של Black Rebel Motorcycle Club! WooHoo! אתם יודעים איזה כיף זה לראות להקה ממש מאגניבה וטובה מחו"ל בהופעה חיה, וכל-כך קרוב לבמה שגם ככה לא כזאת גבוהה? היה ליגה! לא הכרתי הרבה מהשירים, אבל כשהם ביצעו שירים שהכרתי אז זה היה ממש כיף וחוץ מזה הבסיסט שלהם, שהוא והגיטרסיט הם הזמרים גם, הוא אחד האנשים הסקסיים שראיתי!
הוא היה כזה יפה, וכל-כל מוכשר, יש לו קול רררר, והוא ניגן עם כל-כך הרבה תשוקה והתחרע על הבס והגיטרה, נתן ביצועים מדהימים וזה היה כל-כך כיף!
הם נתנו אחלה שואו. ההופעה של missFlag ביום חמישי גם הייתה מעולה! המפגש.
ההורים חזרו מחו"ל!
משהו רע שקרה השבוע: הייתה לי איזה פאשלה בעבודה ואני לא אוהבת את הבוס שלי. הוא מעצבן אותי. אני מרגישה כאילו אני על מין רולרקוסטר כזה מטורף שאני כאילו ישנה כמה דקות כל פעם ואז איכשהו ממשיכה את היום שלי ואני משתגעת! יוצא לי שאני הולכת לישון מאוחר וכמה מאוחר, אבל זה כאילו עדיין מרגיש לי כאילו בקושי ישנתי. זה לא כיף. מחמאה שקיבלתי השבוע: המתופף של missFlag בא אלי אחרי ההופעה ואמר לכל החברות שלי שאני המעריצה האמיתי מספר אחת שלהם חחח! נתתי לו חיבוק ואז כל החברות שלי עשו כזה "אווווו" ואז הוא עושה לי כזה "את נריאת ממש טוב. רזית?" חחחח זה היה כזה מביך! הוא היה ממש חמוד. ציטוט השבוע: סרט השבוע: כוורת בסרט - חמוד, מצחיק וקליל, אבל לא כזה טוב. פרק בסדרה: התחלתי לראות ורוניקה מארס ב-XTRA HOT. זה ממש חמוד ביותר. היום ראיתי פרק שורוניקה מחפשת קוף שניגנב ממעבדה באוניבריטה ודיברו על ניסויים והכל וזה היה ממש עצוב. לשמחתי היא לא החזירה ת'קוף בסוף כדי שלא יתעללו בו. זה בדיוק מתאים לכתבה שהייתה השבוע בידיעות אחרונות, אבל לא כאילו ידענו את הדברים האלו והפגנו נגדם לפני שנים. אגב, קראתי היום שהחבר'ה שעושה את מארס, סקיטלס, אם אנד אמס ועוד כל מיני ממתקים עושה ניסויים בבע"ח אז אני מציע הלך להפסיק לקנות מהים עד שהם יפסיקו עם הניסויים. פרק בסקראבס: אחרי שהלכתם עשיתי עוד קצת מרתון וראיתי עוד כמה פרקים מהעונה השנייה. אה וגם ראיתי את פרק 402 נראה לי, בפעם הראשונה, מעולה! כל-כך כיפ לראות את הפרקים האלו פעם הראשונה. Molly: "I was thinking of calling people by their initials. What do you think JD?" JD: "Sure, why not, I like it." Molly: "Nah, nevermind. Let's stay with Johnny, ok?" JD: "Ok..." שיר השבוע: Black Rebel Motorcycle Club - What Ever Happened to My Rock & Roll? Black Rebel Motorcycle Club - Berlin New Order - Here to Stay New Order – Blue Monday New Order – Bizarre Love Triangle New Order - Tempteition והמון New Oerder בכלל. Joy Division – Love Wil lTear Us Apart U2 האלבום The Joshua Tree Editors האלבום An End Has a Start תמונת השבוע: תמונה של הסולן/בסיסט/גיטריסט הסקסי מההופעה.

Roncha87

New member
יעל את כזאת חמודה!../images/Emo99.gif

ממש עושה לי טוב לקרוא את ההודעה הזאת למרות כל הדברים הפחות טובים. נשמע ממש כיף ההופעה והמחמאה מהסולן! ואו! איזה כיף לך! אני מאמינה שהכל יסתדר בסופו של דבר, הכל לטובה את יודעת את זה נכון?
המשך שבוע מעולה יקירתי היפה!

jess r

New member
402 נהדר

מולי ממש מקסימה והנאום של ג'יי.די פשוט קורע
"מה אני אעשה עם כל כרטיסי ה"ג'ון דוריאן - צ'יף רסידנט"?!!"

למעלה