קבלת שבת

mikmik000

New member
אני חושבת שנתתי לה הזדמנות די הוגנת..

ראיתי 5 פרקים [שזה הרבה ביחס למספר הפרקים שבכל הסדרה חח], ולא התחברתי אליה כ"כ.. היא חביבה, אבל הנוכחות הבריטית מורגשת בה מאוד, ואני לא כ"כ אוהבת את זה. מה שכן, השחקן הראשי באמת חמוד
והשיר ממש טוב.

jess r

New member
החיים על מאדים

סליחה שאני מתערבת, אבל אם כבר אנחנו דנים על סדרות והזכרת אותה... ראיתי את כל הסידרה ב-3 ימים אז אולי זה בלט לי יותר - אבל כ-ל פרק, יש להם את אותו וויכוח של השיטה של סם מול השיטה של ג'ין. פשוט כל פרק. כאילו הם מתחילים מאפס. כאילו במשך ששת הפרקים שלפני כן הוא לא הוכיח לו שאפשר גם ככה. כל פעם, על אותם דברים. והעלילה קצת אה... לא יודעת... לא ממש ממשיכה מפרק לפרק, שזה לא רע אבל זה מציק כשרואים הכל ברצף. חוץ מזה היא ממש נחמדה והיו שם בדיחות טובות וימים אחר כך לא הצלחתי להוציא את המבטא הבריטי מהראש, כל דבר באנגלית שחשבתי עליו חשבתי עליו במבטא בריטי

דקסטר ממש לא חולני~נדחפת~><../images/Emo129.gif

כשרואים ומתעמקים בפרק, מבינים כמה גאונית הסדרה הזו. היא גורמת להזדהות עם רוצח פסיכופט. אולי בגלל התסריט, שכתוב בצורה כל כך תמימה ובכלל לא תמימה, אולי כי הוא יודע שהוא פסיכופט, ואומר דברים בנוסח ילדותי,אבל הקשר לא ילדותי בכלל, והעובדה שהוא לא רע-פשוט לא אכפת לו. אולי את סולדת מהדם ואני ממש לא, (קצת אובססיבית אפילו, יש לו עבודה ממש מעניינת, מומחה לכתמי דם נשמע כ"כ מרתק0_O) ובגלל זה לא מצאת סיבה להתעמק בסדרה, אבל אחרי כל הפוזה של ה"מפחיד! דם! אימה!" זו באמת סדרה גאונית
כמובן, לדעתי בלבד

Roncha87

New member
אההה המדרגות הארורות!!!../images/Emo2.gif

חחחח כמה החזרת אותי אחורה עכשיו אתה לא מבין בכלל ואי.. נוסטלגיה. רק שתהיה בעניין שטכנית השתחררתי ביום שישי מבחינת התאריך, סוג של סגירת מעגל. כל הכבוד על החניך המצטיין, למה לא נשארת להדרכה בבה"ד? יש שם אחלה קורס מפקדים ושווה לך לא? זה לא מפתיע שכולם מתים עליך, איך אפשר לא?

steelwater

New member
מזל טוב!

וואו, חנין מצטיין! אני גאה בך חחח! איזו תמונה חמודה, ואזיה מווווזר לראות אותך על מדים חנפל חחח! רקוויאם לחלו זה סרט מעולה ומזעזע.

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש היה מאגניב
. אביב גפן הופיע אצלינו במכללה ביום שלישי והיה לי ממש כיף. יום רביעי היה מיוחד
. חזרתי עכשיו מהמשפחה ברמת גן והיה לי הכי כיף בעולם אני חולה עליהם!
. הארי פוטר 7. ואו. אין לי מילים. ועוד לא סיימתי
משהו רע שקרה השבוע: מצב בריאותי לא משהו. עצבים מיותרים ועמוסים...
מחמאה שקיבלתי השבוע:
ציטוט השבוע: עדי עם הפיצה
. איציק והמצאת השמות שלו
. ועוד כלמיני במכללה חחח. סרט השבוע: פרנהייט 9/11 התחלנו לראות לעבודה בקורס קולנוע תיעודי. חזק. פרק בסדרה: מלא מלא האנטומייה של גריי
פרק בסקראבס: 507 המורחב
. שיר השבוע: Brandi Carlile - Follow
תמונת השבוע: כן כן זאת תמונת השבוע שלי. היא מייצגת הכל מבחינתי
. שבוע טוב ורגוע לכולם
שמרו על עצמכם

hodown

New member
סליחה שהדבקתי אותך ../images/Emo10.gif

הכל באשמתי. יקוללו כל המחלות. אני עד עכשיו משתעלת רק שתדעי. נחנקתי בסרט. סליחההההה תרגישי טוב רונה- לי איזה תמונה

jess r

New member
אחלה תמונה

אתם לומדים על קולנוע תיעודי? מה אתם לומדים? ועצבים, וזה - הכל עובר. תתמקדי בדברים טובים :)

steelwater

New member
Brandi Carlile בחורה חביבה ביותר!

אביב גפן במכללה? מאגניב! לא מתה עליו אבל הופעות חינם זה נחמד.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifגמני. והופעות חינם זה ה-דבר

שבוע הבא יש אצלנו עצרת לחטופים, המשפחות שלהם באות והולכות להיות כל מיני הופעות, אני עדיין לא יודעת של מי. יהיה טוב
. אני ממש מבסוטה מהאגודה שלנו, היא עושה לנו מלא דבירם. למשל, הצליחו לארגן לנו תוכנית שלמה שלנו של אחד נגד מאה, רק שלנו, זה ענק!.

hodown

New member
הלוווו

משהו טוב שקרה השבוע: היה מפגש, היה הרבה נסיעות לכל מקום. למען האמת רק עכשיו חזרתי מחיפה- ראיתי מצפן הזהב חיחי. נתן לי הזדמנויות לשמוע הרבה שירים. משהו רע שקרה השבוע:באו אלינו חברים של אבא שלי והם קווקזים והבת שלהם כרגע ילדה בת והם התחילו לשאול שאלות כמו- מתי את מתכוונת להקים משפחה? אהם. סליחה נחנקתי מחמאה שקיבלתי השבוע: שאלות מביכות אתם שואלים ציטוט השבוע:"חבר" עדי עדי שתהיי בריאה חחח. סרט השבוע: מצפן הזהב!! סרט חובה חובה חובה. פרק בסדרה: לא ראיתי שום סדרה חדשה פוי למי יש זמן? פרק בסקראבס:הו המון. במיוחד MY WAY HOME שיר השבוע:Stone sour- Bother תמונת השבוע: גררר לא מוסיף לי את התמונה

alkai

New member
מוצ"ש.

משהו טוב שקרה השבוע: במשך השבוע שום דבר טוב. חזרתי ממשחק של מכבי עכשיו, זה תמיד נחמד כשמנצחים. משהו רע שקרה השבוע: שבוע באסה בכללי. מחמאה שקיבלתי השבוע: - ציטוט השבוע: "כמה זה עולה?" -"כתוב." "וכמה זה עולה?" -"כתוב." "וזה?" -חינם לא כולל. "לא כולל מה?" -המחיר שכתוב. סרט השבוע: אמריקן פאי 6. מצחיק. פרק בסדרה: דקסטר 211-212, אחלה סיום עונה. סדרה גדולה. פרק בסקראבס: לא יצא לי לראות. שיר השבוע: Don't Want To Talk About It - 50 cent Nice - Chris Brown feat The Game Know my Name - Blake Lewis feat. Lupe Fiasco All of My Life - Obie Trice I Get Money - 50 Cent When I Get Free - 2PAC House Of The Rising Sun - Animals High hopes - Pink floyd תמונת השבוע:

Angelus

New member
למה עדין ממשיכים לצלם אמריקן פאי?

זה סרט פורנו במסווה!

creepy creep

New member
אביעד!../images/Emo13.gif

לא מקובל עליי שכל שבוע הוא באסה בשבילך... בכלל לא. הציטוט
רק אצלכם בצרכנייה מוצאים אנשים כאלה. שבוע טוב :)

Angelus

New member
שבוע מבורך

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש, אילת, זמן עם המשפחה מחמאה שקיבלתי השבוע: שאני נראה בוגר לגיל שלי? ציטוט השבוע: "השמועה אומרת שהלכת כמו בני ישראל במדבר" סרט השבוע: סרט משעמם על פיצות פרק בסדרה: ווידס 107
ננסי בוטווין.. פרק בסקראבס: 507!
הגירסא הארוכה .. כל הכבוד לרון וליעל .. הורדתי ואני נהנה שיר השבוע: לא זוכר, משום מה תקוע לי שיר של היהודים עכשיו תמונת השבוע: המלון שלי

Roncha87

New member
איך היה באילת?

סרט על פיצות? WTF?? נראה אחלה מלון, חפשן
. ציטוט מצחיק מי אמר למי??

Angelus

New member
היה...

היה משהו טוב. הציטוט נאמר עלי, לצערי -- המלון שלי ממוקם כמה ק"מ טובים מאילת, (ק"מ או שנים ממצרים) .. ובשביל להספיק לטיסה של 17:20 שהיא טיפה אחרי צאת שבת, נאלצתי ללכת ברגע כמעט שעתיים.

למעלה