שבתתת
משהו טוב שקרה השבוע: - קיבלתי חניך מצטיין... למרות שזאת לא בעיה לחרשן כמוני לקבל ציון טוב בקורס קליל כמו מאחזק תחמושת. - שבירת דיסטנס. אוי, זה היה כיף. והמפקדת שלי מרעננה! - יש לי מכשיר חדש! (פלאפון, כן?) Sony Ericsson z610i... ועוד מעט יהיה לי ג'יגה זיכרון, וכל האנשים באוטובוס/רכבת/בסיס ישמעו את השירים שלי. *צחוק מרושע* משהו רע שקרה השבוע: - סיימתי קורס. עד כמה שזה הזוי, נהנתי בבה"ד 20. אולי כי ביליתי שם חודשיים ראשונים בצבא, ונהנתי מהם. ואולי בגלל שאני מתחיל סדיר, וזה ההבדל. כשאני בחימוש בקורס, אני קורסיסט. כשאני בחימוש בסדיר, אני חימושניק. ולצערי אני לא יודע היכן ישבצו אותי. ואני לחוץ. מחמאה שקיבלתי השבוע: - בשבירת דיסטנס הסמלת מעיין טרחה לציין שאני בנאדם ממש מצחיק. - חוץ מזה, בערך כל האנשים שם מתים עליי (חוץ מערס טמבל שממשיך בכל הזדמנות לקרוא לי "צהוב". אני מחזיר לו ב"חום" או "שחור" או "הכל מקנאה, טמבל") ציטוט השבוע: היו יותר מדי דברים מצחיקים. אבל אתמול היה כיף להבהיל את קרן בזמן שהיא שתתה קולה ולראות אותה נחנקת מצחוק מתה לירוק את הקולה. סרט השבוע: רקוויאם לחלום. גאוני, מזעזע, מעולה, הזוי, משוחק טוב, מבויים טוב, ערוך טוב. בערך כל מה שצריך מסרט. והשם של הסרט רק מעצים את התחושה. פרק בסדרה: פושינג דייזיס, כי אין פרק שמאכזב אותי. פרקים 11 ו-12 של דקסטר, עונה שניה הסתיימה בפרקים מעולים. וואו. שירי השבוע: Stars - Window Bird לפעמים יש יתרון שהאמפי4 מחליט להכניס שירים על דעת עצמו. שיר שלא שמעתי הרבה, פתאום הופיע, ומסתבר שהוא שיר ממש טוב. Counting Crows - Rain King כי צעקתי פעמיים השבוע I AM THE RAIN KING. YEAHHHHHHH