קבלת שבת

hodown

New member
../images/Emo6.gif קח קח עוגיה

בהצלחה בצו הראשון!! חחחחחח ענק: Dead people are like children. Big, dead shildren

Ch3nf3l

New member
שבתתת

משהו טוב שקרה השבוע: - קיבלתי חניך מצטיין... למרות שזאת לא בעיה לחרשן כמוני לקבל ציון טוב בקורס קליל כמו מאחזק תחמושת. - שבירת דיסטנס. אוי, זה היה כיף. והמפקדת שלי מרעננה! - יש לי מכשיר חדש! (פלאפון, כן?) Sony Ericsson z610i... ועוד מעט יהיה לי ג'יגה זיכרון, וכל האנשים באוטובוס/רכבת/בסיס ישמעו את השירים שלי. *צחוק מרושע* משהו רע שקרה השבוע: - סיימתי קורס. עד כמה שזה הזוי, נהנתי בבה"ד 20. אולי כי ביליתי שם חודשיים ראשונים בצבא, ונהנתי מהם. ואולי בגלל שאני מתחיל סדיר, וזה ההבדל. כשאני בחימוש בקורס, אני קורסיסט. כשאני בחימוש בסדיר, אני חימושניק. ולצערי אני לא יודע היכן ישבצו אותי. ואני לחוץ. מחמאה שקיבלתי השבוע: - בשבירת דיסטנס הסמלת מעיין טרחה לציין שאני בנאדם ממש מצחיק. - חוץ מזה, בערך כל האנשים שם מתים עליי (חוץ מערס טמבל שממשיך בכל הזדמנות לקרוא לי "צהוב". אני מחזיר לו ב"חום" או "שחור" או "הכל מקנאה, טמבל") ציטוט השבוע: היו יותר מדי דברים מצחיקים. אבל אתמול היה כיף להבהיל את קרן בזמן שהיא שתתה קולה ולראות אותה נחנקת מצחוק מתה לירוק את הקולה. סרט השבוע: רקוויאם לחלום. גאוני, מזעזע, מעולה, הזוי, משוחק טוב, מבויים טוב, ערוך טוב. בערך כל מה שצריך מסרט. והשם של הסרט רק מעצים את התחושה. פרק בסדרה: פושינג דייזיס, כי אין פרק שמאכזב אותי. פרקים 11 ו-12 של דקסטר, עונה שניה הסתיימה בפרקים מעולים. וואו. שירי השבוע: Stars - Window Bird לפעמים יש יתרון שהאמפי4 מחליט להכניס שירים על דעת עצמו. שיר שלא שמעתי הרבה, פתאום הופיע, ומסתבר שהוא שיר ממש טוב. Counting Crows - Rain King כי צעקתי פעמיים השבוע I AM THE RAIN KING. YEAHHHHHHH

hodown

New member
מזל טוב ע החניך המצטיין...

יא חנון!!
אל תזכיר פלאפון תכף מישהו יקפוץ פה עם ה- N95 שלו
רקוויאם לחלום? פושינג דייזיס? דסקטר? אני היחידה שלא מתחברת לדברים כאלה? טוב נו... חן התגעגעתי אליך במפגש יא חמור. אל תבריז בפעם הבאה

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif את היחידה שלא מתחברת לדברים כאלה חחח

או לפחות בין הבודדים
לדעתי: רקוויאם לחלום-אחד הסרטים הכי טובים ביקום
דקסטר-אחת הסדרות הכי טובות בטלויזיה האמריקאית, עם הוויס-אובר הכי טוב, וקאסט מדהים ביותר
פושינג דייזיס-אחרי צ'אק, הסדרה החדשה הכי טובה בעונת השידורים הזו. חמודה, מרעננת, מרגשת, ומדהימה. ניסית בכלל לראות את כל אלה לפני שאת שופטת? P:

Roncha87

New member
../images/Emo31.gifהיא לא היחידה!!!

רקוויאם לחלום סרט נוראי- אומנם מבויים מעולה אבל אני לא מסוגלת לראות אותו. דקסטר סדרה חולנית ומי לעזאזל יבנה סדרה כזאת הזויה. וכל זה כמובן לדעתי

jess r

New member
בהחלט לא ../images/Emo13.gif

ב"רקוויאם לחלום" בחלק האחרון מנסים לדחוף הכל בכוח, כאילו "תבכו, תבכו!" וזה חבל, כי החלקים הראשונים של הסרט כן מצליחים לרגש. "דקסטר" פשוט כתובה רע לטעמי - הוא הרבה פעמים מדבר, מדבר, מתיימר להגיד משהו חכם אבל לא אומר כלום.

alkai

New member
דקסטר מבוססת על ספר.

ואם מתעלמים מהתקציר ההזוי, ופשוט מתחילים לראות באופן מסודר, מבינים שזה דיי גאוני. ולא מתיימר להיות חכם, ג'ס.

jess r

New member
../images/Emo3.gif

ראיתי מהתחלה עד פרק 6-7, והרגשתי כאילו הוא סתם זורק משפטים שנשמעים טוב.

mikmik000

New member
חח אז אמרתי או לפחות בין הבודדים P:

רקוויאם לחלום זה סרט גאוני. הרעיון הכללי אולי באמת קצת הזוי, אבל הצילום\מוזיקה\עריכה\בימוי.. הכל שם פשוט מושלם לטעמי. חזק ומרגש. דקסטר ממש לא חולנית :O הרעיון הכללי באמת נשמע מוזר ומגעיל, אבל אחרי שרואים כמה פרקים מתחברים לסדרה ומבינים את הגאונות שבה. הסדרה מבוססת על הספר, אבל לדעתי היא גם עשוייה טוב בלי קשר לעלילה. הקאסט מצויין, הדרך שבה עשו את זה גורמת גם לאנשים כמוני שבד"כ סולדים מדם להתעלם לגמרי מהעובדה הזו ולהכנס לחווית הצפייה כמו שצריך, ומייקל סי הול גורם לך להתאהב ואפילו להזדהות עם רוצח סדרתי. נשמע מטורף, אבל לדעתי זה לגמרי נכון. כמה פרקים של דקסטר ראית שאת ממהרת לשפוט אותה?

Roncha87

New member
איך אני אוהבת שעושים את זה,

שאם אני אומרת דעה הפוכה אז ישר נוטים להחליט שאני "ממהרת לשפוט את הסדרה" מבלי שראיתי אותה. כן ראיתי פרק או שניים וממש לא התלהבתי. מה לעשות יש כאלה. לא רציתי להמשיך כי לא נראה לי כזה חשוב. רקוויאם לחלום גם כן סרט חולני. לדעתי לא שווה לראות משהו שעושה לי בחילה או שמזעזע אותי פיזית ברמות קשות. סתם בזבוז זמן. אז כן דקסטר ורקוויאם לחלום שניהם זיעזעו אותי. והדבר האחרון שאת יכולה להגיד עלי זה שאני שופטת מבלי לבדוק הכל. אולי במקרה זה פשוט הטעם שלי וזהו? בלי שום קשר? אה?

alkai

New member
לא להתעצבן... :X

רק שתדעי, אני שונא סרטים כמו "המסור" או סתם סרטי אימה עם דם. לא טורח לראות אפילו. אבל לדקסטר ממש התחברתי למרות הדם והאיברים. לא מנסה לעצבן אותך, רק לגרום לך לראות כי את באמת מפסידה. ופרק או שניים לא מספיקים כדי לשפוט את הסדרה, היא מתפתחת ממש יפה בהמשך ויש גם הפתעות לא קטנות. בסה"כ זה מבוסס על ספר מאוד מצליח. אם תצליחי להתחבר לסדרה כמונו, זה כבר לא יזעזע אותך פיזית ברמות קשות. להפך, כל חיתוך של דקס יעלה לך חיוך. (נשמע חולני, אה?)

Roncha87

New member
זה נשמע חולני בטירוף

וזה מעצבן כי זה מעצבן חחח פשוט לחשוב שמיהרתי לשפוט סדרה סתם ככה. מאוד קשה לי להתחבר לסדרה אם על ההתחלה היא לא מושכת אותי במאה אחוז ועוד יותר קשה לי להכריח את עצמי כי זה אולי יתפתח להיות משהו יותר טוב בהמשך [למשל-העונה השנייה של אבודים, הפרק הראשון על הפנים אז הפסקתי לא רואה יותר. לא משנה כמה העונה השלישית מצוינת ולא משנה כמה אהבתי והתמכרתי לעונה הראשונה...]. יכול להיות שאתם מתחברים לזה ויש מצב שאני לא ניסיתי מספיק, אם אתה אומר אולי שווה לנסות אבל שוב מאוד קשה לי להמשיך אם הסדרה לא ממכרת אותי על ההתחלה, זה חלק מהקיצוניות שבי
. והמסור- בעעעע
מזעזע.

steelwater

New member
אני חייבת להגיד

שעוד לא ראיתי את דקסטר אבל אני מסכימה אם אביעד שזה באמת לוקח לרוב יותר מפרק או שניים להיכנס לתוך סדרה. לרוב מאתה באמת לא יכול לדעת מהשני פרקים הראשונים, בעיקר שמדובר בפיילוט וזו רק ההתחלה של הסדרה והיא עוד לא נשענת על שום דבר ואז צריך להחליט מה יהיה בפרק הראושן, אבל אז מתגלים עוד כל מיני דברים ודמויות בפרקים הטיפה יותר מתקדמים. פושינג דייזיז ראיתי רק את הפרק הראשון ולא אהבתי, אבל אני כן רוצה לתת לזה עוד צ'אנס.

mikmik000

New member
גם לדעתי..

צריך לראות לפחות חצי עונה [תלוי במס' הפרקים.. במקרה של דקסטר למשל זה 12, אז אני חושבת שצריך לראות לפחות 5-6 פרקים ואז להחליט] בשביל לגבש דעה על הסדרה. וממליצה לך להמשיך עם פושינג דייזיס
בפרק הראשון גם אני לא כ"כ חבבתי אותה, כי היא הייתה לי צבעונית מידי וקצת ילדותית.. ואז בהתחלה היו גם פרקי סטנד-אלון שהתחילו ליהיות קצת מאוסים, אבל בכמה פרקים האחרונים מתחילה ליהיות המשכיות בין הפרקים ובין העלילות, ויותר נכנסים לחיים האישיים של הדמויות, וזה גם לדעתי לסדרה לעלות שלב.

mikmik000

New member
לא אמרתי שאת ממהרת לשפוט אותה.. :\

שאלתי כמה פרקים ראית לפני שאת קובעת עובדות על הסדרה.. לא החלטתי שלא ראית מספיק, אולי בשבילך זה מספיק בשביל לשפוט, פשוט לא ידעתי אם בכלל ראית פרקים או שסתם קבעת עפ"י התקציר או הרעיון הכללי שלה.. אז שאלתי. ><" וגם אותי בד"כ מזעזעים דברים כאלה, אבל בדקסטר זה נהיה קצת יותר עדין ופחות מורגש ומזעזע עם הזמן, ולדעתי כדאי לתת הזדמנות מעבר ל2 פרקים ראשונים, אבל זה עניין של טעם.. אם את לא רוצה, את לא חייבת P:

למעלה