שבוע טוב!../images/Emo163.gif
משהו טוב שקרה השבוע: יעל הייתה אצלי בסופש!!! היה לי ממש כיף, יצאנו לפאב ועשיתי לה שיעור גיאוגרפיה על הצפון, לימדתי אותה איפה הצפון מזרח דרום מערב וכו', נסענו לחיה והרצנו צחוקים על הכל בערך היה ענק לסיכום! יעל תעלי תמונות ומיד!
וכמובן שביום חמישי היינו בסרט חיה מוריה אביעד ואני, היה כל כך מצחיק תקשיבו, אביעד מלך, מוריה מתוקה וחיה כמו תמיד ענקית! חוצמיזה, גיליתי שקיבלתי פטור מקורס אוריינות תקשוב שזה קורס של וורד, אקסל ופאוור פוינט, שזה רק אני ועוד 3 מהכיתה שלי. ז'תומרת, עוד חלונות למערכת
עכשיו חזרתי מחברים ופגשתי חברה שלא ראיתי מלא זמן היה כל כך כיף לראות אותה, שכחתי כמה אני אוהבת אותה
בכללי שבוע טוב. משהו רע שקרה השבוע: לחץ מהלימודים והסתגלות לכל המערכת והמעונות, השינוי קצת קשה אבל מתגברים
מעשה טוב שעשיתי השבוע: חיכיתי לשותפה שלי רבע שעה כדי שהיא תוכל לחזור איתי למעונות באוטו [זה היה בשבע וחצי בערב שתבינו את הקטע, אחרי 12 שעות לימודים
] חחח מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שרצוי לאכול יותר משני סנדביצ'ים ביום שלומדים בו 12 שעות
סרט השבוע: התחלנו לראות את נשיקה אחרונה אבל לא סיימנו כך שאין סרט. פרק בסדרה: עב"ן שליטה
פרק בסקראבס: 610 התחיל מצחיק אבל היס מקס המצעבן הקליט לי רק חלק! כך שאת הסוף עדיין לא ראיתי
שיר השבוע: הכינורות מהסרט "משחקי בילוש" מוזיקת טקס זיכרון
אביתר ומאיר בנאי- אצלך בעולם Joshua Radin- Today תמונת השבוע: טוב עקב סיבוב הביקורים אני סוף סוף אשים תמונה מהביקור שלי אצל יעל ממזמן חח יעל מתחננת כבר מלא זמן שאני אעלה אז כדאי לא?
שבוע טוב חמודים! רק אושר ובריאות וסעו בזהירות אה? [יעל בשבילך
] אוהבת!