קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת!

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מעשה טוב שעשיתי השבוע: מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

Ch3nf3l

New member
שבת זה הכי, אחי.

משהו טוב שקרה השבוע: - סיימתי טירונות. - נפגשתי עם רב סרן שהוא ראש מדור של יחידת צופן (יחידת מחשבים די מסווגת, שאחראית על אבטחת מידע) והוא אמר שהוא היה מת להוציא אותי מחימוש ולקבל אותי אליהם איכשהו, והוא ינסה. וחוץ מזה, כנראה יש לי פרוטקציות גם בתוך חיל חימוש. משהו רע שקרה השבוע: - סיימתי טירונות. (היא הייתה קלה וכיפית, התחברתי לאנשים, ואני הולך להתחיל להיות חייל חימושניק בסדיר. לא כיף.) מעשה טוב שעשיתי השבוע: - לא יודע, תרמתי מעצמי והתנדבתי לעשות דברים בטירונות ולא רק מתוך עניין בצ'ופרים? מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: - שגם אנשים שמפקירים נשק (כלומר, המ"פ גונב להם אותו באמצע הלילה) יכולים לזכות בתואר מופת פלוגתי. סרט השבוע: - אהממ.. פרק בסדרה: Scrubs, Pushing Daisies.. יאדה. שיר השבוע: The Perishers - Carefree כי מסתבר שהוא השיר היחידי שעבר לאמפי 4 שלי, ואותו נאלצתי לשמוע בטירונות כל הזמן. אבל אני חייב לציין ששמתי גלגלץ ואיכשהו The Scientist של קולדפליי, ו-Lost Cause של בק העציבו אותי (בעיקר השני, כי אני בחימוש)

Roncha87

New member
חן!

זכית בתואר מופת פלוגתי?! דיברתי עם חברה שלי ושאלתי אותה אם היא מכירה את השם שלך והיא אומרת לי "מה? באמת?! הוא היה במחלקה שלי!" אולי תזהה אותה בשם "המפקדת הבלונדינית" חחח והיא בכלל לא. אגב, המ"מית שלך הייתה בתחרות יופי של אילת וזכתה בחביבת הקהל, ראית מה זה? חחח תגיד לי מחר לאן שלחו אותך ואני אגיד לך אם אני מכירה מדריכות שם. בוחני תחמושת נמצאים בבניין של האלאופ אז יש שם כמה שאני מכירה. בקיצור בהצלחה

Ch3nf3l

New member
חס וחלילה.

אני לא מטומטם מספיק כדי לזכות במופת פלוגתי בחימוש (כי אז מה הסיכוי שהיו מוותרים עליי), ולא מספיק מטומטם כדי להשאיר נשק בעמידה בלילה ולצפות שהמ"פ לא יקח אותו. מפקדת בלונדינית...? המ"מ לא בלונדינית, היא סתם נראית ממש טוב. מפקדת כיתה 7 הייתה קצת בלונדינית (דקלה) או הסמלת (רותם). חחח טנקס

steelwater

New member
מזל טוב על סיום הטירונות!

ואני שמחה שיצאת כלי, אבל אל יותר מידי. המון בהצלחה בהמשך! מקוהו שיתנו לך משהו יותר טוב מחימוש, ואם לא, אז משהו מהדבירם הטובים בחימוש. כל-כך מוזר לי לראות כל-כך קצת שירים אצלך!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: השביתה כמובן ^^ קיבלתי את המערכת החדשה שלי (שחורה כזאת.. ואני זוכרת שלמישהו פה יש אותה
) משהו רע שקרה השבוע: המנילה שקיבלתי קצת איכזבה אותי כי לא היה שם את התפקיד שרציתי.. מעשה טוב שעשיתי השבוע: הלכתי לשיעורי מתמטיקה XD מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: להיות מקפלת מצנחים זה לא משתלם סרט השבוע: היחידי שראיתי - חופשיות על הבר.. וכן זכרתי שהוא כזה חמוד
פרק בסדרה: רוקסטאר! אווי אני כל כך אוהבת את זה! (חבל שגילתי מי הזוכה
) פרק בסקראבס: זה שהיה השבוע ביס שיר השבוע: כל היהודים - מציאות נפרדת ופורטה תמונת השבוע:סטיבן
וסלאש
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Roncha87

New member
המערכת שלי!!!../images/Emo99.gif

תתחדשי! היא מלכה
הוווו חופשיות על הבר, אני חולה על הסרט הזה!
והמבטא שלו אררררר חח

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הפרק האחרון של "בנות גילמור" היה מצויין. יצאנו לסרט עם חברים, היה ממש כיף. חגגנו יומולדת לחברה והיה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: "בנות גילמור" הסתיימה. זה ממש מוזר, כי התחלתי לראות את הסידרה רק לפני חצי שנה ויש לי עונות להשלים, אבל עדיין. וואו. תקופה של אווירה מדכאת באופן כללי. מעשה טוב שעשיתי השבוע: מה אני, סנטה קלאוס? סרט השבוע: ראינו "לירות כדי להרוג" בקולנוע - משעשע וקליל כזה. ראיתי "חופשיות על הבר", סרט גרוע. "עיר החטאים" - כי שידרו אתמול וזה אחלה סרט למרות שלא באמת ראיתי אותו השבוע. "נשיקה אחרונה" - הרבה יותר טוב בצפיה שניה, צריך לצפות בו במצב הרוח המתאים. "תותי בר" - לא הבנתי כלום, אבל עכשיו אני יכולה להגיד שראיתי סרט של ברגמן. "מונטי פייטון: בריאן כוכב עליון" - ממש הזוי, והמונטי פייטון הראשון שראיתי. "יומנה של ברידג'ט ג'ונס" - אה! סוף סוף ראיתי. מה ההתלהבות? היו רגעים נהדרים ומצד שני הוא בכלל לא כזה טוב, ובטח שלא עולה על הספר המצויין. "חמים טעים" - "אף אחד לא מושלם"
"דיסטרביה" - האמת היא שהוא הרבה יותר טוב משחשבתי שהוא יהיה. מן זבלון צפוי כזה שבכל זאת מהנה לראות. פרק בסדרה: הפרק האחרון של "בנות גילמור" - מבחינתי, לא יכלו לסיים את זה אחרת. ככה בדיוק צריך לסיים סידרה נהדרת כזאת. "נמלטים" - הראשון בעונה השלישית והמיותרת. בחיי, איזו התעללות! זה בדיוק עונה 1 מהתחלה - שוב תקעו אותו בכלא ווהא צריך להימלט. נו באמת! כבר מתחיל להימאס. כמה אפשר להתעלל בדמות מסכנה? פרק בסקראבס: אוו, איזה שבוע נהדר זה היה! כל הפרקים ששודרו השבוע בעונה הרביעית
הפרק הראשון ממש מצחיק, המשחק של ג'יי.די משעשע, כשהוא מוותר לאליוט על המתמחה ראשי-שני ומולי
מולי ממש נהדרת. ואתמול היה "My Cake" המקסים שראיתי פעמיים ברצף (איזה כיף שיש יס מקס). שיר השבוע: Nine Inch Nails - Head Like A Hole Travis - 3 Times And You Lose Travis - Colder

Angelus

New member
באמת אהבת את הסרט shoot em up?

אחי החליט שזה סרט טוב ולקח את כל המשפחה לסרט... התביישתי לשבת ליד ההורים.

jess r

New member
אולי סתם הייתי במצב רוח טוב,

אבל באמת שזה סרט כייפי כזה. היו כמה רגעים מביכים, אבל בגדול היה אחלה אקשן וקטעי ההומור היו מצחיקים. ליותר מזה לא ציפיתי. ההורים גם לא אהבו?

Roncha87

New member
יס מקס שליטה../images/Emo47.gif

איך לא אהבת את חופשיות על הבר? יש לך טעם מאוד מעניין ושונה משלי
ומיי קייק אחד ה-פרקים!

jess r

New member
איך כן אהבת אותו?

עלילה צפויה ומשעממת. דיאלוגים קיטשיים ומגוחכים. חרא מוזיקה - הרבה שירי פופ גרועים. יש לה קול מזוויע! לא פלא שיש לה פחד במה. הריקודים שלהן פשוט איכס, כאילו לא היה תקציב לשיעורי ריקוד כי הכל הלך על תאורה גרועה וכמויות אדירות של מים (הסרט עושה רושם של חשוך ורטוב). בחור מכוער. מיי קייק ממש טוב. כשראיתי אותו פעם ראשונה לא ממש אהבתי אותו, וחשבתי שכל עניין האגרוף בפנים של קוקס היה הזוי מידי אבל הפעם מאוד התרגשתי ממנו. מהפרק, לא מהאגרוף...

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

ושוב אחזור על עצמי ואומר שיש לך טעם מאוד שונה משלי. אני אוהבת קיטש ושירי פופ לרוב. אני אוהבת סרטי טראש שמעבירים את הזמן בכיף בלי יותר מידי העמקה [ברור שלכל גבול יש גבול וכמובן שיש סרטי חפירות שאני אוהבת]. והבחור?! הבחור? אוי ווי.. טוב טוב אנחנו מאוד שונות חח הפרק מרגש בטירוף... לפחות על זה אנחנו נסכים

steelwater

New member
פעמיים ברצץ? איזו גדולה!

כי זה פשוט פרק מעולה, אבל עדיין טירוף חחח! ואו, ראית הרבה סרטים השבוע. רק עכשיו ראיתי את בריג'יט ג'ונס? בושה! זה אחד מעשרת הסרטים שאני הכי אוהבת בעולם - סרט מעולה ממש. אני לא אהבתי את נשיקה אחרונה בצפייה הראשונה ובצפייה השנייה ממש אהבתי אותו גם.

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: למרות שמהרבה סיבות זה היה שבוע מחורבן, דווקא היו כמה רגעים טובים שנבעו כנראה בגלל כל הדברים המחורבנים- בישול ארוחת צהריים עם בת דודה שלי, שיחה מהלב עם בת דודה שנייה שלי, נסיעה לרחובות... משהו רע שקרה השבוע: ישנתי אצל אחותי על מזרן מתנפח ויצא לו האוויר
מעשה טוב שעשיתי השבוע: הכנתי אבוקדו =] מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: אני גרוע בהכנת אבוקדו
סרט השבוע: Fracture פרק בסדרה: התחלתי את מחשבות פליליות והפרק הראשון היה ממש טוב. גם נמלטים 3.01 היה אחלה. אה וגם צא'ק 1.05 היה מצוין. ופרק הסיום של בנות גילמור
פרק בסקראבס: 7.01 מין הסתם
שיר השבוע: Stand By Me תמונת השבוע: אמרתי כבר שצריך לכתוב את זה למעלה או לא?

למעלה