קבלת שבת!

Roncha87

New member
גרוע בהכנת אבוקדו?!

איך אפשר? חחח יאמי! אגב, אתה תמיד יכול לכתוב את ההודעה בתגובה מהירה ואז ללחוץ על "לחלון הוספת תגובה" ואז זה פשוט פותח לך את ההודעה שכתבת ואתה יכול להוסיף קובץ. בקיצור, אין לך תירוץ. [חוצמיזה, זה תמיד שם, תתרגל
]

steelwater

New member
אבוקדו!

זה היה בהחלט סופ"ש אבוקדואי... מה זה להכין אבוקדו? אתה יודע מראה שזה יהיה שם כל שבוע!

Angelus

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הברית של האחיין שלי, בשעה טובה. משהו רע שקרה השבוע: אהיה רדוד ואדבר על מזג האויר. סתם; קראתי כתבה בידיעות האחרונות בשבת, במוסף 7 ימים. על איזה ילד מקליפורניה שהרופאים מצאו אצלו סרטן נדיר בגיל די צעיר, ובמשך שנה עקבו אחריו צלמים וכתבים עד למוות שלו. לא עלינו.. מעשה טוב שעשיתי השבוע: וואלה, לא זוכר.. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שתי מסקנות: א. להפסיק לראות סדרות שמורחות את עצמן (סמולוויל, פריזן: לדוגמא. והפסקתי) ב. שצריך לכבד את ההורים, אפילו אם הם עולים לנו על העצבים לפעמים. סרט השבוע: :| פרק בסדרה: פושינג דייזיס 4. השחקנית שם מזכירה לי את לויס ליין מהסרט.... פרק בסקראבס: 701
שיר השבוע: Good Charlotte - Ghost of you תמונת השבוע: ברוכים הבאים!

Roncha87

New member
מזל טוב על הברית!../images/Emo140.gif

איך קוראים לחמוד? ואכן צריך לכבד את ההורים למרות שהם עולים על העצבים, מסכימה. שבוע טוב
[ותפסיק לא להיות במסנג'ר כבר! חפשן!
]

Angelus

New member
תודה רבה

תשובה לך ולמוריה בנוגע לשם: דברו איתי במסנג'ר ותקבלו תשובה!. ומי שמדברת.. מבריזנית המסנג'ר הקבועה!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאווו גוד שארלוט!

Ghost Of You בהחלט שיר טוב! בכלל להקה חביבה ^^ (יש לי אפילו 2 דיסקים שלה
)

Angelus

New member
הם תותחים

יש לי את השירים שלהם באוטו.. כיף לנהוג ולשמוע את המוסיקה שלהם.

steelwater

New member
איצעק!

מזל טבו על הברית! כמו רון, גם אני מסכימה בקשר להורים. אני צריכה להתחיל לייסם את זה יותר. בקשר לילד, סיפור עצוב.

creepy creep

New member
קראתי את הכתבה הזאת

ממש ממש עצוב. שלא נדע מצרות. סוף סוף! איך קוראים למלאך?

Roncha87

New member
שבוע טוב!../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יעל הייתה אצלי בסופש!!! היה לי ממש כיף, יצאנו לפאב ועשיתי לה שיעור גיאוגרפיה על הצפון, לימדתי אותה איפה הצפון מזרח דרום מערב וכו', נסענו לחיה והרצנו צחוקים על הכל בערך היה ענק לסיכום! יעל תעלי תמונות ומיד!
וכמובן שביום חמישי היינו בסרט חיה מוריה אביעד ואני, היה כל כך מצחיק תקשיבו, אביעד מלך, מוריה מתוקה וחיה כמו תמיד ענקית! חוצמיזה, גיליתי שקיבלתי פטור מקורס אוריינות תקשוב שזה קורס של וורד, אקסל ופאוור פוינט, שזה רק אני ועוד 3 מהכיתה שלי. ז'תומרת, עוד חלונות למערכת
עכשיו חזרתי מחברים ופגשתי חברה שלא ראיתי מלא זמן היה כל כך כיף לראות אותה, שכחתי כמה אני אוהבת אותה
בכללי שבוע טוב. משהו רע שקרה השבוע: לחץ מהלימודים והסתגלות לכל המערכת והמעונות, השינוי קצת קשה אבל מתגברים
מעשה טוב שעשיתי השבוע: חיכיתי לשותפה שלי רבע שעה כדי שהיא תוכל לחזור איתי למעונות באוטו [זה היה בשבע וחצי בערב שתבינו את הקטע, אחרי 12 שעות לימודים
] חחח מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שרצוי לאכול יותר משני סנדביצ'ים ביום שלומדים בו 12 שעות
סרט השבוע: התחלנו לראות את נשיקה אחרונה אבל לא סיימנו כך שאין סרט. פרק בסדרה: עב"ן שליטה
פרק בסקראבס: 610 התחיל מצחיק אבל היס מקס המצעבן הקליט לי רק חלק! כך שאת הסוף עדיין לא ראיתי
שיר השבוע: הכינורות מהסרט "משחקי בילוש" מוזיקת טקס זיכרון
אביתר ומאיר בנאי- אצלך בעולם Joshua Radin- Today תמונת השבוע: טוב עקב סיבוב הביקורים אני סוף סוף אשים תמונה מהביקור שלי אצל יעל ממזמן חח יעל מתחננת כבר מלא זמן שאני אעלה אז כדאי לא?
שבוע טוב חמודים! רק אושר ובריאות וסעו בזהירות אה? [יעל בשבילך
] אוהבת!

steelwater

New member
לא רואים את התמונה!

אהההה! תודה רוחל'ה! הנסיעה הייתה סבבה, למרות שישבתי על הרצפה חחח. אני מעבירה את עב"ן לתחילת הרשימה עכשיו בגללך, אני צריכה לעשות רשימה של סדרות שאני צריכה לראות באמת...

Roncha87

New member
תפתחי אותה בגדול ואז תראי.

כמו שצריך! עב"ן מעולה! כמו שראית. למרות שהצלחתי לספיילר לך קצת חח אבל אני מקווה שתשכחי קצת עד שתראי
ישבת על הרצפה? איזה באסה! מוזר.. אבל האמת הגיוני בכל זאת מוצש וזה אוטובוס לירושלים

creepy creep

New member
../images/Emo24.gif

"הכינורות מהסרט "משחקי בילוש"
אני מקווה שתסתגלי כמה שיורת מהר לשגרה החדשה. שבוע טוב מתוקה

Roncha87

New member
תודה רבה כפרע!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

גם לך שבוע מעולה!

steelwater

New member
שבת שלום!

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בסופ"ש אצל רון -וווהההוווו!
היה מדהים וממש כיף. היא גרה באזור כל-כך יפה וכל הזמן יש נופי מהממים. יש לה המון חותלים וכלבה חמודים כל-כך! ישנתי עם חתול! איזה כיף לי! חחח.
אמא שלה ממש נחמד וחברים שלה גם נחמדים ואחת מהן הכינה לי קפה חחח! יצאנו לפאב נחמד ביותר ונהינתי. עלינו על הר ארבל והיה ממש כיף. היה נוף מדהים ושיחה טובה. אכלנו טים טם! היום הלכנו לחיה המקסימה שנתנה לנו אחלה אירוח! גם אצל רון וגם אצל חיה אכלתי הרבה וטוב חחח. חיה - את מלכת העולם! אני חולה לך על התחת. היה סופ"ש לפנים. סקראבס חזרה - ווההההההההוווווווווווווו! משהו רע שקרה השבוע: הרגל כאבה הרבה.
רבתי היום קצת עם כמה חברות שלי. לא משהו רציני. הייתי בעיקר עייפה ולא היה לי כוח לוותר ולשכוח מזה, אבל אני מניחה שכבר היהי סבבה שבוע הבא. הן פשוט התחילו ללמוד ואני בקושי רואה אותן ואני מתגעגעת אליהן!
מעשה טוב שעשיתי השבוע: הממ... נתתי כסף לקבצן חחח. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שרוחל'ה היא שוס! חחח, סתם, ידעתי את זה כבר!
המממ... שאני נוטה לשפוט אנשים מוקדם מידי ואני צריכה להפסיק עם זה. סרט השבוע: לא זוכרת כרגע. הזיכרון שלי פשוט נוראי! תשאלו את רוחל'ה... פרק בסדרה: הםרק האחרון בהחלט של החחי על מאדים! אהההההההההה! אחד הדברים הגאוניים והמעולים בהיסטוריה של העולם, בכלל, כל הסדרה הזאת, אם סוף חולני ומטורף ומה נסגר?! ו-אהההההה! אני גם לא כל-כך הבנתי את הסוף, יש כמה דברים אל הכי ברורים. אבל עדיין, היו שם דברים שאתה לא ראוה באף תוכנית אחרת וכל הפרק ישבתי דבוקה למסך וצרחתי אליו וגם בכיתי קצת חחח. ה-מ-ו-ן האוס! גאונות לשמה. חולה לו על התחת. סיימתי את העונה הראשונה. פרק בסקראבס: 701 - מעולה!!! איך אני שמחה שהיו היה טוב... שיר השבוע: New Order - Here to Stay David Bowie - Life on Mars Feeder - Tumble And Fall Editors - Every Little Piece of Your Life Cat Power - Wonderwall (Oasis cover) Alanis Morissette - Hands Clean Lit - Miserable Aqualung - Brighter then Sunshine Young Husband - Actors and Actress יום לפני שראיתי את הפרק החדש שמעתי כמעט את כל שירי הסקראבס שישי לי במחשב וזה היה ממש כיף. תמונת השבוע: אני עשיתי!

steelwater

New member
סורי על כל השגיאות

אני יודעת שאני מאד נוטה לעשות את זה, אבל אני גם ממש עייפה ואמרתי לעצמי שאני חייבת היו לעשנות על זה.

Roncha87

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

כן כן סיכמנו שאנחנו צריכות לוותר קצת על דעות קדומות גם את וגם אני
שבוע טוב ומשמרת אחרונה נעימה!! וווווווווהוווווו!!!! שחרור נעים

creepy creep

New member
כבר יום ראשון...

משהו טוב שקרה השבוע: מפגשסרטצפונים - בהחלט נקודת האור של השבוע. כנראה שאנחנו מסוגלים לצחוק מכל סרט. "אני לא פותחת לפני שאני מוכנה נפשית"
ממש ממש נהניתי
. (פעם הבאה צריך להתקשר לקולנוע ולא להסתמך על האינטרנט
) התחלתי שיחה עם דודה שלי בקשר לצבא, והיא היחידה בינתיים שמצליחה לעזור לי. היינו בשבת כל המשפחה בבית, וחגגנו מלא ימי הולדת, והיה נחמד
משהו רע שקרה השבוע: מתמטיקה, מתמטיקה ועוד הרבה מתמטיקה. דווקא בשביתה יש לי עומס מבחינת הלימודים. נמאס לי! במקום לדחות את הצו הראשון (ולתת לי עוד זמן הכרחי לחשוב), הקדימו לי אותו, ליום רביעי, הזה. (ועדיין לא גיבשתי החלטה סופית) מעשה טוב שעשיתי השבוע: עזרתי בהכנות לבת מצווה של אחותי. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: אני פרנואידית, ומתעצבנת יותר מדי מהר. סרט השבוע: יומני האומנת
(למרות שראיתי רק חצי
) פרק בסקראבס: עוד לא ראיתי את הפרק החדש, ולא חושבת שיהיה לי זמן בקרוב
שיר השבוע: Joshua Radin-Everything'll Be Alright (Will's Lullaby) Joshua Radin-Closer Radiohead-Nude
מאיר בנאי- גשם שלום חנוך-לילה

steelwater

New member
ג'ושוע!

את חייבת לראות את הפרק! שימי את זה בעדיפות ראשונה... סורי על העומס!

למעלה