סופשבוע של שקט..../images/Emo42.gif../images/Emo199.gif
משהו טוב שקרה השבוע: ביום רביעי ראיתי את כל המשפחה שלי. היה ענק נקרעתי מצחוק מכל השטויות שלהם. יום חמישי עליתי לקבר של סבתא שלי להתייחדות לבד, היה עצוב וקשה אבל אני ממש שמחה שעשיתי את זה. ראיתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן והרצנו צחוקים. כל השבוע אני לומדת לאנגלית שזה כיף אבל חרישהההה
משהו רע שקרה השבוע: קרה, אבל עזבו אתכם... זה לא שווה שאני אכתוב על זה פה.
אני לא כל כך מרגישה טוב כל השבוע, כאבי ראש, בחילות, תשישות.. נמאס לי כבר להרגיש חולה כל הזמן.
משהו מצחיק שקרה השבוע: ידיד שלי בהתקף היפראקטיביות קופץ מולי וצועק במבטא אמריקאי של גולשים "Hi Five!!!" זה היה משעשע אך מפחיד בו זמנית
חלמתי גם על הפורום. על המפגש פורום. חחח כן גם זה היה מאוד משעשע אך שוב, מטריד בו זמנית.
משהו כואב שקרה לי השבוע: בעקבות ההתקף המוזר של ידיד שלי הוא נתן לי כאפה על הזרוע שעשתה לי אדום ושורף. וסימן של כף יד. מנוול!
סרט השבוע: לא ראיתי. פרק בסדרה: מלא. ראיתי כמה פרקים של סימפסונז במחשב כי הדי וי די לא עובד, כמה פרקים של חברים, עקרות בית נושאות הפרקים הראשונים, שנות ה-70 ביס מקס העצום, סקראבסים למיניהם העונה ה-2 הפרק האחרון!!!. אגב סקראבס, למה הפסיקו את השידורים החוזרים?! אתמול לא היה פרק! פרק בסקראבס: 603!!!!
מעולה!! שיר השבוע:יש הרבה- Maria Mena- Bye Bye
Copeland- i'm a sucker for a kind word Joshua Radin- Today Paolo Nutini- White lies Aimee Mann- Today's the day AudioSlave- Be yourself יהודית רביץ- עיר קטנה היהודים- חופשי
[השיר הכמעט יחידי שאני אוהבת מהדיסק החדש] מוש בן ארי- בסוף כל יום מוש בן ארי- את [הגירסה של ההופעה, שהייתי בה, אגב!] תמונת השבוע:המערכת החדשה והחתיכה שלי. איזה מזל שיש לי אותה. עכשיו אני יכולה כמו פעם לשבת בחדר ולשקוע במוזיקה, לשחרר עצבים ושטויות
שיהיה לכם סופשבוע רגוע ונעים,
תעשו חיים, תנשמו עמוק ושמרו על עצמכם
שבוע הבא ראש השנה!!
שבת שלום אנשים יקרים