סופשבוע. D:
משהו טוב שקרה השבוע: הציון בתקשורת היה יותר טוב ממה שציפיתי, היה נחמד לראות שוב את כל החברים בבי"ס, גיליתי בזכות המחזיק מפתחות של רון [שנמצא על התיק שלי] שמישהי מהכיתה שלי אוהבת סקראבס, וכמובן, השביתה היום שעשתה לי את השבוע
משהו רע שקרה השבוע: חזרה לבי"ס. :\ השבוע הראשון נראה כמו נצח, וצברתי מחסור עצום בשעות שינה ><" חוצמזה, הציון בהסטוריה היה קצת יותר גרוע ממה שחשבתי. :X
משהו מצחיק שקרה השבוע: הייתי בקולנוע עם כמה חברים, ואחרי כמה דקות הסתבר לנו שאנחנו לבד באולם. התחלנו להתחרפן שם, כל אחד תפס שורה ונשכב על כל הכסאות, התחלנו להריץ מלא צחוקים, קנינו מלא פופקורן וחטיפים שהתחלנו לזרוק אחד על השני, וידיד שלי התחיל להתפרע על הבמה הזאת שליד המסך ולעשות לנו הצגה שהייתה יותר מצחיקה מהסרט XD היה ענק.
משהו כואב שקרה לי השבוע: מוכשרת שכמוני, נתקעתי בדלת של הארון ונשברה לי הזרת ברגל
סרט השבוע: אהבה בתפריט [אין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית, זה הסרט שראינו בקולנוע
], חוצמזה שראיתי שוב את גרדן סטייט 3> ואני חייבת להודות שבצפייה שניה הוא נראה לי פתאום אפילו יותר טוב.
פרק בסדרה: עונה 6 של פאמילי גאי [סיימתי היום], סוף עונה 9 של סיינפלד [סיימתי לפני כמה ימים], וכמה פרקים בעונה השלישית של ניפ טאק.
פרק בסקראבס: כמה פרקים פה ושם לפני השינה ובבי"ס על האייאודיו, וכמובן מה ששודר ביס.
שיר השבוע:כל השירים של Fountains Of Wayne ובעיקר all kinds of time, stacy's mom וlittle red light
תמונת השבוע: גרר.