קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

כן, לא ישנתי רוב הליהל בגלל המסיבה, אבל אני לא מצליחה להירדם, אז הנה אני כותבת פה. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו כואב שקרה לי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע הראשון ללימודים נגמר. זה קצת מוזר. אני מרוצה מכל השיבוצים - גם המורות טובות וגם שובצתי עם חברים. המורה לקולנוע ממש מגניבה והשיעור הראשון היה מעניין. ידיד שלי שאל אותה מה הסרט האהוב עליה והיא ציינה 3 סרטים וביניהם "כשהארי פגש את סאלי". סרט השבוע: "דוני דארקו". אם עוד לא ראיתם - תראו. מלבד זה כל התייחסות לסרט מצריכה ספויילרים. "גריי מטרס" (לא נראה לי שהוא תורגם לעברית, או הוקרן בארץ), עם הת'ר גראהם והשחקן שמשחק את אח של ג'יי.די. מצד אחד - זה לא סרט מאוד מעניין או מרשים, מצד שני - יש בו כמה שוטים נפלאים, במיוחד של ניו יורק, פסקול קליל, הוא מאוד כיפי והוא עם הת'ר גראהם - והת'ר גראהם הופכת כל סרט לנסבל עבורי (חוץ מ"הורג אותי ברכות", אבל באמת, אף אחד לא יהפוך את הסרט הזה לנסבל). "קזבלנקה" "צ'יינטאון". זה... סרט איטי
פרק בסדרה: חוץ מסקראבס, ראיתי רק בנות גילמור ולא היה פרק מרשים או ראוי לציון, היה פשוט חביב כרגיל. פרק בסקראבס: ראיתי רק את פרק 603 והוא היה גרוע כמו הקודמים לו. שיר השבוע: מהפסקול של דוני דארקו: The Church - Under The Milky Way Gary Jules - Mad World Portishead - Glory Box Cake - Shadow Stabbing The Flaming Lips - Fight Test

alkai

New member
למה פרק גרוע?

דווקא היה מצחיק. -איזה כיף זה בטח ללמוד קולנוע, זה יכול להפוך את בית הספר למקום קצת פחות משעמם. אני סיימתי איתו, למזלי. -ראיתי את הסרט הזה עם התר גרהם, הנשיקה הלסבית בטריילר גרמה לי ללחוץ על כפתור ההורדה. תהני לך, שבת שלום.

jess r

New member
לא יודעת, לא צחקתי

לא זוכרת אותו מספיק בשביל לציין סיבה ספציפית. כן, זה בהחלט הופך כמה ימים לממש נסבלים. זו היתה נשיקה בכלל לא רעה
תודה, גם לך

Ch3nf3l

New member
כלבת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - אממ... נכנס לי כסף מהקופת חיסכון לחשבון הפעיל, אז כרגע כמות הכסף שלי... לא רעה. ואני גם אמור לקבל משכורת עוד יומיים או שלושה... - הציונים של הבגרויות! יה בייבי, יה! - אני ואלמוג מתחילים לעבוד על עריכת סרט שמורכב ממלא סרטונים שצולמו במשך שנה+ (ואני דופק את הראש אחד מהם) - אחותי הביאה הביתה ארנב ננסי עם אוזניים שמוטות וזה אחד הדברים הכי חמודים בעולם משהו רע שקרה השבוע: - לעבוד ולקום כל יום ב-6 בבוקר זה לא נחמד בכללל - הפלאפון שוב נדפק באקראי, אז הודעות ששלחתי ביומיים האחרונים לא נשלחו, וכנ"ל הודעו שנשלחו אליי. וכשזה הסתדר, זה הפציץ אנשים עם הודעות חחחח - דיברתי עם בחור מחיל האוויר, והוא אמר שאין סיכוי שבעולם שאני אצליח לקבל זימון למשהו כשהתאריך כל כך קרוב. :\ מסקנה, חברימוס, חן שלכם הולך להיות ג'ובניק מעפן במקום לא ידוע, ומעפן עוד יותר. משהו מצחיק שקרה השבוע: - בזמן שעבדנו על הסרטונים גילינו סרטון ששכחנו מקיומו. חושך באמצע מסיבה בבית של מישהו, "אני לא רואה כלום!" צועק אלמוג, ואז רואים את אותי על הרצפה ואת אדי רוקד צמוד לידי עם כנפיים ורודות כאלה וזה נראה סוטה. ומישהו מצטרף. - בזמן שאני ואלמוג סופרים מלאי, אני: "אתה יודע מה יותר מעצבן אותי מספירות מלאי?" אלמוג: "נאצים" אני: "איך ידעת?!?!" זה היה הזוי. משהו כואב שקרה לי השבוע: - חתכתי את כף היד עם סכין יפנית בזמן שהכנתי קופסא חחחח סרט השבוע: - שעת שיא 3. זכיתי בזוג כרטיסים, אז הלכתי עם נועה (אהמ). קצת ביקורת על הסרט, לא באתי עם ציפיות, והוא בדיוק עלה על הציפיות שלא הגעתי איתן. סרט קלישאתי, ג'קי צ'אן לא יודע לשחק, וכריס טאקר קורע מצחוק. פחות טוב מהראשונים, אבל דווקא היו שם סצינות קרב מגניבות. WHAT IS IT GOOD FOR? ABSOLUTELY NOTHING! פרק בסדרה: Time Bomb ו- the Girl In Question באנג'ל. נותרו לי רק עוד 2 פרקים. :( הפרק The Fire של המשרד, ועוד כמה פרקים של הפמלייה גם. אחלה סדרה. פרק בסקראבס: אין שיר השבוע: שוב, הרבה פורטיסהד. בעיקר Roads המדהים. Monkey Swallows The Universe - Sheffield Shanty Wallow You Yestersday להקה נהדרת

mikmik000

New member
גם אני רוצה ארנב עם אוזניים שמוטות ../images/Emo99.gif

ואני אשמח לראות את הסרט אחרי שתסיימו אותו..
הסרטונים שלכם הורגים אותי XD

hodown

New member
אתה מוזר.

לא שזה חידוש, כן? עכשיו תסביר לי איך זכית בכרטיסים שגם אני אזכה

creepy creep

New member
שבת../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אחרי תקופה ארוכה ומעצבנת, אני סוף סוף יכולה להגיד שאני מאושרת
וזה מגיע לי. הרופאת עיניים שלי אמרה סופית שאני לא צריכה יותר משקפיים!
(כן, היו לי משקפיים, בערך עד עכשיו. סיפור ארוך) התפרסמו ציוני הבגרויות, ואבא ואמא מרוצים חחח וגם אני. משהו רע שקרה השבוע: היו כמה דברים קטנים, אבל הם חסרי חשיבות. משהו מצחיק שקרה השבוע: אמא שלי
היא כל כך נלחצה מבדיקת הדם שלי. אפשר לחשוב שדקרו אותה. משהו כואב שקרה לי השבוע: בדרך לשיעור ספורט היד שלי נתקעה מתחת לשער של ביה"ס וזה כאב, מאוד. זה היה בתחילת השבוע, ועד עכשיו יש לי סימן
בדיקת דם- 4 מבחנות הם שאבו ממני. מנוולים. האחות בחרה דווקא את היד שנתקעה מתחת לשער של ביה"ס. טוב, זה לא באמת כאב. פרק בסדרה: חברים- 'הפרק עם התינוק באוטובוס' ו'הפרק עם הבעל של פיבי' באפי-Reptile Boy פרק בסקראבס: גם השבוע לא ראיתי
שיר השבוע: אביתר בנאי - יש לי סיכוי
אף פעם לא נמאס לי מהשיר הזה. אביתר בנאי - כלום לא עצוב שלום חנוך - את מביאה הכול לידי דמעות
Morcheeba - Fear and Love שבוע טוב אנשים!

Roncha87

New member
אביתר בנאי../images/Emo99.gifשלום חנוך!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לי סיכוי זה אחד השירים היותר עצובים/שמחים שאני מכירה. כל כך מרגש ונוגע ואני תמיד בוכה כשאי שומעת אותו. בכללי אביתר הוא אחד הגדולים, אבל אביתר של פעם לפני שהוא חזר בתשובה, לא בגלל העובדה הזאת, אלא בגלל שבעקבות זאת כל המוזיקה שלו השתנתה, הייתי בהופעה שלו השנה והוא לא שר כמעט שירים מהדיסק הראשון שלו [שהוא הכי טוב] כי הם פרובוקטיביים מידיי לדת. בקיצור אין ספק שהוא גאון מוזיקלי. וזה היה 5 דקות חפירה על אביתר בנאי-המלך
ושלום חנוך.. אח שלום שלום.. תעשה לי דיסק שלם.. אני מאוהבת בקול שלו ובשירים שלו. בכלל השיר הזה בביצוע של רן דנקר עוד יותר מדהים. שמחה שאת מאושרת, אני מאושרת בשבילך
שבת שלום לך יקירה!

hodown

New member
כיף לך בלי המשקפיים הא?

Reptyle boy היה פרק אמממ דפוק משהו... אני זוכרת שלא אהבתי אותו. כל הכבוד על הציונים!!!

mikmik000

New member
סופשבוע. D:

משהו טוב שקרה השבוע: הציון בתקשורת היה יותר טוב ממה שציפיתי, היה נחמד לראות שוב את כל החברים בבי"ס, גיליתי בזכות המחזיק מפתחות של רון [שנמצא על התיק שלי] שמישהי מהכיתה שלי אוהבת סקראבס, וכמובן, השביתה היום שעשתה לי את השבוע :) משהו רע שקרה השבוע: חזרה לבי"ס. :\ השבוע הראשון נראה כמו נצח, וצברתי מחסור עצום בשעות שינה ><" חוצמזה, הציון בהסטוריה היה קצת יותר גרוע ממה שחשבתי. :X משהו מצחיק שקרה השבוע: הייתי בקולנוע עם כמה חברים, ואחרי כמה דקות הסתבר לנו שאנחנו לבד באולם. התחלנו להתחרפן שם, כל אחד תפס שורה ונשכב על כל הכסאות, התחלנו להריץ מלא צחוקים, קנינו מלא פופקורן וחטיפים שהתחלנו לזרוק אחד על השני, וידיד שלי התחיל להתפרע על הבמה הזאת שליד המסך ולעשות לנו הצגה שהייתה יותר מצחיקה מהסרט XD היה ענק. משהו כואב שקרה לי השבוע: מוכשרת שכמוני, נתקעתי בדלת של הארון ונשברה לי הזרת ברגל
סרט השבוע: אהבה בתפריט [אין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית, זה הסרט שראינו בקולנוע
], חוצמזה שראיתי שוב את גרדן סטייט 3> ואני חייבת להודות שבצפייה שניה הוא נראה לי פתאום אפילו יותר טוב. פרק בסדרה: עונה 6 של פאמילי גאי [סיימתי היום], סוף עונה 9 של סיינפלד [סיימתי לפני כמה ימים], וכמה פרקים בעונה השלישית של ניפ טאק. פרק בסקראבס: כמה פרקים פה ושם לפני השינה ובבי"ס על האייאודיו, וכמובן מה ששודר ביס. שיר השבוע:כל השירים של Fountains Of Wayne ובעיקר all kinds of time, stacy's mom וlittle red light
תמונת השבוע: גרר.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חבורה של מופרעים!

טוב האמת שגם בלב המפרץ אפשר לעשות את זה אפילו בהקרנת בכורה של הארי פוטר [נכון חיה, מוריה?]. יש! אני שמחה שבזכאת המזחיק מפתחות שלי מצעת עוד מעריצת סקראבס. זאת הייתה המטרה, חוץ מהעובדה שהוא פשוט מהמם
. זה מצחיק, כשהכנתי את כל הדברים למפגש עשיתי את זה במשרד של אבא שלי, אז המזכירה שלו שהביאה לי מלא דברים ועזרה לי ממש, שאלה אותו מה אני עושה, הוא הסביר לה שזה למפגש פורום של סקראבס. אחר כך הוא סיפר לי שהיא אמרה שהיא ממש אוהבת את הסדרה, הוא אמר לה שיש לי את כל העונות בDVD ושהיא רוצה שאני אצרוב לה [יש על זה הגנה אבל לא משנה] זה היה משעשע. היא אישה מבוגרת כן שלא תטעי.. חחח שוב חפירה, מה נסגר איתי היום?! החלמה מהירה לזרת שלך! שבת שלום וסופש נעים

Roncha87

New member
מצעת=מצאת סליחה המצב הבריאותי שלי

היום לא ממש תקין.

creepy creep

New member
את וחיה ממש מתעבות את לב המפרץ../images/Emo6.gif

האולם לא היה ריק... לפחות לא ריק לגמרי חחחח.

creepy creep

New member
וחוץ מזה...

אם היינו יודעות שהאולם יהיה ריק, את לא היית מזמינה לנו כרטיסים עם האשראי שלך, ואז בסופו של דבר לא הייתי מגיעה, וזה היה יכול להיות עצוב מאוד חחח.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

חיה דוקא אוהבת אותו. אני לא סובלת את הקניון הזה חחח אבל את צודקת את צודקת! הכל קורה מסיבה, והעובדה שהזמנתי כרטיסים מראש הביאה לתוצאה שאת תבואי! זהו

hodown

New member
הא?? מה באמת שברת זרת?

הולי שיט. החלמה מהירה! בטוח היית הלב המפרץ אם היה ריק! חחח

mikmik000

New member
כן, באמת. :\

וזו פעם שניה שזה קורה לי באותה זרת.. [חח כן, אני מוכשרת]. בגלל שהיא כבר הייתה שבורה לפני איזה שנה, אז העצם הייתה חלשה, ועכשיו היא נשברה שוב למרות שהמכה לא הייתה כ"כ חזקה. וגם באשדוד האולמות ריקים כל הזמן חח

למעלה