שבת שלום
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: ה-מ-ס-י-ב-ה!!!!!!!!! אתמול הייתה המסיבת יומולדת 21 שלי שתיכננתי הרבה זמן ואף דחיתי בשבוע. היה הכי כיף בעולם. היה פשוט מדהים, אחת המסיבות כי טובות שעשיתי. באו המון אנשים חחח! היו בערך 30 אנשים, אויל קצת פחות, ובאו איזה 11 אנשים מהצבא שזה היה ממש מדהים בגלל שזה כאילו לא החברים הכי טובים שלי והרבה מאד מהם הגיעו מרחוק אז זה ממש ריגש אותי. היה מספיק אוכל ומספיק שתייה, למרות שמ-5 שישיות בירה נשאר רק בקבוק אחד חחח!
השתכרתי ממש ואפילו רקדנו קצת שזה היה ממש כיף. קנו לי מתנות ממש יפות. אחת החברות שלי קנתה לי את הפסקול של Garden State אייייי! צרבתי לעצמי אותו לפני הרבה זמן כי לא מצאתי אותו בשום מקום, אבל פתאום התחילו למכור אותו בתו השמיני והייתי בשוק מזה! בכל מקרה זו הייתה אחת המתנות הכי שוות למרות שיש לי אותו, כי אני משמ שמחה שיש לי אותו מקורי עכשיו. קניתי פלאפון חדש השבוע!
הוא ממש מגניב ומלא בשטויות שלא צריך אלב הם כפיות ומגניבות חחח. יש ל מצלמה ממש טובה, mp3 והכי מאגניב - פוקר חחח! זה ממש כיף שהצלצול שלי הוא סוף סוף שיר אמיתי ולא איזה צלצול כזה של פלאפונים ישנים יותר והצלצול שלי הוא Dreaming of You של The Coral מסקראבס חחח.
משהו רע שקרה השבוע: מה שקרה עם סוריה.
אני עושה את הבקרים של החג ואין אוטבוסים עד יום שבת בערב אז אני מקווה שיהיה לי איך לחזור.
אני כנראה אצטרך לקחת מונית שירות ולבזבז כסף על הצבא המזדיין הזה... עשיתי ואמרתי הרבה שטויות במסיבה שאני מתחרטת עליהן עכשיו. מתישהו בערב נפלית או קיבלתי מכה וממש פגעתי בקרסול שלי. עכשיו הוא מ-מ-ש כואב ומ-מ-ש נפוח.
משהו מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי חשבה שאחד המפקחים שלי שבא למסיבה הוא דרוזי בגלל שאנחנו קוראים לו בשם משפחה שלו כל הזמן חחח. אז כל המסיבה קראנו לו דרוזי. היו עוד הרבה דבירם מצחיקים במסיבה אבל נאי לא ממש זוכרת חחח.
משהו כואב שקרה לי השבוע: הקרסול! איייייי!
סרט השבוע: המלך האחרון של סקטולנד - סרט פשוט מעולה.
פרק בסדרה: האוס, האוס, האוס, האוס, האוס! סדרה מעולה. ראיתי איזה פרק או שניים מהעונה הראשונה. אני לא יכולה איתה, היא פשוט גאונית ויו לורי כל-כך סקסי.
פרק בסקראבס: אתמול בבוקר לא הצלחתי להמשיך לשיון כי התרגשתי מהמסיבה חחח! אז ככה על הבוקר ראיתי פרק של סקראבס, את His Story 2 מהעונה השלישית, וזה ממש עשה לי את היום. איזה פרק מעולה.
שיר השבוע: The Cribs – I'm A Realist The Cribs – Fairer Sex The Cribs הם בנתיים ממה ששמעתי ממש להקה טובה. Coepland - Eat, Sleep, repeat Leonard Cohen - Hallelujah Leonard Cohen owns my soul. Brandi Carlile – The Story
תמונת השבוע: מרימים לי כוסית במסיבה שלי.
טוב אני חייבת ללכת לצבא, אני סוגרת שבת. ביי!