קבלת שבת

Roncha87

New member
כן! ממש עזריאלי עם אוהלים

הו, חבל שפרשת, תקשורת זה ממש כיף, באמת! תודה מותק
שבוע מצויין גם לך!

alkai

New member
בהצלחה עם הלימודים!

אני מתחיל להרגיש טוב עם זה שלא הלכתי לווליום. או שאתם סתם שליליים כמוני.

Roncha87

New member
תודה../images/Emo13.gif

באמת תרגיש טוב, אני לא אדם שלילי [נראה לי
]

creepy creep

New member
סופשבוע../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התחילה שנת הלימודים האחת לפני אחרונה שלי, והגיע הזמן לקצת שגרה. טיול לירושלים
מביה"ס. למרות שרוב היום היה מלא בהרצאות, עדיין היה נחמד. גיליתי שיש מסביבי אנשים כל כך מדהימים שפשוט לא שמתי לב אליהם עד עכשיו. אני מנסה דרך חיים חדשה, ועד עכשיו זה הולך לי מצוין
. משהו רע שקרה השבוע: חוץ מהעובדה שהנסיעה לווליום כנרת התבטלה (שאני עדיין לא בטוחה אם זה רע או לא), לא קרה השבוע משהו רע. משהו מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי עמדה בתא שירותים עם דלת פתוחה, ובדיוק כשהיא באה לסגור אותה,אישה אחת נכנסה לאותו תא ופשוט העיפה את חברה שלי באלגנטיות וסגרה אחריה את הדלת. זה לא נשמע מצחיק כשמספרים את זה
אבל זה היה מצחיק לראות את זה. משהו נחמד שאמרו לי השבוע: אמרו לי שאני לא מעריכה את עצמי מספיק. למה זה דבר טוב? כי פירטו לי את כל הסיבות שבגללן אני צריכה להעריך את עצמי, וזה עשה לי טוב על הלב
. פרק בסדרה: אממ כל העונה הראשונה של חברים
. פרק בסקראבס: לא ראיתי. שיר השבוע:Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm Cake - Short Skirt, Long Jacket - חן, זה פשוט שיר הזוי
. Jeff Buckley - Last Goodbye
יהודית רביץ - סוף לסיפור

steelwater

New member
בהצלחה בביה"ס

אני מקווה שתהיה לך שנה טובה. וואו, איזה מוזר זה. סיימתי את ביה"ס לפני 3 שנים, אני בת 21, אני בצבא ועוד מעט משתחררת וכאילו התאריך ה-1.9 כבר לא אומר לי כלום. אין לי בכלל הרגשה של סיום חופש כי לא באמת היה לי חופש. ספטמבר ואוקטובר הם אותו דבר בשבילי כמו אוגוסט. משמרות יש תמיד ולא חשוב עם זה חופש גדול, שבת או חג. זה כל-כך מוזר. בכלל לא שמתי לב שיש עכשיו אלפי ילידם חוששים במדינה חחח! טוב, זה גם נורא עצוב שהרהב אנשים אל יתחילו את השנה הזאת מחרתיים בגלל שהמדינה המטומטמת לא ממגנת את ביה"ס בשדרות ובמקומות אחרים. הסיפור עם החברה אולי מעצבן ומזור, אבל זה כל-כך מצחיק חחח! הייתי רוצה לרואת את זה.

creepy creep

New member
תודה../images/Emo13.gif

אלפי ילדים חוששים? אולי רק אלה שעולים לכיתה א'. אני מוכנה לשנה הזאת, אני אפילו מצפה לה חחח. חבל שלא צילמתי את זה. זה היה כל כך הזוי ומצחיק.

Roncha87

New member
הוווו ביצפר, בא לי גם..

איזה כיף לך, בהצלחה בדרכך החדשה, כל עוד זה גורם לך להרגיש טוב, אני בעד
בקשר לווליום, לא הפסדת כלום, חוץ מלראות אותי
יהודית רביץ שליטה
סופש נעים יקירה

creepy creep

New member
טנקס../images/Emo13.gif

נו, לא לראות אותך זה כבר הפסד גדול
גם לך חומד!

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - שאני בבית ולא מת מחום בכנרת. - התחלתי לעבוד ביחד עם אלמוג, שזה כבר משהו מעודד. משהו רע שקרה השבוע: - אה, נכשלתי בעוד טסט. ואני הורג את מי שכותב מילות ניחום, כמו "יהיה בסדר" או "בטסט הבא תעבור". - ההשפעות של הגב השרוף החלו... חחח - עוד לא מחזירים לי תשובה מחיל האוויר! :( למה דווקא עכשיו הם בהדממה משהו מצחיק שקרה השבוע: - שהתקשרתי למישהי שהפסיקה לענות לי, ואז סוף סוף ענו לי, ומסתבר שמי שענתה הייתה אמא שלה שהחליטה לתחקר אותי חח זה היה מביך. נראה לי יותר בשבילה. - אתמול התעטשתי ומסיבה מסויימת אמרתי לעצמי "לבריאות" חחח משהו נחמד שאמרו לי השבוע: - "סקסי" סרט השבוע: "לא ראיתי שום סרט" בכיכובו של חן פלר. פרק בסקראבס: לא ראיתי.. פרק בסדרה: יאדה יאדה הפמלייה והמשרד. אבל... אנג'ל. A Hole In The World ו-Shells מבין הפרקים הכי עצובים בעולם. גאד, היו לי דמעות. :( שירי השבוע: Kim Richey - A Place Called Home הפרק שהיה בפרק Shells באנג'ל. עצוב. Monkey Swallows The Universe - Science כי התאהבתי בלהקה הזאת. סולנית + צ'לו + כינור + חליל + קסילופון ועוד כל מיני כלים שעושים מוזיקה אקוסטית נהדרת. Portishead - Mysterons Portishead - Sour Times Portishead - Strangers Portishead - It's A Fire Portishead - Roads המדהים Portishead - Biscuit חח שמעתי את האלבום Dummy. פשוט בא לי להתחיל לשמוע ולחקור טריפ הופ, אז מתחילים במיינסטרים שלהם. או יותר נכון במקורות. תמונת השבוע: לכבדתי תמונה מה-DVD של הטקס סיום, בעת שאני מופיע בריקוד אלוויס.

mikmik000

New member
חחחח ../images/Emo6.gif תמונה ענקית.

ו"אתמול התעטשתי ומסיבה מסויימת אמרתי לעצמי לבריאות" חחחח XD

steelwater

New member
סורי על הטסט

אני לא אכתוב לך את שאר הקלישואת חחח! איזה טסט זה היה? מישומה יש הדממה כללית עכשיו בשבוע האחרון של החופש. כנראה זה בגלל שחוזרים ללימודים ושלכל הקצינים והנגדים בעלי הילידם יהיה זמן להתכונן איתם לחזרה ללימודים. לי אישית אין בכלל הדממה וגם הפעם, בניגוד לפעמים קודמות, אני בכלל לא מרגישה אותה סביבי!
רוב הפעמים מרגישים הרגשה כזאת של שקט ושאין כמעט אנשים באוויר. וזה נחמד... ואז אפשר להיות הרבה יותר משוחררים ולראות טלוויזיה אפילו במשמרת בוקר ולפעמים יש לנו גם פחות משמרות באותם שבועות. אתה בהחלט סקסי חחח!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אממ הייתי עם חברה בת"א והיה ממש נחמד
אפילו מצאתי חולצה של בולט פור מיי ולנטיין!!!! שיכנעתי את עצמי היום בבוקר ללכת לסטודיו ואכן היה שווה את זה! משהו רע שקרה השבוע: רבתי בערך עם חברה שלי ובאיזשהו אופן אני לא יצאתי הכי בסדר משהו מצחיק שקרה השבוע: בהשראה מפרק 602 - הייתי בסטודיו ושכחתי להביא מים, אז הלכתי לקנות באחת המכונות. אז אני שומעת את הבקבוק נופל אבל לא רואה אותו, אפשר להגיד שאפילו פחדתי לחטט במכונה
משהו נחמד שאמרו לי השבוע: לא יודעת
סרט השבוע: לא ראיתי.. פרק בסדרה: סקראבס 602 פרק בסקראבס: ^^ שיר השבוע: כל These Days של בון ג'ובי תמונת השבוע:מאט מבולט
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TheLost

New member
נגמר החופש ../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה השבוע: טוב? טוב? אין שום דבר טוב =[ אבל אולי תכף יהיה אם אני סוף סוף אקנה את המארז של ורוניקה מארס 3
משהו רע שקרה השבוע: נשארו רק עוד 7 ימים עד לסיום החופש. ואז 6, ואז 5, ואז 4, ואז 3, ואז 2, ואז מחר!
משהו מצחיק שקרה השבוע: נהרס לי די.וי.די שלישי ברצף בחודש וחצי האחרון ווידאו. חה חהח החה
משהו נחמד שאמרו לי השבוע: "תנתק את הכאבלים ובוא נלך לטכנאי" סרט השבוע: היחידי שראיתי MAN ON THE MOON עם ג'ים קארי. הזוי ומצחיק ועצוב. פרק בסדרה: האנטומיה של גריי סוף עונה 3 פרק בסקראבס: אני אגיד סתם את האחרון שראיתי שהיה ממש מעולה, 6.08, My Road to Nowhere שיר השבוע: Blister in the Sun של לא יודע מה תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע רגוע. משהו רע שקרה השבוע: ביום רביעי ראיתי עם חברים את הסוף של הגמר של כוכב נולד. הלבישו את מאיה רוטמן כמו צרפתיה בת 40 והיא נשמעה בהתאם (זה כל הסיגריות האלו) והשיר שלה היה אכזבה. היה ערב משעמם ונוראי ופרשתי אחרי שעתיים. משהו מצחיק שקרה השבוע: צחקתי רק כשצפיתי בטלויזיה. משהו נחמד שאמרו לי השבוע: אוף, איזו תוספת מעציבה זו. מי כבר יגיד לי דברים נחמדים
סרט השבוע: "שיר אשיר בגשם" - שיעמום נוראי. חוץ מזה תיכננתי לראות סרטים אבל עוד לא ראיתי. הבטחתי לעצמי לראות "הסנדק" שאני כבר דוחה מזמן לפני שיתחילו הלימודים, אז היום כניראה אראה, וגם "דוני דארקו" ו"קליעים מעל ברודווי". פרק בסדרה: "בנות גילמור" - היום הראשון של רורי בייל - "צללית זבנג"!
זה היה פרק כל כך נהדר. והפרק האחרון השבוע, שבסופו רורי הציעה לאיזה בחור לשתות קפה והוא אמר "אני לא חושב, אבל תודה" - וזו תשובה מאוד כנה (זה לא, למשל "אני לא יכול" או כל תשובה מנומסת אחרת) אבל כל כך מבאסת. פרק בסקראבס: אני שונאת את פול!!!!!!! כן, סליחה, הייתי חייבת להוציא את זה. מדובר באחת מהדמויות הכי אמינות בסידרה ובבנאדם מעצבן בטירוף. כלומר, אליוט מאוד מחבבת אותו ואם זאת אנחנו עדיין רואים כמה הוא מעצבן וקונטרול פריק, וזה לא קורה הרבה (בדרך כלל כשאחת הדמויות הראשיות מחבבת מישהו אז הוא תמיד מושלם עד לקטע שבו היא מפסיקה לחבב אותו ואז פתאום אנחנו מגלים שהוא חרא, אבל במקרה הזה זה היה מאוד אמין). בכל אופן, הפרק שבו ג'יי.די יוצא עם אשת הצמח הסקסית ובסוף הפרק הוא נשאר לבד. זה מאוד לא מקורי, השוט הזה שבו הוא עומד וכולם מסביבו עוברים בהילוך מהיר, אבל זה כל כך מדוייק, כי ככה בדיוק מרגישים לפעמים - שכולם עוברים לידך והולכים לאנשהו, ואתה תקוע שם, לבד. שיר השבוע: Cake - Jolene
Cake - Rock 'N' Roll Lifestyle Cake - Ain't No Good Cake - Shadow Stabbing Cake - Meanwhile, Rick James.... Cake - End of the Movie Andy Gibb - Shadow Dancing Sam Phillips - How To Dream
Alexi Murdoch - Orange Sky ארוך אבל מקסים
Tokyo Police Club - Your English Is Good זה באמת שיר כייפי

mikmik000

New member
סופשבוע :)

משהו טוב שקרה השבוע: לא הרבה ><" הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו זה שקניתי היום מצלמת אינטרנט עם מיקרופון :] משהו רע שקרה השבוע: יותר מידי.. רבתי עם חברות שלי, הייתי צריכה להשלים מיליון שעות של מחוייבות אישית כעבד של הבי"ס [מה בידיוק מלמד אותי אחריות בלסחוב כסאות ושולחנות במדרגות?!], והייתי צריכה לעשות את עבודת הקיץ במת' [ועדיין לא סיימתי]. משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברים שלי כל הזמן התחבאנו מהאב בית בשביל שלא יתן לנו דברים לסחוב XD זה היה ממש מצחיק כי כל הזמן שמענו אותו הולך [הוא ממש שמן חח] ואז התחבאנו בכיתה הכי קרובה כמו איזה ילדים בני שלוש. משהו נחמד שאמרו לי השבוע: אממ.. לא ממש אמרו :X הא, אתם אמרתם לי שאני טובה במשחק הקרב על הבית חולים חחח P: סרט השבוע: לא יצא לי לראות.. פרק בסדרה: עונה של איש משפחה, צפייה חוזרת עם אחותי בפרקים הראשונים של דקסטר, וכמה פרקים של סיינפלד. פרק בסקראבס: איזה פרק מהעונה השניה ששודר ביס. שיר השבוע: Fountains Of Wayne - Stacy's Mom Fountains Of Wayne - Hey Julie the cure-boys dont cry Counting Crows-a murder of one Counting Crows-rain king stolen-dashboard confessional bad day-R.E.M Dracula from Houston-Butthole surfers תמונת השבוע: איזה חמוד הוא

Roncha87

New member
הווו היי ג'ולי הצלצול של בפלאפון כעת../images/Emo99.gif

שיר חמוד כזה. גם סטולן של דשבורד, שיר מקסים! חחחח הקטע שהתחבאתם מהאב בית נשמע כמו קטע מסקראבס חח
תתחדשי על המצלמה!

steelwater

New member
אבודים שליטה!

ממש פסקול סקראבס היה לך השבוע חחח. איזה מישהי מפגרת ב"פנאי פלוס" כתבה כתבה מפרנת על האוס והטיפשה הזאת שמה שם ספוילר לאבודים! מה הקטע? אני רק באמצע של עונה השנייה, בוואאה!

mikmik000

New member
חחח מצטערת בשבילך על הספויילר :(

חח מה היה כתוב..? סתם כי מעניין אותי לדעת עד כמה היא הרסה לאנשים שרואים בקצב של ערוץ 10 [או מורידים באיחור]. וכן, היה לי שבוע של פסקול סקראבס כי סופסוף מיינתי את התיקייה של scrubs music ועשיתי רשימת השמעה רק עם השירים היפים P: אז חרשתי על זה כל השבוע.

steelwater

New member
מאגניב

רוב השירים ממש יפים. המ, אז ככה. היא כתבה בספוילר משהו על זה שכל האנשים על האי הם עבריינים. שיש בזה משהו, באמת הרבה עשו שטויות בעברם חחח! קיצר, בבקשה אל תכתבי על זה מעבר...

למעלה