קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו נחמד שאמרו לי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: אני ועוד כמה חבר'ה נסענו לווליום כינרת. אמנם היה מעפן, מסריח ושכונתי שם, אבל תמיד טוב לצאת לחופשה רחוק מהבית (בצבא אתה לומד להעריך את זה, במיוחד). היינו בלונה-גל עד שלוש לפנות בוקר, חלום שהתגשם אחרי המון זמן. משהו רע שקרה השבוע: את מי מעניין בכלל כוכב נולד? והנוער של היום הולך להרוס את ישראל. פעם 20% היו מופקרים וערסים -- היום ה-20% האלה בגדר נורמלים משהו מצחיק שקרה השבוע: לראות ידידה שלי גולשת במגלשה די מטרידה בלילה משהו נחמד שאמרו לי השבוע: הצעה מגונה נחשבת? סרט השבוע: מתישהו השבוע ראיתי Eurotrip.
פרק בסקראבס: בהמשך למרתון שלי, 124.
שיר השבוע: השיר הזה שהבועז שר.. נתקע כששומעים אותו כל הלילה תמונת השבוע: תפסו אותי באמצע תנומת צהריים רון, את נהנת?
שבת שלום!

steelwater

New member
Eroutrip שליטה../images/Emo47.gif

מצטערת שווליום כנרת היה מסריח... אני למדתי את זה מזמן כשכבר לא נהינתי בדברים ההמוניים האלו שאני בקושי אוהבת ת'לקות שמופיעות, והחלטתי שאני לא מוציא על זה יותר כל-כך הרהב כסף והפסקתי ללכת לדברים האלו. למרות שזה עלה פחות אז קצת התבאסתי שלא הלכתי, אבל אתם הורדתם לי קצת את הביאוס אם אתם אומרים שהיה לא משהו. השיר שבועז שר נקרא "מנגן ושר" והוא של אבנר דגסי.

Roncha87

New member
יאללה יאללה

ראיתי אותך בקהל של הגמר רוקד ומקפץ כשבועז שר לו את השירים התימניים שלו. אל תשחק לי אותה עכשיו
לונה גל עד 3 לפנות בוקר? יפה לכם..

Angelus

New member
בטח, בטח...

התקפלת לך כבר בשמונה בערב, כמו ילדה טובה.

Roncha87

New member
ארג

לצערי הרב, זה לא קרה. הייתי שם עד אחת בלילה. אם היית עונה להודעות הייתי גם יכולה להוכיח לך את זה

creepy creep

New member
הנוער של היום../images/Emo3.gif

אני מאוד מקווה שאני נחשבת בתוך ה20% הנורמלים. המצב לא כל כך גרוע! או שכן... אני לא אובייקטיבית. שבוע טוב!

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע ../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ווליום כינרת, היה מגניב לראום איך הם עושים את השידור החי של כוכב נולד,עם כל ההכנות והפרומטר שנתקע לצביקה הדר והוא התבלבל כל הזמן. וכמובן לשמוע אותם שרים, היה נחמד סה"כ. זה סופי- נרשמתי למכללת עמק יזרעאל ללימודי תקשורת!
משהו רע שקרה השבוע: ווליום כינרת!! עזריאלי עם אוהלים כמו שפירטתי לאנשים. כמה קטינים, כמה חום, כמה ג'יפה, כמה לכלוך על הכינרת היפה שלי! מסקנה- לא ללכת לאירועים האלה יותר. משהו מצחיק שקרה השבוע: כשעמדנו ליד הגדרות של המופע של כוכב נולד חברה שלי הכירה את השוטרים כי אמא שלה שוטרת. אני הייתי כל כך צמאה, הייתי מסוגלת לשתות את הכינרת בשלוק אחד, אז היא ביקשה מהם שיביאו לנו מים, הוא הביא לנו מים קרים קרים, היא נתנה לי את הבקבוק, הסתובבה ואחרי 2 שניות לערך סיימתי אותו. אותי זה מאוד שיעשע, אותה לא כל כך
משהו נחמד שאמרו לי השבוע: חברה אמרה לי משהו ממש מגניב עליי. אני לא יכולה לכתוב אותו כאן
סרט השבוע: לא ראיתי פרק בסדרה: האנטומייה של גריי פרק סיום העונה,
איזה פרק מדהים! ואו! פרק בסקראבס: 602 אין ספק בכלל. נפלתי מצחוק
שיר השבוע: Copeland- I'm a sucker for a kind word Dashboard confessional- currents Plain White T's - Hey There Delilah
מוש בן ארי- סוף כל יום יהודית רביץ- כשתבוא אהבה תמונת השבוע: כן, כן, שוב שקיעה. שקיעה על הכינרת וזה באמת קסם על ים כינרת. אהובתי
איציק, הבטחתי ואקיים- צפה ג'יגלי בול. שבת שלום חמודים,
תהנו

mikmik000

New member
מזלטוב על הלימודי תקשורת D:

זה אחד החלומות הגדולים שלי.. 3> למדת תקשורת גם בבי"ס? [לא יזיק לי מישהו להעזר בו לפני הבגרות הבאה, כי בזו קצת הסתבכתי עם כל המושגים XD]

Roncha87

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

כן, למדתי, היה לי כל כך כיף ומעניין ללמוד את זה אז החלטתי להמשיך עם זה במכללה. בכיף אני אעזור לך, יש לי עוד את כל החומר מכל השנים

jess r

New member
ומזל טוב על הלימודים!

זה ממש מגניב, שיהיה לך המון בהצלחה!

../images/Emo176.gif מסכימה אתך!!!

ווליום כנרת גם טוב גם רע.. בכל מקרה כשחתוכים ברגע שכבר הכיף מצא את עצמו זה יוצא סבבה.. אגב סחטיין על התמונה אפילו שמתי אותה תמונת רקע! עד שהאחים שלי ישנו לי.. :)

Roncha87

New member
כן אתם עוד ישנתם שם

פסיכופטיים שכמותכם אני הלכתי לישון בבית במזגן בלי הזבובים והרמקולים שבישרו לכולם שכל שעה ייצאו אוטובוסים חינם לצד השני של החוף, לא לשכוח לשתות הרבה מים ולא לטבוע בכינרת
. הו! תודה

steelwater

New member
בלופ

מזל טוב שוב על לימודי התקשורת! זה אחד המגניבים, אולי גם אני יעשה את זה. בהצלחה. ואל שתכחי לספר לי כל מה שקורה שם חחח. מצטערת שוויליום כנרת לא היה משהו ומצטערת שליכלכו לך ת'כנרת! חחח. יא, איזה שירים יפייייייייים!

Roncha87

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

חח כן אני מאוד מקווה בשבילם שניקו את אהובתי היקרה אחר כך. היה מג'ויף בטירוף. בקשר לשירים- היי דר דלילה שמעתי בגלגלצ ואמרתי לעצמי- בטוח יעל מכירה את השיר איזה שיר יפה זה. ואז כתבת אותו באחד השרשורי סופש
שיר מדהיםםםםםם!!! וכל השאר חוץ מהשירים הישראליים הם המלצה שלך כמובן

steelwater

New member
חחח גדולה!

מישהי באינטרנט המליצה על השיר הזה אז הורדתי אותו וממש אהבתי אותו. הורדתי עוד כמה שירים שלהם והם ממש טובים. ואז התחילו להשמיע אותו בערוצי מוזיקה ויום אחד המגישה ברדיו דיברה עליו והיא אמרה שהיא ממש מקווה שהוא יצליח ויכנס לפלייליסט כי הוא שיר ממש יפה חחח.

creepy creep

New member
עזריאלי עם אוהלים?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

כנראה שהמצב שם היה באמת נורא. בהצלחה בלימודים מותק! התחלתי שנה שעברה ללמוד במגמת תקשורת אבל פרשתי אחרי המבחן הראשון(שנכשלתי בו
) Plain White T's - Hey There Delilah
שיהיה לך שבוע מעולה!

למעלה