שבתשלום.
משהו טוב שקרה השבוע: -פגשתי כל מיני חברים שלא ראיתי הרבה זמן, היה נחמד. ואפילו הסכמתי לראות סרט שכבר ראיתי.(לא בקולנוע חלילה) -התחלתי להתאמן עם משקולות, אולי אצא מהשחיפיות הקיצונית שלי תוך כמה שבועות(זה לא באמת יקרה). אני מנסה להשמין וטוחן בורקסים בזמן שאבא אוכל קרקרים דיאטטיים. מישהו צריך להסביר לו שלאכול קרקר דיאטטי אחרי שאוכלים בורקס, לא יעבוד לו ממש. -הועידות לתוך הלילה עם אריאל וטל. משהו רע שקרה השבוע: -אנטוניו פוארטה נפטר אחרי שבלע את הלשון במשחק שצפיתי בו, היה לי ממש עצוב. עדיין מתקשה לעכל. שחקן עם עתיד גדול. בן 22, חברה בהיריון. גם עוד שחקן זר של באר שבע נפטר באמצע משחק אימון. http://www.youtube.com/watch?v=5q6u37rQXrw - זה קליפ לזכרו של פוארטה, פעם ראשונה שאני רואה כדורגל ואני כמעט בוכה. -ובמעבר חד, אולי גם השעמום בחלקים גדולים של השבוע, כי החלטתי שווליום זה לא אירוע בשבילי. אין אירועים בשבילי בתכלס, אני איש בית מוזר. משהו מצחיק שקרה השבוע: קניתי משקולות ונכנסתי איתם לאוטובוס. מה אתם הייתם חושבים, אם מישהו בעל חזות מזרחית נכנס עם מלא מתכות מרעישות וחיוך מטריד לתוך האוטובוס שלכם? כמה אנשים ירדו בתחנה אחרי, למרות שהיה שם רק שדה. משהו נחמד שאמרו לי השבוע: לא זוכר אם אמרו, אבל אם כן, זה היה בשיא הצביעות. כל העולם מלא באנשים רעים. (נכנסתי לאווירה השלילית של אמא של טוני סופרנו) סרט השבוע: Knocked up, צריך לרצוח את מי שתרגם את זה לעברית. פרק בסדרה: הסופרנוס, בלי ספק בכלל. פרק בסקראבס: ראיתי את הפרק עם ג'יי די, ואשת הצמח הכוסית. שיר השבוע: Free As A Bird - The Beatles (רק השבוע שמעתי אותו, שיר יפה) Got My Mind Made Up - 2pac Shaggy - Intoxication תמונת השבוע: פורטה ז"ל.