קבלת שבת

steelwater

New member
עובדה שזה כן!

ס פ ו י ל ר אולי היא סתם הסיכה את זה מעצמה, אבל אם יש קטע שאתה אמור להבין את זה ואז אתה מבין למה דווקא האנשים האלו על האי, אז אני עוד לא הגעתי אליו ולא הבנתי אותו. וזה מעצבן אותי! כי הייית רוצה לגלות את זה בעצמי. וחות מזה, יש לי עונה וחצי של דברים בסדרה שלא ראיתי ואין יל שמץ של מושג מה הולך לקרות בהם. אז קל לספיילר, יש הרבה דברים שאפשר להרוס.

סוף שבוע רגוע...

משהו טוב שקרה השבוע: אז אכן ווליום כנרת והחופש אך החופש אין יותר טוב ממנו!! הטייפון בחושך בלונה גל ממש עשה לי את זה משהו רע שקרה השבוע: אבל הכאב אוזניים שהיה לי אח"כ היה דיי מעצבן והחום אוי החום. אני רוצה אוהל כמו של הארי פוטר! משהו מצחיק שקרה השבוע: חחח i feel you homey (בטח לא רושמים את זה ככה אבל המבין יבין.. P:) משהו נחמד שאמרו לי השבוע: אין לי מווווושג. סרט השבוע: סרט ?סרט? לא נראה לי שראיתי. פרק בסדרה: entourage:317 פשוט טוב. פרק בסקראבס: 602 אחד המעולים נראה לי שראיתי אותו על המחשב איזה 12 פעם ואני לא מגזימה הקטע עם התזמורת רצח אותי. שיר השבוע: Queen - I Want To Break Free תמונת השבוע: אממ התמונה של רון.. וחוץ מזה חברה שימו לב לערוץ 24 בשבועות הקרובים אולי תראו הפתעה קטנה... שבוע מעולה !

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif גם אני נפלתי מהקטע עם התזמורת

תופים ב-602
אחד הטובים!

Angelus

New member
"תגידי, את השתגעת?"

בואי נשפיל עצמנו מעבר למה שכבר קרה..

alkai

New member
שבתשלום.

משהו טוב שקרה השבוע: -פגשתי כל מיני חברים שלא ראיתי הרבה זמן, היה נחמד. ואפילו הסכמתי לראות סרט שכבר ראיתי.(לא בקולנוע חלילה) -התחלתי להתאמן עם משקולות, אולי אצא מהשחיפיות הקיצונית שלי תוך כמה שבועות(זה לא באמת יקרה). אני מנסה להשמין וטוחן בורקסים בזמן שאבא אוכל קרקרים דיאטטיים. מישהו צריך להסביר לו שלאכול קרקר דיאטטי אחרי שאוכלים בורקס, לא יעבוד לו ממש. -הועידות לתוך הלילה עם אריאל וטל. משהו רע שקרה השבוע: -אנטוניו פוארטה נפטר אחרי שבלע את הלשון במשחק שצפיתי בו, היה לי ממש עצוב. עדיין מתקשה לעכל. שחקן עם עתיד גדול. בן 22, חברה בהיריון. גם עוד שחקן זר של באר שבע נפטר באמצע משחק אימון. http://www.youtube.com/watch?v=5q6u37rQXrw - זה קליפ לזכרו של פוארטה, פעם ראשונה שאני רואה כדורגל ואני כמעט בוכה. -ובמעבר חד, אולי גם השעמום בחלקים גדולים של השבוע, כי החלטתי שווליום זה לא אירוע בשבילי. אין אירועים בשבילי בתכלס, אני איש בית מוזר. משהו מצחיק שקרה השבוע: קניתי משקולות ונכנסתי איתם לאוטובוס. מה אתם הייתם חושבים, אם מישהו בעל חזות מזרחית נכנס עם מלא מתכות מרעישות וחיוך מטריד לתוך האוטובוס שלכם? כמה אנשים ירדו בתחנה אחרי, למרות שהיה שם רק שדה. משהו נחמד שאמרו לי השבוע: לא זוכר אם אמרו, אבל אם כן, זה היה בשיא הצביעות. כל העולם מלא באנשים רעים. (נכנסתי לאווירה השלילית של אמא של טוני סופרנו) סרט השבוע: Knocked up, צריך לרצוח את מי שתרגם את זה לעברית. פרק בסדרה: הסופרנוס, בלי ספק בכלל. פרק בסקראבס: ראיתי את הפרק עם ג'יי די, ואשת הצמח הכוסית. שיר השבוע: Free As A Bird - The Beatles (רק השבוע שמעתי אותו, שיר יפה) Got My Mind Made Up - 2pac Shaggy - Intoxication תמונת השבוע: פורטה ז"ל.

בהחלט

מקרה עצוב, ממש הזדעזתי לשמוע. בכל מקרה אני מקווה ששאר השבוע עבר לך טוב.. וסופ"ש מעולה שיהיה :)

steelwater

New member
TCW מלכה!!!

חחחחחחחחח - על המשקולות! אל תהיי בדכי. אני שולחת לך חיבוק! ונכון, התרגום של Knocked Up הוא נוראי

alkai

New member
חח תודה, בחזרה אלייך.

אני כולי מבולבל, פנית אליי בלשון נקבה או שאני מדמיין? TCW מלכה? אולי זו השעה, אולי אני טמבל תמיד, אבל הייתי חייב לשאול.

steelwater

New member
אתה דפוק...

אני יודעת שאתה גבר, אתה בועל קטינות. אבל TCW זה הקיצור ל-Tasty Coma Wife מהפרק שדיברת עליו.

mikmik000

New member
ווהו!

אתם רואים שאני לא היחידה שלא יודעת מה זה TCW? [יעל ורון יבינו על מה אני מדברת חח
]

alkai

New member
חח אוקיי...

יש לי בעיה בזיהוי קיצורים, אז קבלי את סליחתי. :}

r love gerard

New member
שלי......../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אממ...השלמתי עם חברה שממש יקרה לי .....וקניתי ארנק של ג'ק מנייטמר ביפור כריסטמס, ושתיי סיכות של מכ"ר.... משהו רע שקרה השבוע:אבא לי הצליח לצלם אותי ברגע שהורדתי כוננות, ובכיתי כשחברה שלי ביקשה סליחה...:-\ משהו מצחיק שקרה השבוע:אמממ... כמה משפטים כשחברה טובה (אחרת) שלי אמרה כשהכנו משחק במדעים...:" אנחנו לא יכולות להכין משחק רק על הגז והנוזל, המוצק ירגיש בדד...!" "את לא יכולה לכתוב "חלקיקי המוצק! אנחנו מדברות על כל המוצק, לא רק על החלקיקים שלו!" ...איזו חברה בלונדינית...(תרתי משמע) משהו נחמד שאמרו לי השבוע:מממ...כשחברה שלי אמרה שהיא ממש אוהבת אותי....http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=805&msgid=104600872 סרט השבוע:היסקול מיוזיקל. לא כדאי לכם לראות. סרט כ"כ ורוד ומעצבן עוד לא נעשה... פרק בסדרה:
פרק בסקראבס:אממ...הפרק שבו קרלה הסכימה לקבל את הצעת הנישואים של טורקXD שיר השבוע:המון...אמממ.. כל האלבום הראשון של מכ"ר :I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love, ואת כל the chronicales of life and death של גוד שארלוט, ואת Wave of Popular Feeling ו-Three Days Grace של Three Days Grace, ונדמה לי שזהו... :] תמונת השבוע:מה יותר טוב מפרארד טוב?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifThree Days Grace!!

ווהווו איזו להקה
האלבום השני שלהם One X אפילו יותר טוב מהראשון... מגיע להם תמונה

למעלה