שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע רגוע. משהו רע שקרה השבוע: ביום רביעי ראיתי עם חברים את הסוף של הגמר של כוכב נולד. הלבישו את מאיה רוטמן כמו צרפתיה בת 40 והיא נשמעה בהתאם (זה כל הסיגריות האלו) והשיר שלה היה אכזבה. היה ערב משעמם ונוראי ופרשתי אחרי שעתיים. משהו מצחיק שקרה השבוע: צחקתי רק כשצפיתי בטלויזיה. משהו נחמד שאמרו לי השבוע: אוף, איזו תוספת מעציבה זו. מי כבר יגיד לי דברים נחמדים
סרט השבוע: "שיר אשיר בגשם" - שיעמום נוראי. חוץ מזה תיכננתי לראות סרטים אבל עוד לא ראיתי. הבטחתי לעצמי לראות "הסנדק" שאני כבר דוחה מזמן לפני שיתחילו הלימודים, אז היום כניראה אראה, וגם "דוני דארקו" ו"קליעים מעל ברודווי". פרק בסדרה: "בנות גילמור" - היום הראשון של רורי בייל - "צללית זבנג"!
זה היה פרק כל כך נהדר. והפרק האחרון השבוע, שבסופו רורי הציעה לאיזה בחור לשתות קפה והוא אמר "אני לא חושב, אבל תודה" - וזו תשובה מאוד כנה (זה לא, למשל "אני לא יכול" או כל תשובה מנומסת אחרת) אבל כל כך מבאסת. פרק בסקראבס: אני שונאת את פול!!!!!!! כן, סליחה, הייתי חייבת להוציא את זה. מדובר באחת מהדמויות הכי אמינות בסידרה ובבנאדם מעצבן בטירוף. כלומר, אליוט מאוד מחבבת אותו ואם זאת אנחנו עדיין רואים כמה הוא מעצבן וקונטרול פריק, וזה לא קורה הרבה (בדרך כלל כשאחת הדמויות הראשיות מחבבת מישהו אז הוא תמיד מושלם עד לקטע שבו היא מפסיקה לחבב אותו ואז פתאום אנחנו מגלים שהוא חרא, אבל במקרה הזה זה היה מאוד אמין). בכל אופן, הפרק שבו ג'יי.די יוצא עם אשת הצמח הסקסית ובסוף הפרק הוא נשאר לבד. זה מאוד לא מקורי, השוט הזה שבו הוא עומד וכולם מסביבו עוברים בהילוך מהיר, אבל זה כל כך מדוייק, כי ככה בדיוק מרגישים לפעמים - שכולם עוברים לידך והולכים לאנשהו, ואתה תקוע שם, לבד. שיר השבוע: Cake - Jolene
Cake - Rock 'N' Roll Lifestyle Cake - Ain't No Good Cake - Shadow Stabbing Cake - Meanwhile, Rick James.... Cake - End of the Movie Andy Gibb - Shadow Dancing Sam Phillips - How To Dream
Alexi Murdoch - Orange Sky ארוך אבל מקסים
Tokyo Police Club - Your English Is Good זה באמת שיר כייפי