קבלת שבת

steelwater

New member
חחחחחחחחח ענק!

את לא יודעת כמה צחקתי, חחחחחחח! רק כשהוא שואל אותו בסוף עם הוא עירום שמתי לב שהוא עירום והסתכלתי אחורה וראיתי שהוא כל הזמן עירום! חחחחחחחחחחחחח! שרק3 ורוק סטאר חמודים.

mikmik000

New member
סופ"ש נעים לכולם :)

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי סופסוף לסדר את החדר אחרי הצביעה.. עכשיו רק נשאר לחכות שהמיטה תגיע. :) משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם ידיד טוב שלי שמתעקש לא לחזור לבי"ס בשנה הבאה. :X משהו טעים שאכלתי השבוע: גלידת ווניל עוגיות של בן&ג'ריס.
קטע מצחיק מ-Youtube/פליקס וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: אין לי משהו מיוחד.. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע.. אבל ביום שני אני הולכת סופסוף לסימפסונס בסינמה סיטי D: פרק בסדרה: כל הפרקים של דקסטר. 3> [סיימתי את כולם ביומיים.
חח חסרת חיים שכמוני]. אוך. הסדרה הזאת כ"כ גאונית. אם לא ראיתם עדיין, אתם חייבים. חוץ מזה שהצילום\עריכה\בימוי וכו' מעולים, מייקל סי הול כזה שחקן מעולה.. והוא גם ממש חמוד. :] פרק בסקראבס: בהמשך למרתון של שבוע שעבר-כל העונה הרביעית. :) שיר השבוע: עדיין Quasimodo של לייףהאוס. והשבוע גם למדתי לנגן אותו בגיטרה. P: תמונת השבוע: מייקל סי הול.

Roncha87

New member
יאמ וניל עוגיות ../images/Emo13.gif עשית לי חשק לגלידה אלדו

אני עכשיו במרתון של העונה החמישית. זאת בלי ספק העונה הכי טובה נכון? [כדאי לך להגיד שכן
]

mikmik000

New member
אני יותר אוהבת את הרביעית, אבל..

החמישית אצלי מקום שני.

Roncha87

New member
סוף שבוע רגוע../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נולדה לבת דודה שלי בת! [תוספת קטנה ל-3 בנות שיש לה כבר]. הייתי בפסטיבל המחולות והיה מצויין, רקדנו הורה במעגלים זה היה כל כך מצחיק התהיה שלנו הייתה איך לעזאזל הם יודעים את התנועות בלי שום הדרכה?! פריקי. היייתי אצל נחום תמיר- נומרולוג מפורסם. הוא אמר כל מיני דברים.
משהו רע שקרה השבוע: עזבו אתכם..
משהו טעים שאכלתי השבוע: יאמ, מאלטיס. אבטיח קר ומתוק בפסטיבל
קטע מצחיק מ-Youtube/פליקס וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: אני יודעת שהיה את זה פה כבר אבל לא משנה כמה פעמים אני אראה את זה אני אצחק-http://www.youtube.com/watch?v=P3VMRYpDCys
סרט השבוע: לא ראיתי פרק בסדרה: עכשיו כשנגמר מגרש ביתי
אין לי כמעט מה לראות בטל'... אבל עקרות בית היה נחמד. פרק בסקראבס: 122 איזה פרק איזה פרקקק!! וגם, My way home פרק ענק
שיר השבוע: Leroy- Away, Keren DeBerg- See ya around תמונת השבוע: שער הניצחון [אטוול] בתמונה אומנותית שלי
שבת שלום חמודים,
תשמרו על עצמכם
תעשו המון חיים
ותכינו את עצמכם נפשית למפגש

hodown

New member
מזל טוב על הבת של הבת-דודה!

משום מה קשה לי לדמיין אותך רוקדת הורה. אבל אני מקווה שתדגימי לנו במפגש שזה יישב לי נכון בדמיון.
My Way Home זה הפרק הכי יפה בסדרה לדעתי. נכון? גם את היית צריכה לערוך את התמונה בשביל להתאים אותה לדרישות של תפוז החוצפן? אבל באמת תמונה יפייפיה.

Roncha87

New member
תודה!../images/Emo13.gif

מחר אני נוסעת לראות אותה! חחח חמודה, אני קיבוצניקית, בת לשני קיבוצניקים, לרקוד הורה הושרש אצלי עוד לפני שיצאתי לאויר העולם.
אני אדגים לך אל תדאגי ואז תראי כמה זה מתלבש עלי חחחח כן זה הפרק הכי יפה בסדרה! בכלל העונה החמישית והעונה הראשונה הן הכי טובות. ד"ר ין איטור חחח
כן רק להקטין אותה אבל לא נורא. תודה

Angelus

New member
שני שירים טובים../images/Emo13.gif

וכרגיל, התמונה מדהימה.

steelwater

New member
My way home פרק מעולה!

אחד האהובים עליי. את מאמינה בנורמולוגיה? גם חברה שלי עושה את זה כל הזמן עכשיו חחח. Leroy זה ההוא ששר את Are you having a good time באחד הפרקים הראשונים של סקראבס? זה שיר מגניב. תמונה ממש מדהימה!

Roncha87

New member
כן !! פרק מצוין!../images/Emo99.gif

אני לא יודעת אם להאמין או לא, אבל הוא אמר מלא דברים נכונים עליי אז אני מניחה שכן
כן הוא שר את השיר הזה, אבל זה השיר שיש בפרק הראשון של העונה הראשונה ובפרק האחרון. זה כשג'יי די קם מהמיטה ומתחיל את המונולוג שלו. שיר גדול. תודה על התמונה ועל המזל טוב

alkai

New member
גוד שבס...

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעשות ריצות ממש ארוכות, שלושה ימים ברציפות. מתחיל להכנס לכושר. משהו רע שקרה השבוע: משעמם, וצריך להתחיל להיפרד מהחדר. משהו טעים שאכלתי השבוע: אכלתי גלידה. קטע מצחיק מ-Youtube/פליקס וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: לא כרגע. סרט השבוע: דיסטרביה. פרק בסדרה: הפמליה. פרק בסקראבס: יצא לי לראות את פרק 18 בעונה 1. שיר השבוע: אין משהו מיוחד השבוע.

למעלה