שייבת
משהו טוב שקרה השבוע: - עבדתי אתמול 7 שעות בניו פארם, ומתוכם באמת עבדתי רק שעה כי הם מטומטמים, ובכל זאת אני מקבל את כל המשכורת. - לחבר נוסף השתחררר הרשיון אז עשינו נסיעות ובילויים באיזור כפ"ס ורעננה. זה לא קורה הרבה. - נפגשתי איתה.. (?) משהו רע שקרה השבוע: - אלדר, יותם וגיא התגייסו. - נכשלתי במיונים למש"ק תכנון כח אדם שהיו לי לפני חודש וחצי. - סיימתי את באפי!

- ולא שבוע טוב בכלל... משהו טעים שאכלתי השבוע: לא אכלתי שומדבר מעניין השבוע. אתמול בגט עם שניצל בשניצל איילה בזמן ההפסקה מהעבודה. קטע מצחיק מ-Youtube/Flix וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: ג'יזס כרייסט, אתם צריכים להפסיק להוסיף קטגוריות לפי דרישה אישית שלכם. זה כאילו שאני אפתח ואעשה קטגוריה "דייט עם נועה שהכי אהבתם השבוע:" סרט השבוע: הסימפסונס. גדול! Spider pig, Spider pig, does whatever spider pig does. פרק בסדרה: - Chosen - 7x22 הגראנד פינאלה של באפי - הפיילוט של הפמליה.. התחלתי לראות - הפרקים שראיתי מעונה 5 של אנג'ל. חביבים. פרק בסקראבס: אין שירי השבוע: The Twilight Sad - Cold Days From The Birdhouse At Home, I Had Become The Invisible Boy Walking For Two Hours להקה מעולה והזויהההההההההה. אני צריך להקשיב לאלבום שהורדתי יותר. The Fiery Furnaces - The Philadelphia Grand Jury טוב, זאת להקה לאמיצים בלבד. סולנית אחת מופרעת, ולהקה מופרעת עוד יותר. אחד מהדברים היותר מקוריים ששמעתי. Mute Math - Typical Mute Math - Chaos Mute Math - Noticed Muth Math - Without It ואני צריך להקשיב בצורה יותר טובה לשאר השירים שלהם באלבום. להקה מעולה, די מיוחדת. הסולן מעולה ונשמע כמו זמר רגאיי מדי פעם, ומשלב את זה בשירה שלו, ובכל זאת הם משלבים לא מעט סגנונות. כיף. Editors - Smokers Outside The Hosptial Doors תודה, יעל, אחלה שיר. אבל למה יש לי תחושה ששמעתי אותו בגלגלצ? לעומת זאת, השיר השני שאמרת לי לשמוע... של Copeland... גרוע, כמו שציפיתי שיהיה. הוא אחד המעצבנים ואין הגיון בלחן שלו, למרות שהוא מנסה שיהיה. וזה רע.