קבלת שבת

hodown

New member
מ-ס-י-ב-ו-ת ש-ב-ת ../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי מישהו חתיך אצלינו בקורס, איזה כיף...
עליתי קצת בציונים שלי בסימולציות- הידד לי. מפגש פורום נקבע - ייפי קאי יאי. משהו רע שקרה השבוע: ראיתי את הזונה הזאת שפעם[!] הייתה החברה הכי טובה שלי. הרסה לי את היום. כלבה. אבל חוץ מזה היה בסדר. משהו טעים שאכלתי השבוע:תאנים, ציפס מקסיקני חריף [לפני 2 שניות], מקרוני וגבינה. שימו לב שזה הרבה ג'אנק פוד לשבוע אחד. קטע מצחיק מ-Youtube/פליקס וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: תרשמו: Bloopers friends season 10 מילה שלי לא תפסיקו לצחוק. סרט השבוע: מת לחיות 4.0 והוא היה הכי יפה בסדרה, אחריו בדירוג בא מ"ל 3 ואז מ"ל 1 ו-2 היה הכי מסריח. פרק בסדרה: עקרות בית נואשות 211-215. נחמד. פרק בסקראבס: My Butterfly. כשהתחלתי לצחוק אז שכחתי שהפסיכומטרי שולט לי על החיים עכשיו, כי לא שמעתי את עצמי צוחקת כבר מלא זמן. הצילו. שיר השבוע: דמיאן אורז- cannonball [
] תמונת השבוע: זה הנוף מהמקום הכי אהוב עלי בעולם- החלון בחדר של אמא ואבא.

Roncha87

New member
מישהו חתיך?! הוווו

איפה הוא? אני רוצה לראות! אין הרבה כאלו בארץ, הם נופלים אחד אחד
[הייאוש..] את יודעת, שכנראה אני מתחילה פסיכומטרי גם? [במקרה ואני אדרש לאוניברסיטה/מכללה למקצוע שאני רוצה] אלוהים אני לא רוצה לחשוב על כמה זמן אני אדפוק את הראש בקיר חח
ווא נוף יפיפה!
תגידי את לוקחת את הפסיכומטרי בעפולה? איזו חברה, לחמן? [חחח חקירה]

hodown

New member
הייקיו. זה טוב אבל אני עשיתי פסיכומטרי רק שם

אז אני לא יכולה להשוות אותה לחברות אחרות. אבל אם תעשי זה יהיה ממש כיף!!! נוכל לדבר בשפה מליצית ביחד
בקשר לחתיך, אז אני אצלם אותו ואני אשלח לך את התמונה, ד"א הוא גם קיבוצניק. הוא נורא חתיך. נורא נורא. מאוד מאוד. וורי וורי וורי מאצ'.

Ch3nf3l

New member
איסתרא בלגינא קיש קיש קריא

וזה כל מה שיש לי להגיד לך!

Roncha87

New member
חחחחח כן, שנייה, עד שאני אקלוט

משהו מהפסיכומטרי.. אלוהים גדול. צלמי צלמי! הוו קיבוצניקים, כמה יפים אתם

Angelus

New member
אז אני מצפה ממך ל-800, חיה!

אל תאכזבי, אנחנו יודעים שאת יכולה.. באמת נוף יפה, אגב.

steelwater

New member
Yippi ka yay!

Woot על הבחור החמוד חחח! בהצלחה איתו. אני ממש שמחה שסקראבס עשה לך טוב על הנשמה והשכיח ממך קצת את הבעיות שלך! גם לי זה עושה את זה הרבה. My Butterfly זה פרק כל-כך טוב. הו, Cannonball זה שיר כל-כך מקסים! אני חולה על אכול מקסיקני! אתמול אכלתי טורטיות ועוד משהו שאני לא זוכרת איך קוריאם לו והיה ממש טעים, ושתיתי מרגריטה!

hodown

New member
אף פעם לא שתיתי מרגריטה.

גם זה טעים? המשקה היחיד שנהניתי ממנו זה בירה וזה היה לפני כמה שנים [בכיתה ז'- בנסיבות אסורות] ומאז אני לא ממש "אוהבת" את זה. באסה שאלכוהול לא טעים לי.

steelwater

New member
מרגריטה זה נחמד ביותר

תלוי איך מכינים את זה. אני אישית גם אוהבת בלאדי מרי ומרטיני. ישבנו בפאב וביקשתי אפלטיני אבל לא היה להם חחח! רוב האנשים לא יאהבו בלאדי מרי כי זה עם מיץ עגבניות.

Roncha87

New member
מרגריטה זה כמו ברד עם אלכוהול

וזה בא בכוס ענקית ומגניבה. העניין במרגריטה זה שנראית ממש מגניב ששותים את זה נכון?

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יצאנו לבאולינג עם חברים. אהממ... זהו, האמת. משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע מדכא באופן כללי. משהו טעים שאכלתי השבוע: גלידה סרט השבוע: "משפחת סופר-על" - מטריד, אבל כיפי. "נמר, דרקון" - לא היה לי כוח לעלילה הסינית המסובכת שלהם, אז העברתי לקטעי האקשן
פרק בסדרה: "גיבורים" - זבלון, אבל זבלון מהנה. "האנטומיה של גריי" - דווקא היו פרקים לא רעים אחרי הטרילגיה המביכה, וזה היה פרק נחמד מאוד אפילו פרק בסקראבס: הפרק בו מגלים שלבן יש לוקימיה שיר השבוע: Thinking about you - Radihead שירים מהפסקול של העונה החמישית של סקראבס. לא יודעת, לא משהו חדש משבוע שעבר.

jess r

New member
תוספת:

הנה קטע מיוטיוב: נכנסתי לעידכונים על קאונטינג קרואוז וגיליתי שיש להם שיר חדש מהאלבום שאמור לצאת עוד מעט, והם שרו אותו בהופעה לא מזמן. קוראים לו Cowboys והנה קישור: http://youtube.com/watch?v=M9aZ1U15HJo

steelwater

New member
גלידה זה תמיד טוב!

מצטערת שהיה לך שבוע רע, אני מקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב! באולינג זה ממש כיף. משפחת סופר על באמת קצת מטרידה חחח.

למעלה