קבלת שבת

jess r

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האמת היא שבהתחלה לא רציתי לשחק, אני לא אוהבת באולינג ופעם אחרונה ששיחקתי הפסדתי אבל הם התחלקו לזוגות והיינו 6 אז לא יכלתי להשאיר את חברה שלי לבד, אז נאלצתי לשחק. בסוף היינו במקום השני מתוך 3

creepy creep

New member
שבוע טוב:)

משהו טוב שקרה השבוע: 2 אחיותי הקטנות יצאו לשבוע מהבית ואוי ,כמה שזה היה נחמד! ביליתי כמה ימים עם האחיין שלי. הייתי סוף סוף בים!
איך התגעגעתי לזה! חוץ מילדה אחת שמכעט טבעה ,הבילוי הזה עבר בלי בעיות. קניתי נעליים חדשות. משהו רע שקרה השבוע: אנשים שקרובים אליי עשו כל מיני דברים והבנתי שבעצם אין אף אחד שאני יכולה לסמוך עליו. קבעו תאריך לניתוח של סבא שלי...וזה די מלחיץ. משהו טעים שאכלתי השבוע: שוקולד עם קרם נוגט ואגוזים..יאמ יאמ קטע מצחיק מ-Youtube/פליקס וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: אומנם לא קטע מצחיק אבל אתם תהנו ממנו בכל זאת
- http://www.youtube.com/watch?v=aDIQYD9n5LU פרק בסקראבס: לא ראיתי שום פרק... שיר השבוע: רונה קינן-עיניים זרות
תמר גלעדי-האהבה מתה תמונת השבוע: סתם התלהבתי מזה שרואים את הכדור באוויר ושחצי מהגוף שלי נעלם(תסבלו בשקט!).

Angelus

New member
שבוע טוב..

משהו טוב שקרה השבוע: המכונית, משפחה, הולך טוב בלימודים [בעזרת האחות המהוללת, שישמור אותה ה'], הרבה בית, הטינטון דעך.., קרטינג, סרט, מרינה בהרצליה עם המשפחה, יצאנו לפאב מגניב בשלוש בבוקר בערך ביום חמישי, ולמרות שראיתי שם חבר במצב לא משהו, התחילו איתי והיה ילדותי וכיפי. משהו רע שקרה השבוע: סתם הרגשה של דכדוך כעת, אולי בגלל מוצאי שבת.
משהו טעים שאכלתי השבוע: טוסט מפוצץ בכל-טוב בעזריאלי. חלש, הא? קטע מצחיק מ-Youtube/פליקס וכ"ו שהיית רוצה לחלוק עם הפורום: אחלה שאלה. אתם בטח מכירים -- http://www.youtube.com/watch?v=aiAXDXqoSRs ממכר. סרט השבוע: משפחת סימפסונז!
ענק, ענק, ענק!! פרק בסדרה: המירוץ למיליון, כי אחי מייבש אותי עם קייל אקס וואי. אני ממתין שהעונה תסתיים בשביל לצפות בכולה. פרק בסקראבס: המצב עגום. שיר השבוע: Josh Radin - Winter תמונת השבוע: סתם כי אין לי מה להוסיף. נגמרו תמונות האפל-טיני. למרות שביום חמישי שוב שתיתי אחד, והפעם - מקורי.

Roncha87

New member
שיר עצוב ../images/Emo7.gif

ממש קשה לי לשמוע אותו ולא לבכות. טוסט זה השיא של האוכל שלך השבוע? בהחלט חלש. זה כי אני עוד לא בישלתי לך

Angelus

New member
מפתה,

כל עוד זה כשר -- תני לי את הזמן והמקום, אהיה שם. גם אני בשלן. טוב, לא. אבל יש לי כמה מתכונים שיוצאים לא רע..

למעלה